Отговори
# 480
Честит рожден ден Мира! Да си жива, здрава много щастлива и усмихната!    bouquet

# 481
Честит рожден ден Мира!!! Да си здрава,щастлива и много обичана!!!   bouquet   bouquet   bouquet

KayRenn ,благодаря за статията,действително е много полезна.Сега си обясних много неща...Явно допреди няколко дена сме били в този дългия период...
Сега положението е маааааааалко по-добро,като изключим факта,че Крис отказва да яде  Thinking
Дайте съвет,какво да правя...От 4-ия месец яде пюрета,като досега не е имало проблеми,хапва с охота.
От няколко дена обаче не иска...стиска устата , а ако случайно успея да вкарам малко се плюе на секундата...да го мъча ли или да изчакам няколко дена  newsm78
Мислех,че е от зъбките,но те вече пробиха и се показват...  Thinking

# 482
Честит Рожден Ден, мамо Мира и Валче /на патерички/! Много здраве ви желая и да се радвате на сбъднати мечти!   bouquet
Поздрави и на всички, чиито поводи съм пропуснала - РД на Аркси, годишнините на Мадленка и Бобито и ...  Blush май нямаше други дано не съм пропуснала някого

Не искам да дърпам дявола за опашката, обаче снощи се наспах за първи път от месец насам. Изабела се събуди само /!/ 3 пъти, а до вчера се будеше през час  Crazy Кака й и тя да не остане по-назад, та се превърнах в гастролираща актриса от едната в другата стая. Ели Дечкин, да знаеш - имаш си колежка, не си сама  Mr. Green

Диана, стискам палци всичко с момченцето ти да мине леко и безпроблемно! Успех и късмет!  Hug Бебка не я мисли, ще се оправят с баба!
Мадленка, отсега да ти пожелая лек път до Лондон и приятно пазаруване. Точно сега започват есенните разпродажби  Mr. Green Надявам се след това да ни се похвалиш с куп нови придобивки  Mr. Green
Щях да забравя по актуалните теми - Изабела и тя е в групата на незахранените, има време. Обличам я като голям човек - боди и блузки, джинси, полички, дънки... Вече е 9 кг, 67 см  Heart Eyes

Приятен неделен следобед засега

П.С. Минолтичка, Невинна, Бо и Амир са невероятни!!! Останах безмълвна като видях клипчетата  Hug

# 483
Здравейте момичета и аз чета ама при нас нищо ново та не пиша. Не сме се захранили давала съм му 4-5 пъти сокчета като сме имали вкусни плодове и толкос. Ксандър също се буди често за папне нощем поне 3 пъти но отскоро взе да се буди на всеки час и да търси манджа ( или по-скоро просто да муцка нещо ) 2 седмици така и мойта приятелка ме посъветва да му дам малко АМ след вечерното кърмене преди лягане и о чудо започна да се буди в 12.00 , 3.30 , и 6.30 сутринта както преди.Гърдите ми се напрегнаха доста като не ги изсуква но това на всеки час направо е кошмар.С времето ще се урегулират отново.  С АМ то поне се надумка догоре след кърменето и захърква от 19.30 до полунощ. Зърната ми бяха станали на баница от джвакане ( нали вече махнах силиконките )  Сега едното ми зърно така ме боли добре че Минолтичка ми даде едно кремче на Мустела.Вече 2 вечери така та се понаспах  най-накрая.
На Валчето и на Мира честити рожденни дни. Да сте щастливи и обичани мами и съпруги  Hug

Дендринка голямо гадно е с тая хрема за малките .И ние минахме през това . Мъжа ми вика че сме били болни от свински грип ама вика ваще откачалници от правителството нарочно не ви казват.Ние след 3 седмици чак сега се чувстваме наистина добре. Всъщност днес ми е първия ден без гадната хрема  Hug

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 17:29 от Felina

# 484
Привет на всички  Heart Eyes

ЧРД на МамаМира  newsm59

Честити 5ти месечинки на Тоши на Лоранхол (с малко закъснение) и на принцеската на Малачика   bouquet Hug

Теди днес също има "мини рожден ден"  Mr. Green прави една-третинка-годинка По повод 4тата му месечинка с баща му вчера отидохме да му купим акт. гимнастика.... много я харесва за сега пу-пу  Party

Ние също се присъединяваме към спящите 2-3 пъти по 30 минути бебета (с малки изключения преди 2 дни и днес - спа по 3 часа наведнъж  #Crazy и аз съм много хепи съответно  Joy и все още се опитвам да анализирам при какви обстоятелства е заспал за толкооова много че да ги повторим пак  Mr. Green)

Нощем не се буди за сметка на това че денем не спи, но сега като го споменах тази вечер буденето ми е в кърпа вързано  Rolling Eyes (така във вторник 2ма човека ме попитаха нощем спи ли и аз -- оооо да -- и през нощта ми цъфна с усмивка в 3 часа  #Crazy) ама какво да се прави това са рисковете на споделянето във форума  hahaha

Хайде лека вечер от нас със спящия и в момента Теди   bouquet  Hug Hug

П.П. До довечера се надявам да кача малко нови снимчици да ни видите колко сме пораснали  Hug

# 485
Честит рожден ден на мама Мира, много да те глезят и да ти угаждат Simple Smile

Мами, аз днес цял ден учих с баткото, който е пети клас. Досега не съм го правила, но от тази година имат нови учители, нови изисквания и пр. Това дроби, география, руски, митове, абе ум да ви зайде.
А малкото гюле, направо ми откъсна кръста.
Мечтая да се опъна в хоризонтално положение и да поспя 4 часа.

Кротки, нанкащи и папкащи бебета желая.

# 486
  • Велико Търново
Кротки, нанкащи и папкащи бебета желая.

Амин Blush

# 487
Честит рожден ден на мама Мира! Много здраве, любов и хармония в семейството!

Въпреки гнусното време изкарах разкошен уикенд, мъжо гледа бебо вчера, а мама днес и аз му ударих такъъъъв шопинг, че още ме болят копитата. И ние сме с нощни хранения, които не са прекъсвали от както се е родил, но сега това са ни и единствените кърмения, защото през деня отказва да суче и се цедя. Да видим колко време ще изкараме така.

Абе, мацки, статия, подобна на тази, която пусна Деси за ревливите периоди има и на 1-ва страничка от темата ни. Позагледайте се малко, може и други интересни статии да откриете. Аз се подготвям психически за следващия скок в растежа, а мъжо притреперва пред календара, защото там съм отбелязала кога евентуално ще започне всеки от скоковете  Mr. Green.

# 488
  • София
Честит РДен на мама Мира!Пожелавам здраве и щастлив живот!
Дендринке, дано бързо се излекувате.
Честита месечинка  на Теди на Галя! Радостно детство на бебчо пожелавам.
Честити нови дрешки на всчки, които са пазарували!
Ние също днес не сме излизали на разходка. Захранване планирам след месец. Нощем се храним веднъж.
Лиленце, вие как прекарахте навън?
Спокойна нощ на всички!

# 489
  • Пловдив
Благодаря ви много , момичета , за пожеланията !!! Тъпкано да ви се връщат !!!
 Hug    Hug    Hug    Hug    Hug
Днес беше един чудесен ден за мен. Срещи със стари приятели , разходки в мрачния ден и много , много положителни емоции.

Да споделя и аз как спи младежа. Обличам му предимно ританки и боди с дълъг ръкав. Обичам ританките , че като му сложа пижамите от две части , трябва да сложа и чорапки , а според мен го стягат и не са подходящи за сън. А боди слагам , че много се отвива през нощта и да не му е студенко на кръстчето. Повивам го с малко по-плътна пелена. В спалнята температурата е към 19-20 градуса.

Лека нощ на всички.За утре прогнозата е добра и се надявам да сме навън за по-дълго.

# 490
  • София
Честити месечинки на Теди на Галя, на Тоши на Лоранхол, на Сиана на Малачика!Много  да слушкат и папкат, живи и здрави, весели игриви! newsm51 smile3525  love001
Мадленка, Лято благодаря за отговора Heart Eyes.
Да не повтарям болните да оздравяват! Naughty

Разходка имаше и днес,  Crazyмакар за 2 часа, въпреки чуденето как да го облека, но детето добре поспа навън, че после вътре ми разказа играта само носене,мрънкане, иска да ако може да е долепен до мен, скоци ли са какво са Crazy

И ние сме с нощни хранения, които не са прекъсвали от както се е родил, но сега това са ни и единствените кърмения, защото през деня отказва да суче и се цедя. Да видим колко време ще изкараме така.

Вайза не си сама мила, и ние сме като теб с  кърменето, да живее ноща и сутринта. Peace

Лека вечер!

# 491
Мира Честит Рожден Ден! Бъди много здрава и обичана!!!!

Сиска, обичам те и то много!  Embarassed Ама ти си го знаеш де  Laughing
Гале, oli4ka, благодаря ви за честитката. Трогната съм  Wink За сефте ми е
vaiza, честно засрамих се, че не съм я видяла тази статия. Уж гледам все да съм прочела, преди да питам, ама....на. Тоши от 10 дена е в това лудо състояние, но гледам да не се оплаквам, като прочетох че и други са на това дередже и реших да се разпиша. Sick
Дендри, не искам да се заяждам, и аз обожавам кърменето и полагам страхотни усилия защото знам, че е добре за детето, но кърмене на всеки час от 00ч до 7ч. ми идва в повече. Аз в 9 съм вече в офиса и там определено не ме чакат за да накърмя....
Nijntje , всеки пит като прочета колко е пораснала Изабела и се изумявам как го правиш! Това от храната ли е? От въздуха ли? newsm78 Моя е вече 5м. и е едва 6 кила и малко (на дължина го докарва обаче - станал е 65см  #Crazy)

На болните пожелавам скорошно оздравяване и най-вече на дребосъчетата!  Hug

# 492
Майчета благодаря за пожеланията за скорошно оздравяване. Дано наистина...

loranholl , не приемам за заяждане това,което казваш. Simple Smile Надявам се и ти не си видяла нападателна нотка в моето изказване за кърменето. Такава не съм искала да прозвучи, не съм визирала никой и не съм искала да обидя. Rolling Eyes Споделях как се чувствам аз...
Извинявай,ако неволно съм те засегнала. Flowers Bouquet
Признах си веднъж, че чета малко разсеяно и съм пропуснала твоят разказ за нощните похождения на Тоши на всеки час... още повече, че работиш. Crazy При тези условия, признавам - кърменето нямаше да ми е толкова любимо.  Mr. Green
Не съм фен да се правят нещата на всяка цена, нито да се правят фанатични жертви в името на каквото и да е... така че уважавам правото ви на избор момичета. Hug

Фелинка, вЕрно прилича на свински грип т`ва нашто Animal Pig... ако съдя по грухтящите звуци, които издава Рада, когато спи или суче. Crazy
Но както казва една моя приятелка - лекар: "Свинския грип, си е просто грип!" ...а аз добавям, че другото е политика. Laughing
Оправяй се изцяло от хремата и ти и на всички други болни мами, татита и дечица  Flowers Four Leaf Cloverскорошно оздравяване!

Честити месечинки на всички детковци.  Tada Да продължават да растат здравички, послушни и щастливи.

# 493
  • софия
Добро утро,мацки!Каня ви на закуска!

# 494
  • Пловдив
Добро утро и от нас !
Смехоранка , благодаря за закуската! Аз храна не отказвам.   Joy Макар , че нашето педи , която ми е и лична лекарка , ме кара да започвам диета. Хем й казах , че докато кърмя не ме интересува колко съм дебела.
Хубав да е денят ви , момичета и дечица  Hug

Общи условия

Активация на акаунт