Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 4

• 111 822
  • 765
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Чана,клин клин избива, но винаги един вътре остава. Rolling Eyes
Вчера бях при един лекар/стар и умен/,каза ми ,че колкото повече не обръщаш внимание на болеста имаш по -голям шанс за излекуване или намаляване на болката.
А днес започнах една физиотерапия в двора на вилата.Утре ще видя как ще съм.По препоръка не обръщам внимание на болката. Crossing Arms Whistling
Ели, нищо мила, зимата минаваме на свинско и винско и бой с снежни топки. Laughing

# 76
Направо се излагате, друг път не мога да сваря да ви чета, а сега какво е това затишие - дано да не е пред буря... Rolling Eyes

# 77
Направо се излагате, друг път не мога да сваря да ви чета, а сега какво е това затишие - дано да не е пред буря... Rolling Eyes

Защо бе, Ели, то бурята няма да е лошо нещо  newsm62  И аз днес влизам сума пъти и никой няма. Дано всички сте добре и използвате последните хубави дни за разходки.
И във ФБ е същото мъртвило.

# 78
буря, че ще има ще има, но да видим през чии двор ще мине Laughing

# 79
  • София
Ами днес беше работен ден.  Sad
Дали ще се разваля времето, почна да ме човърка тук и там?
Дали не е от бурята, за която говорите...  Laughing

# 80
за нас не беше работен ден  Wink
времето едвали ще се разваля, нещо друго ще да е  Sunglasses

# 81
....аз чела не дочела и с риск да повторя въпроса на някой друг съфорумец за което се надявам да ме извините newsm78 та.....Някой от всички Вас да е уринирал кръв  в следствие на приема на толкова медикаменти предимно през устата? book Peace

# 82
Добро утро!  Hug

....аз чела не дочела и с риск да повторя въпроса на някой друг съфорумец за което се надявам да ме извините newsm78 та.....Някой от всички Вас да е уринирал кръв  в следствие на приема на толкова медикаменти предимно през устата? book Peace

Добре дошла в нашия отбор  Hug
На мен лично, не ми се е случвало ,но ми звучи много сериозно Shocked, отиди на лекар  Peace
Според мен е не пряко свързано с хапчетата, но от много пиене може и да има проблеми  Crazy, за това ги избягвам колкото мога Wink
виж това http://arsmedica.bg/bg/symptoms/c_id/52/alpha/0.html  Peace
и това http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=923&sectionid=7&id=00002

# 83
  • София
....аз чела не дочела и с риск да повторя въпроса на някой друг съфорумец за което се надявам да ме извините newsm78 та.....Някой от всички Вас да е уринирал кръв  в следствие на приема на толкова медикаменти предимно през устата? book Peace

Привет!
Това, което се сещам е, че на мъжа на една моя приятелка му бяха изписали Волтарен за
болките след операция на дебелото черво и той беше прокървил. Лекарят му беше казал,
че е от Волтарена.

# 84
Софи  само аз ли не виждам аватара ти тук  newsm78

# 85
Добре заварили Peace
....изчетох аз доста за тази хематурия, която си имам и аз от вчера #2gunfire , но ограничих приема и на някои хапчета, даже повечето ги спрях пък ще вия от болка ако трябва  smile3515....и в понеделник съм и на уролог.....
А за схемата с Nivalin-а инжекции - някакви отзиви? (за тези които са я правили)

# 86
тоява е решението  Peace
а днес как си по добре ли е?

Софи вече ти виждам аватара  Crazy

# 87
  • София
А за схемата с Nivalin-а инжекции - някакви отзиви? (за тези които са я правили)

Кажи малко повече за състоянието си.
Имаш ли пареза, за какво ти е изписан Нивалинът?
Иначе аз съм я минала цялата схема, при мен бяха 35 дни на инжекции Нивалин.
Ефект определено имаше, но накрая много трудно го понасях, след инжекция получавах
много силно гадене. Много добре се отразява и йонофореза с Нивалин.  Peace

# 88

Кажи малко повече за състоянието си.
Имаш ли пареза, за какво ти е изписан Нивалинът?
Иначе аз съм я минала цялата схема, при мен бяха 35 дни на инжекции Нивалин.
Ефект определено имаше, но накрая много трудно го понасях, след инжекция получавах
много силно гадене. Много добре се отразява и йонофореза с Нивалин.  Peace
Парамедианна левостранна ДХ на L5 S1  с пареза на левия крак. Вече стана месец съм на консервативно лечение, което не дава резултат #Cussing out.В момента съм в София-вчера минах ЯМР и резултата от скенера се потвърди. От понеделник съм на бърза обиколка при 2,3 невролога да чуя съветите и дали има друг алтернативен вариант освен "ще  играе ножа"  #Crazy.А Nivalin-a ми го изписаха преди около седмица след престой в Терапията във Варна.Предполага се, че е изписан за да предотврати до колкото е възможно пареза и на десния крак.Изписана ми се 44-дневна схема, но аз още на 6-ия ден започнах с повръщането и невролога препоръча да намаля дозировката.Аз по повод на тази кръв в урината питам за Nivalin-а тъй като в страничните му ефекти е дадено като проява и се усъмних, че може и от него да е newsm78, защото при мен явно страничните ефекти се проявява по-бързо от самия положителен ефект smile3555

# 89
savenceto, ако търсиш свястни доктори от Варна пиши ми на лични за да ти подам инфо. И дано се оправиш.
А кръв в урината се появява и при цистит, който пък се появява при изхвърляне на песъчинки. Задължително иди на уролог. През изминалата зима съм изпила невероятно количество волтарен, но нищо такова не ми стана.
Софи, аз обаче не ти отварям аватара.

Общи условия

Активация на акаунт