Кои са най-красивите и вкусни детски торти?

• 170 032
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • софия
Аз за събота поръчах торта от Лагуна. Детето си хареса с картинка, на костенурките нинджа- 18 парчета, 54 лв с надписа.
Честно казано не съм много доволна как ни обслужиха- още с влизането ни в сладкарницата, казах, че идвам за детски торти. Тя взе веднага квитанциите, за кога трябвала, име, телефон. Ами ако не си бяхме избрали предварително и откажеш да поръчам при тях. Кой знае как щеше да ме изгледа тогава... Twisted Evil
Пита ме, какво да пише отгоре, без да каже, че се заплаща. Аз знаех тази информация от интернет.
При положение, че в салона беше празно, нямаше една заета маса.

# 211
ето че и нашия празник мина,а благодарение на вашата темичка видях тази страхотна торта:
http://maxxim007.snimka.bg/children/maxim-angelov.112235.18133323
Беше наистина невероятна на вкус,невероятна на външен вид(и неверояна като цена Crazy

# 212
Тортата е уникална  Peace
Аз да попитам имате ли мнения за Джани /признавам, не съм изчела всички страници, сигурно е обсъждана вече, но.../ http://www.djani05.com/djani/detski.html

Макс, да не сте от Бърборино?

# 213
Аз съм купувала торти на парче от сладкарница "Джани", която е на бул. Мадрид. По-ужасни не съм опитвала друг път. Не препоръчвам в никакъв случай.

# 214
  • София
Последната страхотна торта, която опитах, беше на Лагуна - еклерова с баварски крем. Просто разкошна - и на външен вид и на вкус!
Миналата година за рождения ден на малката поръчах от "Двете фукли". Отлична на вид, но разочароваща като вкус  Naughty Просто не си оправда цената  Peace

# 215
  • София
Това е тортата от Лагуна - еклерова с баварски крем.
Не беше лоша, децата много я харесаха на вид.

# 216
"Лагуна" по дифолт правят за детски РД еклерова с баварски крем. Като алтернатива препоръчах, но ще повторя Wink ето този вариант:
http://www.laguna-bg.com/catalog/cake-81-5.html
Но не знам дали е подходяща за изпълнение на фигурални торти. Нашата беше квадратна с картинка. Детето си хареса нея. То избра и пълнежа като "по-свеж". Гостите много се възторгнаха Simple Smile

# 217
  • софия
Dudolina и аз съм много доволна от Канея. Такова мило отношение и толкова симпатични, а и тортите им са наистина по моя вкус ! Като им казах, че ми трябва торта, но не мога да я взема защото съм след операция, а мъжът гледа бебето, хората ( според половинката две мили дами ) ми я доставиха след 20 h в къщи ( съпруга ми слезе да я вземе от пред блока ). Двата вида които съм поръчвала и много ми харесаха са "Френска селска торта" и с медени блатове и баварски крем .. не помня как се казавше ...

# 218
ето че и нашия празник мина,а благодарение на вашата темичка видях тази страхотна торта:
http://maxxim007.snimka.bg/children/maxim-angelov.112235.18133323
Беше наистина невероятна на вкус,невероятна на външен вид(и неверояна като цена Crazy

Тортата наистина е много хубава, откъде я поръча и как ти я доставиха че едвали е от Русе?

# 219
От Русе е,в Пикадили я направиха Peace

# 220
И нашата беше на Лагуна - еклерова с баварски крем! Много са хубави и вкусни Simple Smile

# 221
  • София
И нашата торта беше от Скайлайн - Мечо пух и приятели с бисквитено-шоколадов пълнеж. Определено съм доволна, от фирмата са много отзивчиви, направиха компилация от украсата на 2 торти, за да постигнат това, което исках. Освен това се съгласиха да заменят захарния фондан /който за мен е ужасен на вкус/ с бяла шоколадова глазура и ми дадоха оптималното решение. Цената на 1 парче беше 3.20лв.

# 222
Твърдо съм за НЕДЕЛЯ  Peace

# 223
Да кажа и аз. За едната торта избрах Неделя - не беше вкусна, но беше ефектна определено. Всъщност се убедих, че най-най-добрата им торта е Сахера, нищо друго не ме грабва. За 15 парчета излезе 48 лв.
Втората торта беше от Цар Лъв, страхотен вкус - банани и шоколад, отгоре невероятни фигурки, тортата беше Мечо Пух и приятели Laughing, въобще всички останаха очаровани, както от вида, така и от вкуса. При първа възможност ще пусна и снимки. Simple Smile Цена на парче - 4 лв. и ти казваш колко парчета искаш. Кексчетата с разни фигурки, които са ефектни за децата, бяха по 3.50 всяко.

# 224
Ние взехме от 100 грама сладки - Мечо Пух и приятели - еклерова с баварски крем. Много вкусна и изключително красива, децата много й се зарадваха:-)

Общи условия

Активация на акаунт