Кои са най-красивите и вкусни детски торти?

• 170 030
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Да пишем не само за единствените и неповторимите скъпи торти, а и за такива, които предлагат добро качество за цената си.
Moга да ви предложа такива торти, но са без детски фигури - можете да добавите, или да я ползвате за вкъщи тази торта.
В Метро продават торти на Лагуна - виждала съм плодови и еклерова по 22лв. В Била продават на Маркрит - голяма торта с шоколад е 18лв. Ние взехме с картинка от Росита за партито, а за детската от Била.
Децата наистина се вълнуват от външния вид - поне това забелязах на 4-5 рожденни дни напоследък. Половината дори не си ядоха тортата, независимо дали беше Лагуна за 80лв или от сладкарницата в Красна поляна за 33лв.

# 301
Сетих се нещо - някои от вас поръчвал ли е скоро от Романс в Симеоново?

# 302
По въпроса эа скъпите и евтините торти и аэ да кажа своето мнение.преди няколко месеца търсих торта уникат като накрая просто поръчах от каталозите на Лагуна.Каэано чесно на вкус не ми хареса изобщо/еклерова с баварски крем/.Да не говорим че на истина повечето деца не докоснаха парчетата си.Просто съжалих за 70лв които дадох.Повече няма да повторя.Миналата година на Неделя ми хареса повече.

# 303
Вилико- ти не живееше ли в района на Гоце делчев newsm78 Виж в сладкарница "Пчела".която е в Брезите доШел на Б-я Rolling Eyes 
Друга идея за бюджетни торти мога да предложа на Никай.ДО нас има тяхна фурна и каталози с доста торти,.Аз лично не съм поръчвала, но доста майки  в градината за ранзи празници там са взимали.Пресни са, децата ги харесали-какво му трябва Simple Smile
 Аз за имен ден в градината мойта щерка преди 2 месеца поръчах, без претенции торта от един цех в нашия квартал, която ми излезе 3о и няколко лв за 20 и нещо парчета newsm78 Ето да видиш http://media.snimka.bg/5807/017870097.jpg Стигнала е за всички

# 304
Ми не точно - Медицинска Академия съм. Пчела я знам обаче - тази до Раковска, но наистина бяха като от сладкарниците едно време, тоест мазни и ...  Thinking

# 305
... и целокупно надъхващи на портокалова кора, т.е. почти еднакви на вкус Simple Smile Пък и самите сладкарници са малко като сборищата на кварталните пияници и хич не предразполагат човек да седне с детето си да избира торта. Е, може би не всичките, ама 2 или 3, в които съм влизала, бяха точно такива - малки, сбутани, опушени, а по масите - споменатия контингент Sad

# 306
  • София
...
Просто съжалих за 70лв които дадох.Повече няма да повторя.Миналата година на Неделя ми хареса повече.
Всичко е страшно субективно! На мен тази торта от Лагуна ми е любима. Докато на един детски рожден ден преди 2 месеца ядохме торта от Неделя и беше безобразно гадна - толкова суха, че едва я преглъщах и ми залепваше по небцето  ooooh! 

# 307
Значи понеже нямам време да изчета отново темата, а май беше споменато - но взимали ли сте скоро от Романс? Последния път като ходих лятото - тортите бяха около 2лв парчето, но такъв вкус, че просто си облизвах пръстите.

# 308
А къде има сладкарница на "Романс" (освен - май беше - Драгалевци)? Не съм яла скоро, ама ги помня като фантастични. Не съм се сещала за тях покрай РД, но това е добра идея. Имаха приличен сайт перди време, ще го потърся.

# 309
http://www.romance.bg/ в Симеоново. Но доколкото знам тия там торти са само примерни - правят всичко така, както ти поискаш - просто им носиш снимка на модел. Нашата чистачка е работила там - жената каза, че работят изключително чисто и професионално и торта над втория ден се изхвърляла или раздавала на персонала.

# 310
Да, и аз го откирх междувременно. Нямат друга сладкарница, явно. Имаше една на бул. Прага, където тортите бяха само то "Романс", ама не знам дали още съществува. По-лесно достъпно би било за проба на вкуса Simple Smile
Дано сподели някой, който скоро ги е пробвал!

# 311
Романс още са си фантастични торти.  Heart Eyes

Относно цената- всяка година вземам торта на Лагуна за РД на голямата. Не защото са ми много вкусни, а защото са красиви. Но и скъпи. Всъщност при тях цената е по-скоро за изработката, отколкото за вкуса. сега за малката ще поръчам торта от един цех в Нови Искър, където правят торти подобни на лагунските, но доста по-евтини.

# 312
Нямат други, да, ще взема да се вдигна и да отида тия дни.

# 313
вилико,
вие скоро ли имате повод? Ако да, значи е вероятно да купиш от тях, или поне да ги "проучиш" най-детайлно, така че ще те чакаме да споделиш впечатленията си най-подробно! Simple Smile

# 314
Някой опитвал ли е детска торта на Лагуна,но не еклерова а с друг крем?

Общи условия

Активация на акаунт