Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 4

• 111 198
  • 765
  •   1
Отговори
# 705
Операцията зараства в дълбочина до 3м.Не гледай ,че отвън е зарастнало ,навътре ще трябва време.Отначало е така ,има като бучеци по разреза.После ще се оправи.

# 706
  • София

Привет приятели и от мен!  Two Hearts
Аз съм жива-  сватбата мина в събота, всичко беше чудесно, имам си прекрасен зет!  newsm44
И това бе деня, в който от 7 месеца назад почти не усещах болката. Бях се натъпкала с хапчета, и от еуфорията може би. Само в ритуалната зала малко трудничко издържах. Дори изиграх поне 2 хора, не помня точно  Grinning
Иначе съм много танцувална, но не смеех да се впускам в луди танци, е  и рок не липсваше разбира се в репертоара ми.
Но сега какво става- отново се върнаха болките, невъзможността ми да съм права или да ходя повече от 5- 10 минути.
Продължавам с процедурите при кинезитерапевт - поне 6 направих. Казва ми да се движа, ама как - като боли страшно, крака ми се вдървява, почва да гори сякаш, почвам да клякам, да сядам където намеря и се прибирам отчаяна. Абе мускулатурата почва да се пооправя, ама болките сякаш са си същите. Невроложката ми продължи болничния, изписа ми поредните хапове- таблетки нивалин и др, ама се чудя дали да ги почвам. Щом се изправя изтръпването веднага се появява - от стъпалото почти до средата на прасеца е. Иначе си правя упражненията- по 15- 20 мин ми отнемат. Абе уж съм изпълнителна, а не се оправям.

# 707
По някога така става.Ама хубаво е ,че сватбата си изкарала добре.Сега помисли хубавичко ,какво да предприемеш.Дано спре да те боли.
Щом хоро си играла ,ще се оправиш.

# 708
Добро утро на всички!
Вече съм свободна Grinning, вчера ме изписаха и сега съм сравнително по-добре. Как ми липсвахте Hug, цяла седмица без никаква информация за света и колко сте изписали, няма да мога да прегледам всичко. И това време ми видя като месец, като освен ужасните болки, залежаването и "любезността" на персонала - друг спомен май няма да ми остане от там Mr. Green.
При мен сега нещата са малко по-добре. След седмица вливания на различни медикаменти сега се движа до голяма степен и с по-голяма лекота. Болка има, но не е това, което беше при приемането ми.
Въпреки лошите изследвания и непрекъснатото натякване на неврохирурзите, че ще трябва да легна под ножа веднага - аз категорично отказах и за сега се държа. За момента се радвам, че не се хвърлих така стремглаво към това начинание, защото и роднините ме натискаха в тази посока. Е аз реших да послушам препатили (Тишо, aha) - БЛАГОДАРЯ ВИ   bouquet.
Решила съм преди да се оперирам да се консултирам поне с още един, двама специалисти.
В петък съм на ЯМР и се надявам това изследване да ми даде по-голяма точнота и насока накъде да поема. За съжаление от месец родителите ми се опитват да ми запишат час в ВМА или Токуда, за сега безуспешно и затова в петък ще правя ЯМР-а в ИСУЛ (моята "любима" болница  Mr. Green), но само за там се вредих. Поне талон имам, та няма и това да плащам, че вече много нанагорно ми идва. За сега това е от мен. Ще пиша редовно.
ПС: Тишо, поздрави Гери от мен - ще почакам да видя резултата от ЯМР и след това ще отида при нея с всичките изследвания (разбира се ако той не покаже нещо, което ще наложи да ме кълцат).

# 709
  • София
Ама аз на хорото се чувствах най-добре. Забелязвам, че на бавните ходове и танци съм по-зле отколкото нещо бързичко. Права грам не мога да стоя, а да ходя мога поне 5 минути без да спирам. Ха,ха  newsm10

# 710
И мен преди не ме болеше като тичах,обаче като ходя.....

# 711
  • София
И какво последва за да си по-добре- операцията ли????
Не опита ли всичко преди това???

# 712

е стига, деее 

Привет приятели и от мен!  Two Hearts
Аз съм жива-  сватбата мина в събота, всичко беше чудесно, имам си прекрасен зет!  newsm44

Честит ти зет,  да го слушаш много, да не го тормозиш 

п.с. искаме снимки  Mr. Green

Най на края, взех да си мисля, че са те клъцнали
Радвам се, че си по добре  Hug

# 713
  • София
Мерси Тишо!
Аз съм от послушните  smile3505
Никого не тормозя, само да се оправя, че да съм им и от полза ще е супер! Че и бебе чакаме скоро, кой мислиш ще помага  newsm10

# 714
Мерси Тишо!
Аз съм от послушните  smile3505
Никого не тормозя, само да се оправя, че да съм им и от полза ще е супер! Че и бебе чакаме скоро, кой мислиш ще помага  newsm10
Моля  Hug
Аз съм отдругата страна,  и с добри чуства ти го казвам  Laughing
Помагай им с каквото можеш, но за каквото те, те помолят  и ще се разбирате перфектно  Wink
 Ще си имаме още една бебе   ylinfant   в темата    
Кога го очаквате?

# 715
  • София
Да,  newsm03 съветите ти определено са уместни. Ще се мъча да не си давам мнението без да ми го искат /абе честно казано не съм от мълчаливите и ще ми е малко трудничко/ smile3521
А бебето го чакаме в края на януари - началото на февруари. То сега, нали знаеш - бебета се раждат по-бързо от преди. Кеф ти сватба и след 3 месеца  - БЕБЕ  smile3514
Да са живи и здрави и щастливи!

# 716
Да,  newsm03 съветите ти определено са уместни. Ще се мъча да не си давам мнението без да ми го искат /абе честно казано не съм от мълчаливите и ще ми е малко трудничко/ smile3521
А бебето го чакаме в края на януари - началото на февруари. То сега, нали знаеш - бебета се раждат по-бързо от преди. Кеф ти сватба и след 3 месеца  - БЕБЕ  smile3514
Да са живи и здрави и щастливи!

Трудно е, но ще ти се наложи да си мълчиш  smile3505
Ето не е останало  Hug
Наистина най-важното е младите да са живи, здрави и щасливи  Hug
Пък ние с каквото можем ще помагаме

# 717
  • София
Тишо, пратих ти ЛС.

# 718
Romi62 всичко опитах ,само 100килограмов любовник не си хванах . Той можел понакога да помогне за освобождаване на нерва.Аха ,аха да съгреша и да се подлъжа.Предпочетох да ме приспят и тогава каквото искат да правят.
А на тези лични ставате подозрителни.Абе по дискретно.

# 719
ще ме светнеш ли?, че нещо не мога да се сетя  Mr. Green
Няма да те светна Тишо! Не си си платил тока  smile3534 newsm48 Пък и услуги по пренос/превоз искаш  newsm48

kadi, добре дошла  Hug Кой е този доц Новаков? Аз ходя при Новко Новаков, но мисля че няма титла, така че предполагам е друг? Пък и Новаков е много против операциите ... Аз съм с нарушения по нерва и пак не ми препоръчва ...

ОК, да не се окаже и бременностат заразна  smile3508  newsm47 Аз искам и червена връзка като за пионерски секретар за партията! И по-голям склад за резервните части  Joy Пък може и за договаряне на отстъпките да помисля, Лили  Mr. Green Не съм ли злато, А?

Romi62, да не се обидш, ама ... нямаш ли още някой за женене да ти минат пак болките  Joy Аз бях като теб на моята сватба - всичко забравих  Mr. Green После ми надупчиха задника двойно де, ама се наиграх!

aha, за мен още има шанс! Търся 100 кг любовник!  smile3532 Бързо си се предала гледам, а представяш ли си да ти бяха пратили бате Бойко?! Веднага щеше да те излекува!

Общи условия

Активация на акаунт