Кои са най-красивите и вкусни детски торти?

• 170 030
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Темата за бабите и тортите е съвсем отделна - ако отворим такава, имам какво да кажа и по нея Wink
Къде има "Лучано"? Освен най-старата, всички други техни сладкарници, които знаех, изчезнаха. Не съм влизала от години, но мислех, че вече е само кафене, запазило името...

# 271
  • София
Скоро бяхме на РД и тортата беше от Авенс (тази с гъбките). Пълнежът беше орехи и смокинов крем. Много вкусна и красива. Не ги бях чувала.
За следващата седмица ми трябва обикновена торта. Гледах, че имат доста интересни. Тия дни ще мина за дегустация, защото са ми сравнително близо. Ще пиша пак, като опитам нещо друго.
Заинтригуваха ме тези торти! Моля те, след дегустацията, пиши какви са цените? Аз си харесах от каталога една шоколадова торта във форма на сърце (че мъжът ми има рожден ден). За съжаление в сайта не видях да правят доставки.

Колкото до сладкарници "Лучано" съм ги запомнила с ужасните сметанови торти  Sick Не знам сега какво им е нивото.

# 272
Нивото на "Лучано" беше под всяка критика още преди 10 години. Искрено се надявам да не се завръщат на пазара!

# 273
Лучано си имат и на Раковска, и на Витошка в Иван Вазов все още салони и предлагат доста детски торти. Не се завръщат, просто никога не са спирали изцяло. Тортата била 28лв - детската, което е доста поносима цена все пак.

# 274
Аз съм доволна от Гаврош.В 90% от случаите   поръ4вам при тях.Изпълняват всичките ми капризи,и то без много обяснения.Щом и малката разбраха  в обясненията й последния път.... ooooh!
Ето някои от тортите, които сме поръчвали за РД на малката   http://images19.snimka.bg/003649846.jpg  http://media.snimka.bg/6222/018700176.jpg
http://media.snimka.bg/3900/014055502.jpg

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 17:42 от velmar

# 275
  • София
Тортата била 28лв - детската, което е доста поносима цена все пак.
Поносима е, но качеството за мен е определящо. Предпочитам да дам 80 лв за вкусна торта, отколкото да дам 30 лв за нещо, което не става за ядене  Peace
Разбира се не винаги цената определя качеството - има и малки изключения  Wink Като миналогодишната ни торта от "Двете фукли".

# 276
Днес видях много апетитни торти в сладкарница "100 грама сладки" в МОЛ-Сердика.
Някой опитвал ли ги е?

# 277
По-назад в темата коментирахме "100 грама сладки" многократно.
Аз съм опитвала някои от тортите им, за кои конкретно питаш?

# 278
Поносима е, но качеството за мен е определящо. Предпочитам да дам 80 лв за вкусна торта, отколкото да дам 30 лв за нещо, което не става за ядене  Peace
Разбира се не винаги цената определя качеството - има и малки изключения  Wink Като миналогодишната ни торта от "Двете фукли".
Похвално, когато имаш 80 лв, а когато нямаш ... какво?! Оставяш детето си без торта  Wink. Не ми отговаряй  Simple Smile Peace ...

# 279
Уж следя темата, но съм пропуснала тези постове.
Връщам се да чета. Благодаря ти!
Става въпрос за две много апетитни еклерови торти на витрината, които видях.

# 280
Уж следя темата, но съм пропуснала тези постове.
Връщам се да чета. Благодаря ти!
Става въпрос за две много апетитни еклерови торти на витрината, които видях.

Да, опитвала съм тяхна еклерова, вкусна беше, но нищо особено. Но опитай и ти, много са субективни тези преценки по личен вкус.  Simple Smile

# 281
Похвално, когато имаш 80 лв, а когато нямаш ... какво?! Оставяш детето си без торта  Wink. Не ми отговаряй  Simple Smile Peace ...
За съжаление и аз не мога да дам 80лв само за тортата. При положение, че ще купуваме и повече от една най -вероятно пък съвсем.
До нас има един Маркрит, на Партиарха е, има невероятни торти. Ходим понякога там да хапваме и винаги са ми харесвали. Имали и детски, но не съм гледала каталога, ще го направя тия дни, че време много не ми остава.

# 282
  • София
Похвално, когато имаш 80 лв, а когато нямаш ... какво?! Оставяш детето си без торта  Wink. Не ми отговаряй  Simple Smile Peace ...
Държа да ти отговоря, защото явно за теб няма друга алтернатива, а за мен не е единствената  Wink
Ако нямам пари, вместо да изтровя гостите с евтина блудкава торта, просто бих купила продукти и бих помолила някоя роднина, приятелка, позната, която умее да прави торти, да ни измайстори! Колко ти е да направиш торта и да купиш 2-3 фигурки на животни. Това дори и аз бих могла да сторя, въпреки че не съм кулинар, заради детето си!
Когато човек иска нещо и има желание, дори и да няма пари, винаги може да измисли алтернативен вариант  Peace

# 283
Ми, Тонка - мислих, мислих - аз нямам позната, която умее да прави торти и то детски, защото на едно детенце не можеш да му направиш просто сладкиш.

# 284
Похвално, когато имаш 80 лв, а когато нямаш ... какво?! Оставяш детето си без торта  Wink. Не ми отговаряй  Simple Smile Peace ...
Държа да ти отговоря, защото явно за теб няма друга алтернатива, а за мен не е единствената  Wink
Ако нямам пари, вместо да изтровя гостите с евтина блудкава торта, просто бих купила продукти и бих помолила някоя роднина, приятелка, позната, която умее да прави торти, да ни измайстори!
Когато човек иска нещо и има желание, дори и да няма пари, винаги може да измисли алтернативен вариант  Peace

Да, винаги има избор.  Peace
Аз например, ако нямам пари за торта, най-вероятно изобщо няма да посрещам гости и няма да правя купон за събитието. Логиката ми е, че ако нямам пари за торта (т.е. не мога да заделя), няма да имам пари и за храна и пиене за гости. Всеки се простира според чергата си, нали!

Общи условия

Активация на акаунт