за ясновидката Мария Асенова

• 71 585
  • 83
  •   1
Отговори
# 45
А цени на едро има ли?

# 46
Здравейте!Интересува ме някой използвал ли е услугите на въпросната дама и сбъднало ли се е нещо от предсказанията и.Проблема ми е следният:преди седмица по "Планета" вървеше рубрика с смс-и на които тя отговаряше.От скука ей така реших да я попитам за връзката ми с приятеля ми.От 6м. сме заедно,абсолютно нормални отношения,никакви поводи за ревност или скандали.Отговора и меко казано ме шокира.Нещо от сорта ,че е лъжец наранил много жени и да се пазя от него.Държа да подчертая,че никога не съм ходила по врачки,баячки,дори не проявявам интерес да ми гледат на кафе-колежките ми през почивката само това правят.В първия момент махнах с насмешка-ето на това са пълни глупости,аз си знам човека.Но нещо взе да ме гложди.Както не вярвах,така цяла седмица съм в размисли,премислям разни случки и започвам да ги тълкувам през призмата на казаното,дали пък еди кога си наистина е бил еди къде си,дали това което ми е казал не може да се изтълкува по друг начин.И направо се побърквам.Не смея да споделя с никого,защото ме знаят какъв Тома Неверни съм към този вид услуги и ще ме спукат от майтап.Моля ви,дайте ми съвет!!!

Ти изобщо мислиш ли, че въпросната дама, каквито и гадателски възможности да има, седи и отговаря по цял ден на смс-и? Това е скалъпена работа, да го нарека бизнес, и рибки като теб се хващат на въдицата, гърмят с 2-3лв за смс. Хич не се занимавай с подобни глупости. Все едно сега да ме питаш мен каква ти  е връзката. Толкова достоверно ще е това, което ще ти кажа Peace.

# 47
А цени на едро има ли?
Чети.Пише,че няма значение колко са членовете на семейството"4,5,6,7 и т.н.".Това може да се приеме като цена на едро. hahaha

# 48
Ами ако не я харесвате никой не ви и кара да го правите!Всеки сам си печели парите и сам решава за какво да ги дава!Аз не влизав в пререкания с никой просто се дразня от хора,които казват-тези  или онези са шарлатани(А специално Мария Асенова НЕ Е ТАКАВА)-ми хубаво ,но още няма закон срещу шарлатанството!Едни си дават парите за психолози,а други за врачки-всеки си има право на избор и нито вие имате право да съдите, нито аз!Всеки си има право на лично мнение Peace

# 49
но още няма закон срещу шарлатанството!

Ти така си мислиш Whistling

# 50
  • ВАРНА
            Буршу, а коректно ли е да кажеш на една непозната жена, че приятеля и е " лъжец наранил много жени и да се пазя от него"? Thinking  Защо го прави според теб? Аз мисля, че е заради парите от смс-ите. Колкото и велика гадателка да е, така без личен контакт, поне снимчица на човека да имаше... или косъм някакъв...   А дали ако момичето прати още един смс, госпожата гадателка няма да отговори по друг начин?

# 51
Ами такъв го е видяла жената, няма да ви лъже я! Laughing
Може да биете една проба и да пуснете още някой смс.

# 52
  • в кукувиче гнездо
Буршу, а не си ли гледал скоро Господари на ефира? Там една наглярка от Плевен добре я разкриха какви ги върши. И сега си търка наровете в ареста. Това ги очаква всички до една. А Мария Асенова е същата като тази въпросна Тотка Тотевска! Всички се гаврят с нещастието и болката на хората.

# 53
Сигурно и Тотка е лежала на тая кълка, че няма закон п/в шарлатанството

# 54
Я виж кви весели цени е избричила тая алчна измамница:

http://www.prophetsite.com/maria_uslugi_tzeni.html

Ееее..ама тя и специална тарифа имала за българи и чужденци. Това мислех, че вече го забраниха, така че госпожа бизнесменката е в яко нарушение, което подлежи на санкции!
Както и да е, гади ми се от такива хора, които на гърба на чуждото нещастие печелят пари. Как заспиват вечер просто не знам. Също ми е  интересно как след като Ванга почина (лека и пръст), всички Касандри изведнъж станаха нейни наследници!
Моля ви момичета, не се занимавайте с такива  като тази. Докато им търсите услугите, тези хора ще продължават да ги предлагат! Не е нужно да сте учили икономика за да ви е ясно за какво става въпрос!

# 55
Благодаря на всички за отговорите.Както бях писала аз самата не вярвам,за момента нещо ме загриза,но след два дни се бях отърсила и вече гледам с насмешка.На мен също ми хрумна да изчакам известно време и да изпратя същия въпрос да видя какво ще ми отговори и да се посмеем заедно.Само че в първия си пост не уточних,че като пратих смс-а,пристигна обратен с въпрос,който искаше рожденната дата на момчето,а в условието изискваше само моите години.Още едно доказателство,че всичко е печалбарство.Та струва ли си да пълня гушата на телевизията и на дамата която отговаря/съмнявам се дали е въпросната/.

# 56
Радвам се, че стигна до това мнение, Клеопатра!

# 57
здравейте,
сега виждам темата ви и реших и аз да пиша. с приятеля ми бяхме заедно от близо година и половина,аз много го обичам и той твърдеше че също ме обича,но имахме проблеми,карахме се. и преди 3 седмици може би случайно видях рекламата по планета за въпросната гадателка.ей така от любопитство пратих смс питайки дали ще продължи връзката ни и отговора беше че до края на септември ще се разделим. аз направо се изумих. пратих друг смс питайки дали той е голямата ми любов а отговора беше че той е голям артист ,а аз до година ще срещна подходящия човек за мен.
и днес се разделихме окончателно. чудя се дали е просто случайност или тя наистина позна.
писах отново смс питайки дали раздялата ни е окончателна и тя отговори че той никога няма да ми бъде верен,но че след години пътищата ни ще се срешнат-щели сме да имаме интимни отношения.
не знам какво да си мисля наистина.
дори преди д аи пиша ние с приятеля ми сме си имали проблеми и  конфликти,но сме имали и много силни чувства а тя едва ли не изкара нещата че той никога не ме е ценял. дали наистина тя отговаря на смс-ите или има някакви заложени шаблони..  

# 58
 Не мога да вярвам на "пророчици" с ценоразпис. Това ми се вижда като бизнес, изграден върху нещастието на хората.

# 59
здравейте,
сега виждам темата ви и реших и аз да пиша. с приятеля ми бяхме заедно от близо година и половина,аз много го обичам и той твърдеше че също ме обича,но имахме проблеми,карахме се. и преди 3 седмици може би случайно видях рекламата по планета за въпросната гадателка.ей така от любопитство пратих смс питайки дали ще продължи връзката ни и отговора беше че до края на септември ще се разделим. аз направо се изумих. пратих друг смс питайки дали той е голямата ми любов а отговора беше че той е голям артист ,а аз до година ще срещна подходящия човек за мен.
и днес се разделихме окончателно. чудя се дали е просто случайност или тя наистина позна.
писах отново смс питайки дали раздялата ни е окончателна и тя отговори че той никога няма да ми бъде верен,но че след години пътищата ни ще се срешнат-щели сме да имаме интимни отношения.
не знам какво да си мисля наистина.
дори преди д аи пиша ние с приятеля ми сме си имали проблеми и  конфликти,но сме имали и много силни чувства а тя едва ли не изкара нещата че той никога не ме е ценял. дали наистина тя отговаря на смс-ите или има някакви заложени шаблони.. 

Ама как може да вярвате на подобни тъпотии. Нормално е ако пишеш смс и питаш дали ще ти продължи връзката ти, да ти отговори, че няма да я бъде. Защо ли? Ами, защото само факта, че пускаш смс означава, че имате някакви проблеми, или че и ти самата не вярваш на тази връзка. Ако човек е удовлетворен от връзката си, никога няма да се занимава с подобни глупости. Останалите въпроси, ами да нормално е все някога да срещнеш друг човек, подходящ за теб, както и е нормално да се засечеш и с бившият.

Общи условия

Активация на акаунт