Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 4

• 111 221
  • 765
  •   1
Отговори
# 690
Аз да ви се похваля, днес ми махнаха шевовете и за сега всичко е ок newsm03

Много добре

а ти как се чустваш?

# 691
Чувствам се добре, днес за първи път си видях операцията, доктора каза утре да си махна превръзката, ама аз не издържах, хем от любопитскво, хем много ме дразнеше тая лепенка. Имам 7 шева, аз така и не бях попитала колко са, чак сега видях. Доста голям ми се струва разреза, доколкото четох, трябвяше да е около 2см., но е поне 6 - 7, бая белег май ще остане. То това да ми е проблема, да е наред всичко, пък белега да си стои колкото си иска smile3533 smile3534

п.с. еййй, много ме кефят тия емотиконки newsm62

# 692
Чувствам се добре, днес за първи път си видях операцията, доктора каза утре да си махна превръзката, ама аз не издържах, хем от любопитскво, хем много ме дразнеше тая лепенка. Имам 7 шева, аз така и не бях попитала колко са, чак сега видях. Доста голям ми се струва разреза, доколкото четох, трябвяше да е около 2см., но е поне 6 - 7, бая белег май ще остане. То това да ми е проблема, да е наред всичко, пък белега да си стои колкото си иска smile3533 smile3534

белега, го мажи Contractubex,  че лятото наближава и трябва да си готина за морето   

# 693
Тишо, направо ме разбиваш, има ли нещо да не знаеш, бе човек. Ти и без да учиш, като те видят директно ще ти дадат диплома за лекар и фармацефт, и без това си доста по-компетентен от много лекари, евала ти правя smile3501 newsm10

# 694
Какви са тези 7 шева бе?Да не са бродирали?Моята операция е на 2нива и имам един шев.И  е около 5см цялата  на 2те дх.

# 695

Николетас, моята операция е 2-3 см, но е микроскопска, зависи от това каква е била. Микроскопската е по-жалеща мускулатурата и за това и възтановяването е по-лесно.

# 696
Тишо, направо ме разбиваш, има ли нещо да не знаеш, бе човек. Ти и без да учиш, като те видят директно ще ти дадат диплома за лекар и фармацефт, и без това си доста по-компетентен от много лекари, евала ти правя smile3501 newsm10

Благодаря   , но незнам всичко има много по компетенти от мен тук

Какви са тези 7 шева бе?Да не са бродирали?Моята операция е на 2нива и имам един шев.И  е около 5см цялата  на 2те дх.

теб нарочно не са те зашили , да се мъчиш   Mr. Green

# 697
Така си мислиш ти!Не ме шили щот съм млада ,и да нямам белези.Лепена съм ,щото съм готина.Прибрах се на четвъртия ден без конци и можех да се къпя веднага.javascript:void(0);

# 698
Така си мислиш ти!Не ме шили щот съм млада ,и да нямам белези.Лепена съм ,щото съм готина.Прибрах се на четвъртия ден без конци и можех да се къпя веднага.javascript:void(0);

По тая логика,мен въобще не трябва да ме шият  bowuu

Наистина си готина,няма спор

# 699
Какви са тези 7 шева бе?Да не са бродирали?Моята операция е на 2нива и имам един шев.И  е около 5см цялата  на 2те дх.

на мене шевовете не са ми никакъв проблем, ако ще и 20 да бяха, по-важно ми е да нямам бъдещи проблеми

# 700
Добро утро!  Hug

на мене шевовете не са ми никакъв проблем, ако ще и 20 да бяха, по-важно ми е да нямам бъдещи проблеми

точно така, това е най важното  Peace

# 701
Добро утро!!!
Как сте днес?
Аз нещо вече май почвам да се шашкам, напипвам си нещо твърдо отзад /как звучи само newsm47/ и се притеснявам да не е станал някакъв проблем. Нищо не ме боли, пък и доктора вчера каза, че всичко е ок, сигурно е от самия шев, ама паниката си е паника все пак

# 702
Добро утро!!!
Как сте днес?
Аз нещо вече май почвам да се шашкам, напипвам си нещо твърдо отзад /как звучи само newsm47/ и се притеснявам да не е станал някакъв проблем. Нищо не ме боли, пък и доктора вчера каза, че всичко е ок, сигурно е от самия шев, ама паниката си е паника все пак

Ами ДХ не ме боли, но с кръвното май имам проблем поне така се чуствам, но може и да не е от него  Crazy
Не се шашкай и не пипай където не ти е работа  Naughty щом не те боли няма от какво да се притисняваш  Peace

# 703
Добро утро!!!
Как сте днес?

Николетас, ти нещо много се оглеждаш. Естествено, че раната няма да е гладко от шева-тя е все още прясна. Ще се оправи, ще се намали отокът и ще забравиш, че имаш белег на гърба. Моят (двоен!) никого не притесни това лято, пък и нали не ми е пред очите, какво ли ми пука, най малко мен!  newsm62

# 704
Добро утро!!! Hug
Много сте готини всички, чета Ви и се забавлявах. Май на нас ни трябва малко да се разсейваме,че да не мислим за ДХ. Тишо ти наистина си супур newsm74

Общи условия

Активация на акаунт