Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 18

• 55 913
  • 801
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Здравейте, момичета!
Моля, ако някой прави поръчка от debenhams и има възможност да включи към нея две детски дрешки, да ми пише.

# 46
аз пак ще пускам поръчка от Дебенамс, но чакам от Фемитрейд да ми отговорят дали вече приемат поръчки. Като ми пишат ще пиша в темата  Peace

# 47
  • Пловдив
 Hug

# 48
аз пак ще пускам поръчка от Дебенамс, но чакам от Фемитрейд да ми отговорят дали вече приемат поръчки. Като ми пишат ще пиша в темата  Peace
Тони,Римини не писаха ли,че вече работят с Дебенамс? newsm78

# 49
Колкото повече конкуренция,толкова по добре Peace - но е адски грозно и смешно да се копира инфо директно от страницата на друг посредник,без дори да се преработи и най-вече без да се допълни информацията,за да не си личи кърпежа Whistling Laughing

# 50
Колкото повече конкуренция,толкова по добре Peace - но е адски грозно и смешно да се копира инфо директно от страницата на друг посредник,без дори да се преработи и най-вече без да се допълни информацията,за да не си личи кърпежа Whistling Laughing
smile3521 newsm62

# 51
Записче  bouquet

# 52
samorasliche по-точно никой не може да го напише Peace

# 53
# 54

Всъщност, от толкова неграмотни хора не бих рискувала да поръчам. Българската граматиката и лексика са им съвсем чужди. Извинявам се за спама, но не се сдържах.

# 55
GEORGE? Rolling Eyes Hug      Mothercare??? Heart Eyes

unikalno qke vijte:  http://www.mothercare.com/Mothercare-Puffa-Jacket/dp/B002HISC3K/ … 4041&mcb=core

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 17:14 от desimiu

# 56

Всъщност, от толкова неграмотни хора не бих рискувала да поръчам. Българската граматиката и лексика са им съвсем чужди. Извинявам се за спама, но не се сдържах.
аз за това и като прочетох формуляр и реших да не продължавам Wink

# 57
ето и размери на адидаса,по етикет 1-2г ,ние сме на 2г и ни е голям
горница д-40,ш-34,ръкав подмишница/защото е реглан/-25,долница д-47,талия-24
кой ме беше питал не помня обаче,че беше в старата тема Peace

# 58
да ви следя Simple Smile

# 59
Момчиета,доволни си сте от Алмуз?Фемитрей местят адреса си и ще изпълняват поръчки другата седмица.Не съм поръчвала с друг посредник.Във Варна до адреса ли ги носят нещата Алмуз?

Общи условия

Активация на акаунт