Кои са най-красивите и вкусни детски торти?

• 170 029
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
И все пак, аз мисля, че всички специални, вкл. т.нар уникати, се правят на стандартните основи, които са достъпни за опитване. Аз поне не съм попадала на друг вариант, а много съм ги "сканирала" за нашите поводи - вкл. Сладките и Фуклите, дето се имат за по и най Simple Smile

# 256
  • София
Да,ама стандартната основа и детската пак се различават на вкус.
Например стандартната еклерова торта с боровинки отгоре на Лагуна не ми харесва.
Но в детския вариант с апликацията и желето са ми супер вкусни.

# 257
Амиии... Тъкмо на Лагуна по-изключение съм пробвала и стандартен, и детски вариант на нещо-си. Честно казано, съвсем еднакви ми се сториха Simple Smile Вярно е също, че не съм особено детайлна в това отношение и е възможно да не съм усетила някой нюанс, но пък и не съм голям тортолюбител и рядко харесвам торти. Та ако едната не беше по-зле, мисля си, че бих забелязала... Впрочем, аз пък точно желетата малко недолюбвам, така че винаги го има момента с "въпрос на вкус". Което е утешително в известен смисъл, защото винаги част от гостите ще харесат точно това, което може да не се хареса на друга Simple Smile

# 258
В 100 грама миналата година като проучвах да поръчам торта и исках да опитам пълнежите ми дадоха един телефон и се  уговорих в един от салоните им за дегустация на два от пълнежите които бях харесала(изненадващо беше и безплатна),но парчетата не бяха много пресни.Но добих представа за вкуса и беше много хубава тортата.

# 259
В Skyline,също може да пробвате предварително.Ние така направихме,отиваш на място в сладкарницата,казваш,че искаш да поръчаш торта за детски рожден ден и да ти предложат,кои пълнежи предлагат.На нас ни дадоха три вида и сина ми Grinning си избра от тях!Бяха много вкусни и красиви!

# 260
Ето я нашата торта от Гаврош:http://megi4ka.snimka.bg/holidays/torta.500467

# 261
# 262
  • sofia
Последната торта беше от "Пчела", със сигурност следващата пак ще е от там.

# 263
http://picasaweb.google.bg/ivontistyle/YrWsCH#5470496341338020290

Това е нашата торта от първия ни рожден ден , бисквитена с баварски крем и боровинки, леко видоизменена от тортата "Елица" на Цар Лъв,
мъжа ми купи фигурките - бебето е от 100 грама сладки, а останалите  са от сладкарски магазин  в Редута,
и негов колега я измайстори.

# 264
Аз на "Пчела" не съм взимала специална торта, но от витринните съм опитвала няколко и  да си призная, нито една не ми е харесала. Това никак не ме мотивира да прибегна до техните услуги за специална поръчка. Но вероятно е въпрос на вкус, защото много хора са ми ги препоръчвали, а и когато съм яла, все в компания е било и другите ги харесаха...

# 265
В 100 грама миналата година като проучвах да поръчам торта и исках да опитам пълнежите ми дадоха един телефон и се  уговорих в един от салоните им за дегустация на два от пълнежите които бях харесала(изненадващо беше и безплатна),но парчетата не бяха много пресни.Но добих представа за вкуса и беше много хубава тортата.

На мен никой в "100 грама сладки" не ми предложи подобна възможност, дори не знаех, че имат салони за дегустация.  Mr. Green
Напротив, казаха ми, че няма къде и как да опитам пълнежите за декораторските торти и ми препоръчаха какво да поръчам според опита им с клиентите.
Между другото, къде са тези салони за дегустация?   

# 266
Абе на Пчела са си от мазничките. За РД на мъжа ми купихме от там - не е лоша, дори напротив, но определено не е от леките и въздушни. Цените им са доста поносими обаче.

# 267
  • София
Скоро бяхме на РД и тортата беше от Авенс (тази с гъбките). Пълнежът беше орехи и смокинов крем. Много вкусна и красива. Не ги бях чувала.
За следващата седмица ми трябва обикновена торта. Гледах, че имат доста интересни. Тия дни ще мина за дегустация, защото са ми сравнително близо. Ще пиша пак, като опитам нещо друго.

# 268
На "Пчела" тортите (според мен) имат някакъв специфичен вкус. Може да си им е "запазена марка", не знам - тяхната тайна, така да се каже. Но не е моят вкус, определено. Спомням си, че в "Лучано", преди да изчезнат от хоризонта, тортите бяха станали кажи-речи еднакви на вкус. После и в "Атлантик" -  и тях вече ги няма. Та, в "Пчела"-та сякаш малко прекаляват с портокаловите корички. Аз недолюбвам техния вкус, а го усетих във всичко, което пробвах.

# 269
Лучано не са изчезнали - има си ги още. Миналата година баба му донесе вкъщи торта от там - нищо особено, но красива на вид. Ние отделно си бяхме поръчали, но тя не знаела/чудно какво си е помислила, че ще караме без торта сигурно  Joy

Общи условия

Активация на акаунт