Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 4

• 111 308
  • 765
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте на всички.
Булче и аз така мила.
На всичкото отгоре,двора не успя да ме сломи ама моя мъж преди малко ме батиса.Слагам аз беба в кошчето на колата и той като потегли рязко аз отзад бая залитнах и се ударих в преградата/ние сме с бус/ и усетих пук-пук и айдееее пак с табуретката в кревата.
Моята,, приятелка,, ме ядоса.Решила, че съм болна от най-ЕКЗОТИЧНАТА болест.Боли когато искам,като ми е удобно,като не ми се работи и въобще много ми е гот ходя си по спа-хотели /кой знае с кого Rolling Eyes/.прави ми масаж едно момче дето и на нея и се иска,ама на само аз мога да се оправдая.Доктора ми млад, здрав дали ходя при него да ми бие инжекции или нещо друго.
От днес имам нов любим израз,,По смисъла на закона,,ходих в община,съвет,данъчно и  smile3515Няма да обяснявам за израза ще ме разберете ooooh!
А и няма да се оплаквам то с тоя скучен живот,аз имам е....и екзотиката.
Не мога да си нося кръста  341uu

# 106
Здравейте,аз да се похваля-отново съм с възпален седалищен нерв.Така ме дърпа крака,не мога да се отпусна напълно на него,получавам изтръпване и т.н .Позната картинка нъли.Ама знаете ли някакви бабишкини рецепти за подобрение.а и  вече не мога да пия хапчета,изписаха ми свещички и ултра демопласт през ден.Поздрави.

# 107
savenceto  като знам мен колко ме е страх от операция Crazy, представям си какво ти е в момента  Sick, мога само да ти пожелая успех, и бързо възстановяване.
И утре като се излекуваш да не ни изоставиш ейй, че ще си имаме проблеми Naughty
 Успех!  Praynig Hug

А вие дето само се оплаквате, да вземе да се стегнете малко Naughty, на един му дошло на друг си отишло ooooh!
 Вижте хората какви проблеми имат, а вие само мрънкате  Laughing
Казах ви, довечера ударете по една ракия, цункайте luvbed мъжлетата, и утре ще сте щасливи  newsm51
(майтап Joy)

Здравейте,аз да се похваля-отново съм с възпален седалищен нерв.Така ме дърпа крака,не мога да се отпусна напълно на него,получавам изтръпване и т.н .Позната картинка нъли.Ама знаете ли някакви бабишкини рецепти за подобрение.а и  вече не мога да пия хапчета,изписаха ми свещички и ултра демопласт през ден.Поздрави.

пии Милгама, поне  Peace

# 108
Добър вечер и от мен!
Да ви се жалвам и аз - цяла нощ не можах място да си намеря - все едно някои режеше палецът на левия ми крак с нож, не ми помогнаха и традиционните лекарства и обезболяващи, иначе ме боли много кръста и коляното, но това с палеца беше ужасно, явно тъпият притиснат нерв пак нещо се е възпалил newsm78.
Да ви питам с притиснат нерв и калцирала стара херния мога ли да мина без операция (а предполагам е калцирала щом имам такъв красив остеoфит на l5-s1 ) newsm78 и аз си мислех за озонотерапия, но ми казаха, че оправя "млади хернии"...
А дали може мануалната терапия да го освободи този гаден нерв, вече не знам кои път да хвана smile3518 ...
Не искам операция... страх ме е да не ме доосакатят съвсем - извинявам се на тези , които са де оперирали и им се възхищавам за смелостта, но мен ме е страх откакто видях в отделението човек с 4 операции и едва вървеше горкия...с патерици и все "Светила на науката" - разни ми там професори от София са го "оправяли" - та до Франция беше стигнал, но уви и се молеше само да може сам да се обслужва - трагична картина ... newsm45

# 109
  • София
Ели и Савенцето извинете ,ама колко килограма сте? Embarassed
Щото има значение и за операция и за притискането.

# 110
eli ivanova пии  противо възпалителни, Диклак, Диклофенак , Волтарен  +Милгама
важното е да се успокой нерва Peace, и аз бях така само че моята беше малда ДХ
и трябва много лежане на твърдо Peace
гледай да не го дразниш повече, лягаш  и това е ,да става каквото ще, и пиеш хапчета Crazy

да допълня:
Мими е права трябва да се свалят от килограмите, аз свалих 16кг.

# 111
tishoo, това с твърдото го предпочитам по др начин, но Embarassed и затова не ставам. Пия Диклак 150 - шести ден + Мидокалм и Милгама Н, но тези и др. противовъзпалителни ги пия почти без прекъсване от година и вече не ми деистват... Rolling Eyes Преди месец бих 3 инжекции Ултрадемопласт и бях по-добре...
Сън в лятна нощ, 64 кг и съм висока 170 Embarassed
Но имам приятелка дето е 50 кила с мокри гащи и с две хернии, при това не е и раждала, а аз два пъти Rolling Eyes
А и работя (на климатична система), не мога непрекъснато да вземам болничен, защото... bishop, а в тази криза...на село...не мога и това да мисля....

# 112
Момичета, лошо ми става като ви чета! Много се оплаквате. Значи наистина смяната на сезоните се отразява зле на ДХ. Да си призная и при мен има леко нарушена чувствителност на болния, вече здрав крак. Но това пред вашите оплаквания си е песен. Дано не става по-зле. Може и да стане защото ако се сещате кака ви (това съм аз) не е от най-леките случеи  newsm53 . Аз смятам да направя един курс милгама че има-няма 5 месеца не съм пила нищо. Не забравяйте витамините! Те са важни.

# 113
tishoo, това с твърдото го предпочитам по др начин, но Embarassed и затова не ставам.
за друго може и да не ставаме, но за това още ни бива  Wink
опитай с Диклофенак Дуо, на мен ми действа мнго добре  Peace
а за бързо действие пии Фламексин на прах, действа бързо но за малко 5-6 часа

# 114
Лили, права си - засрамвам се Banghead - но то и тук като не можем да се оплачем, вкъщи отдавна не ме чува никои, а и аз гледам да не "рева" много щото съвсем смятат, че това ми е изхода да се измъкна като има работа и luvbed, щото както се изразява мъжът ми щом е за  cheers и  newsm71 - нищо ти няма Embarassed

# 115
Лили, права си - засрамвам се Banghead - но то и тук като не можем да се оплачем, вкъщи отдавна не ме чува никои, а и аз гледам да не "рева" много щото съвсем смятат, че това ми е изхода да се измъкна като има работа и luvbed, щото както се изразява мъжът ми щом е за  cheers и  newsm71 - нищо ти няма Embarassed

Ели, не исках да кажа нещо лошо. Просто ми става гадно като се оплакваме. Друго си е да се веселиме и да нямаме болки. Един като каже, че не е добре и ми става мъчно. Ще ревеш тук като трябва, то понякога като си поплачеш и ти минава. Нали за това сме приятели тук!
Е, хайде наздраве пък болестите-и  с тях, и без тях.

# 116
Аз се повтарям,но за въпроса за лекарствата след операция.Аз нямах никаква терапия,или ме бяха забравили ,или преценили,че няма нужда.След операцията един аналгин и ампула деган против гадене.Изписаха ме с една рецепта за витавин В1 и В6През 10те месеца след операцията съм пила 10 дни мовалис .В момента съм на неуробекс 6м.
И аз съм превърженик на теорията ,че кг.май не са от голямо значение.В предвид моето" стройно" тяло и двете ми оперирани хернии.
Това с продължителните болки и последвалите болнични никак не е добре.Ако в райна сметка ти се наложи операция-болничните са ограничени.Трябва да си в наплатена или да напуснеш работа.

# 117
 Drunk Наздраве ! ! !
всико ще се нареди, не ги мислете тия лоши работи

# 118
Савенце, искрено ти желая късмет, каквото и да избереш!
Я си се оплаквайте на воля!  Hug Знам какво е когато започнат да не ти обръщат внимание, а да болииии и ежедневните минимални движения да са мъка. Обаче като си кажеш и никой не те взима на сериозно, защото видиш ли вече са свикнали все да мрънкаш и им е писнало представяте ли си ... Обаче пък като настинат само и се тръшват на леглото, че са много, АМА МНОГО зле! smile3515
Май нещо пуснах духа от бутилката и запалих мотора  Whistling

# 119
  • Бургас
Здравейте и от мен в новата тема. Напоследък не ми остава много време за форума ама от време на време ви чета. Сравнително добре съм (то пълно щастие няма  newsm78).
Аз след операцията освен Дексометазона с който ме натъпкаха в болницата и някой друг нурофен през първия месец, едни хомеопатични ZeeL T и йонофорезата с Нивалин след първия месец, може да се каже че други лекарства не съм пила. Единствено Милгама пих около 6 месеца.
Обаче правя упражнения редовно от една година.
На 29 август стана една година от операцията. Като влизах в операционната си бях казала, че ако след една година на тази дата мога да ходя нормално (тогава завиждах на всички които могат да използват краката си по предназначение ), ще направя курбан. Затова си изпълних обещанието.
Сега да чукна на дърво може да се каже, че почти нямам проблеми, надявам се да остане така.
Затова наздраве на всички.  newsm24

Общи условия

Активация на акаунт