Кои са най-красивите и вкусни детски торти?

• 170 032
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Аз вече писах, че ядох невероятно вкусна торта от Лагуна. От там съм заявила в детския клуб за рождения ден на малката.

И като си говорим за вкусни, не е зле да пишем и за обратния случай  Wink Наскоро ходихме на детски рожден ден. Тортата беше от Неделя и съвсем не преувеличавам - пълна отврат  Peace На външен вид я бяха докарали, но на вкус  Sick Чак на родителите на детенцето им беше станало неудобно и притеснено заради тортата!

# 226
Знаете ли тортите на "Цар Лъв" от коя сладкарница са?

# 227

Ние като отидохме до Цар Лъв и там ни предложиха каталози на Лагуна, както и и казаха за техните торти. Но къде ги правят не знам, не доставят по домовете, а се ходи на място в клуба.

# 228

Ние като отидохме до Цар Лъв и там ни предложиха каталози на Лагуна, както и и казаха за техните торти. Но къде ги правят не знам, не доставят по домовете, а се ходи на място в клуба.

Тъй - като съм си харесала торта за първия ни Р.Д. /торта "Елица" http://lionking-bg.com/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B … 86%D0%B0%E2%80%9D /  и ще празнуваме извън клуба , ако си я поръчам от сладкарницата предполагам , че ще избегна надценката , ако има такава, от клуба.

# 229
Е да, вероятно си права, че ако е директно от сладкарницата ще е по-евтино.  Thinking Но нямам идея коя е, дано да се разнищи мистерията скоро. Mr. Green Иначе ние не празнувахме в клуба, само тортата поръчахме оттам. Peace
Но честно казано цената за парче варира около 3.50, едва ли ще е много по-евтино, защото сравних примерно със 100 грама сладки и като видях пълнежите нищичко не ми грабва окото. А този пълнеж банан и шоколад.... Ммммм, думи нямам! Crazy Blush
Ето отвътре:

# 230
Вчера ходих да си поръчам декораторска торта за рождения ден в сладкарница Теа до кино Изток, поисках да видя и каталога с детските торти. Ами те ми показаха каталозите на "100 грама сладки"!

# 231
Лурдес вашата торта изглежда със страхотен пълнеж и ти вярвям и за вкуса й,
в предните старници на форума пък доста хвалеха холандския крем.

# 232
Лурдес вашата торта изглежда със страхотен пълнеж и ти вярвям и за вкуса й,
в предните старници на форума пък доста хвалеха холандския крем.

Hug
За холандския крем и аз питах, но доколкото си спомням вървеше с орехов блат, аз изрично питах че мойто дечко е алергично към орехи и затова се насочих към пълнеж банан и шоколад, в блатовете няма никакви ядки. Simple Smile Peace

# 233
Май тортата ни ще е еклерова, по - подходяща ми се струва за деца, отколкото изкушаващата с  бананово-шоколадовия пълнеж,
ще видим нашия татко-готвач и неговия колега-сладкар  какво ще измислят, за мен е по- важно честно казано външния вид, да си нащракам снимките пък ако ще и да  е кисела, дано се справи колегата с украсата , да не ми се наложи да правя експресни поръчки и така , ще докладвам задължително със снимки след 7-ми май.

# 234
  • София
Май тортата ни ще е еклерова, по - подходяща ми се струва за деца, отколкото изкушаващата с  бананово-шоколадовия пълнеж,
...
Аз бих предпочела всякаква пред такава с шоколадов пълнеж. Лично за мен това не е добър вариант на детска торта  Peace Докато еклеровата, да речем с баварски крем, е подходяща за по-малки деца и не случайно повечето родители се ориентират именно към този вид пълнеж.

# 235
Еклеровата с баварски крем на Лагуна е просто уникална, въпреки, че съм любител на шоколадовите торти....тази ми е любима.

# 236
  • София
Еклеровата с баварски крем на Лагуна е просто уникална, въпреки, че съм любител на шоколадовите торти....тази ми е любима.
Абсолютно!
А аз по принцип не съм любител на торите,но тази е уникално вкусна просто! Crazy

Такава ще поръчам за РД на малкия,даже писах на Лагуна да ги питам дали могат да направят апликацията с дракон от новия филм
"Как да си дресираш дракон".
Откакто го гледаха на кино и събрахме всички дракони от Макдоналдс,това е актуалната тема у нас! Laughing

# 237
Ако говорим за рожден ден на едногодишно детенце, естествено че и аз не бих взела банани  и шоколад! Но мойто стана на 2 годинки и нямаше някой на който да не му хареса или да му се понрави тортата Wink. Аз лично еклери в торта не мога да си представя и се реших на другия вариант. Simple Smile

# 238
  • София
Лурдес и моето ще стане на 2 годинки, но съм против шоколада - въпрос на преценка  Peace Всъщност детето ми изобщо не яде торти (не иска), така че тя ще е само за гостите.
А еклеровият пълнеж няма какво да си го представяш - опитай го  Grinning То не е като да са напъхали вътре в тортата еклери от онези, които си представяме.

# 239
Аз лично еклери в торта не мога да си представя и се реших на другия вариант. Simple Smile

Опитай в  сладкарницата едно парче....кремът е божествен  Crazy Никъде другаде не съм опитвала такъв.

Общи условия

Активация на акаунт