Кои са най-красивите и вкусни детски торти?

• 170 030
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • София
В Била продават торти с еклери и баварски крем - на Маркрит, мисля. Много са хубави - даже май повече от Лагуна. Не съм гледала обаче предлагат ли детски торти newsm78

# 241
Лурдес и моето ще стане на 2 годинки, но съм против шоколада - въпрос на преценка  Peace Всъщност детето ми изобщо не яде торти (не иска), така че тя ще е само за гостите.

Естествено, че става така накрая! Никое дете не яде торта отрязана конкретно за него, всяко опита от чинията на родителите и дотам. Mr. Green Аз питах всеки родител да режа ли отделно за детето, но никой не пожела. Simple Smile И аз понеже си обичам шоколад, си поръчах такъв пълнеж най-вече за моя милост. Blush

# 242
В Била продават торти с еклери и баварски крем - на Маркрит, мисля. Много са хубави - даже май повече от Лагуна. Не съм гледала обаче предлагат ли детски торти newsm78

Не, аз ядох от рулото им...нищо общо нямат.

# 243
Маркрит е нещо странно. Зад блока ни има - торти отврат. Този обаче на Патриарха - има жестоки торти. Имат и детски - огромен каталог.

# 244
Здравейте,всички!
Нашият рожден ден беше на 28.04.Четох 1 месец преди това из форума,за да си избера сладкарница,от която да поръчам тортата.Чудих се,чудих се и реших от Гаврош.Имаше много добри отзиви.От каталога само една ми хареса:Градинката на Мечо Пух и приятели.Само на нея фигурките ми харесаха.Обадих се,поръчах я 1 седмица преди това,за да има време точно този сладкар,който ги е направил да е на работа.Исках и да не е отгоре захарно тесто,а сметана.Доставиха я навреме,но фигурките не бяха точно тези,приближаваха се на 80%,но...Овиках шофьора Laughing,въпреки че той не е виновен.Освен това от полянката всички станахме зелени Mr. GreenИначе на вкус беше добре-еклерова.От Цар Лъв са супер на вид,но не ми допада вкуса.И така повече от Гаврош-не.

# 245
първата ни торта от неделя - аз много пъти съм писала - по същия начин оцвети езиците и устните на всички, макар да беше много вкусна. това преди 2 години. Не зная защо някои казват, че били гадни на всук. Ми не са ми гадни, напротив дори, имат доста сполучливи торти и много красиви. А цената е доста по-приемлива, поне такава беше. Сега на 23ти имаме и ние рд и ще проверя на изброените от вас. За съжаление ще трябва да се спра на по-евтин вариант, защото ще празнуваме 3 пъти - веднъж с приятели, веднъж с роднините, веднъж в детската ooooh!

# 246
viliko, щом ти трябва по-евтин вариант, може би точно Неделя ще те устрои.  Peace
И ние имаме РД съвсем скоро, на 20-ти, и аз съм в размисъл откъде да поръчам тортата. Миналата година поръчах от "100 грама сладки", на външен вид беше прекрасна, а на вкус нищо особено, посредствена работа. Сега мисля да пробваме Лагуна, но още не съм го решила.

# 247
Да кажа и аз! От Лагуна и 100грама тортите са много вкусни и красиви,но всяка година едно и също...Миналата година поръчахме торта Елица от Цар Лъв и явно и явно попаднахме на "далтонист майстор"- цветовете  бяха много "безцветни",на всичкото отгоре избрахме и кофти пълнеж - еклерова - просто беше ужасна,но здраве. Сега се чудя откъде да поръчвам ? Четох назад за Канея,Джани,Скайлайн - дайте съвети моля! Благодаря
За доказателство че не злословя се опитвам да пусна снимка на тортата но нещо не мога да се справя help

# 248
Пак да напиша за този пълнеж банани и шоколад на Цар Лъв, супер е! Все пак и за деца става, и за големи. Тия еклери изобщо не ме грабнаха, аз и без това не обичам особено много. Mr. Green
На Неделя най-хубавата торта е Сахера, всички други изобщо не ми допадат. Нашата торта от Неделя оцвети доста езиците, особено от калинките по нея, на вкус - посредствена торта. А цената почти приближаваше Цар Лъв!
15 парчета от Неделя - 48 лв.
14 парчета Цар Лъв - 56 лв. Сега за 8 лв.... разликата е от небето до земята. Crazy

# 249
  • София
Да кажа и аз! От Лагуна и 100грама тортите са много вкусни и красиви,но всяка година едно и също...Миналата година поръчахме торта Елица от Цар Лъв и явно и явно попаднахме на "далтонист майстор"- цветовете  бяха много "безцветни",на всичкото отгоре избрахме и кофти пълнеж - еклерова - просто беше ужасна,но здраве. Сега се чудя откъде да поръчвам ? Четох назад за Канея,Джани,Скайлайн - дайте съвети моля! Благодаря
За доказателство че не злословя се опитвам да пусна снимка на тортата но нещо не мога да се справя help
Ами,всеки си има вкус ,естествено.
Аз не посмях да експериментирам,и заложих отново на Лагуна!
Обиколих още няколко сладкарници,но не си харесах нищо.
А пък и в крайна сметка,не ядем всеки ден торта,така че това,че вече няколко години все от там си поръчвам тортите за РД
не ми омръзва,напротив,радвам се,че не развалят качеството,както се случва с много неща в милата ни родина....
Тази година даже занесох диск със снимка,тъй като в момента децата са на вълна дракони и тортата беше с дракон. Laughing

# 250
Пак да напиша за този пълнеж банани и шоколад на Цар Лъв, супер е! Все пак и за деца става, и за големи. Тия еклери изобщо не ме грабнаха, аз и без това не обичам особено много. Mr. Green
На Неделя най-хубавата торта е Сахера, всички други изобщо не ми допадат. Нашата торта от Неделя оцвети доста езиците, особено от калинките по нея, на вкус - посредствена торта. А цената почти приближаваше Цар Лъв!
15 парчета от Неделя - 48 лв.
14 парчета Цар Лъв - 56 лв. Сега за 8 лв.... разликата е от небето до земята. Crazy
Не е точно така. Например аз за детската не мога да взема 14 парчета торта, при 31 деца плюс учителките и лелите. Значи разликата ще е поне 20-25лв. Отделно още две торти от по 15 парчета и накрая излиза, че сравнението с Неделя - третата торта ще ми излезе безплатна. От друга страна скоро не съм яла в Неделя, а имам чувството, че ги развалиха много отпреди 2 години. Лошото е, че ако отида в Неделя - не предлагат парче от детските торти, така че да опитам.  Thinking

# 251
Ех, че т.нар детски торти не се ли правят върху стандартна основа?! Само фасонът й е детски Simple Smile
И аз отдавна се бях отегчила от "Неделя" и не бях опитвала тяхна торта с години. Обаче моята свекърва, която живее далечко от София, гледала жената рекламите им, гледала ги и много се мераклисала да ги пробва. Пък все няма път насам, така че есента за РД й взехме една, като тръгнахме към нея. Е, трябва да призная, че беше хубава. Само една съм пробвала, ама взета напосоки, дето се вика. Не е да ми я е препоръчал някой като особено вкусна. Детето я хареса на вид. И беше супер-вкусна.

# 252
Те са с два вида блатове - квадратните са като бялата плодова, а всички кръгли са от тези торти с един или два цвята крем и кафяв блат. Ето го нашето парче от Неделя:

Ако бяха с 1-2 идейки по-сочни блатовете, щеше да е по-вкусна тортата според мен.

# 253
Нашата беше съвсем различна преди 2 години - и блатовете и крема на всяка от частите беше цветна като крема  Thinking

# 254
..............
 Лошото е, че ако отида в Неделя - не предлагат парче от детските торти, така че да опитам.  Thinking

Ей това много ме дразни и мен. Не само в Неделя е така с т.н. дизайнерски торти, ами в повечето сладкарници. В "100 грама сладки" е същата работа, няма къде да опиташ пълнежите на дизайнерските торти, казват ти - поръчваш на доверие.  Rolling Eyes
Тъпа работа, ама българска, нали.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт