Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 4

• 112 007
  • 765
  •   1
Отговори
# 570
от какво ли  newsm78  Wink
започвай по рано с хапчетата, че ще загазиш  Peace

оффф, много е гадно, пък и като знаеш, че са го извадили от теб, аз преди операцията питах доктора колко е голяма тая херния и той каза колкото лешник и аз очаквам някакво кокалче като топче, а то................какво било...... Sick #Crazy Sick #Crazy Sick

п.с. даже мислих да си го сложа в кутийка и да си го нося за късмет

аз само като си помисля, как си го пипала и ме побиват тръпки  Sick

п.с. имам връзки в съдебна медицина, ако искаш мога да ти ударя едно рамо  Joy

# 571
Не е от туй дето си мислиш Тишо  Joy
Имам мидокалм под ръка, ще видя и някой аулин дали не се търкаля из аптечката и се почвам.

# 572
Имам мидокалм под ръка, ще видя и някой аулин дали не се търкаля из аптечката и се почвам.
аз си помислих, че си вдигнала някоя тежка част на работата  Laughing ама щом казваш, че не е от това.... newsm78
изпии нещо противовъзпалително Peace

# 573
Joy определено, tishoo
Реших, че "ф"-то е нарочно, но не го приех като буквално  Crazy Laughing
 Мирчева /не знам точен адрес на кабинерт/ и Ренета Койчева- МЦ "Св. Анна".

# 574
Добро утро!  Hug

Joy определено, tishoo
Реших, че "ф"-то е нарочно, но не го приех като буквално  Crazy Laughing
 Мирчева /не знам точен адрес на кабинерт/ и Ренета Койчева- МЦ "Св. Анна".

Много ти благодаря   bouquet

# 575
  • Варна
Добро утро и от мен.  Heart Eyes
Пепси,ако проблемите ти са от скоро и не са много сериозни,може и да се размине.Не е задължително при  всяка криза да тръгваме на ямр,въпреки ,че аз имам 4бр.Пък ако много държиш пусни някоя връзка ,така ставаНай-сериозната индикация е изтръпването.Мен така ми казаха появили се изтръпване веднага снимка.Преди години въпреки,че беше ясно,че имам дх си платих един скенер,ей така да си го имам .После разбрах,е нищо не съм направила,ама си дадох парите.
Ники това за спомен ли ти го дадоха?Много е странно,виждала съм на една снимка в шишенце.
Ами проблемите ми не са от скоро. Първият пък като се схванах беше преди 6-7 години, вдигах един леген с вода в банята и се сецнах. Сега в рамките на 1 година това ми е 2 сериозно схващане, имах и едно по-леко. Изтръпване нямам, болката е само до бедрото. Връзки нямам тук във Варна, то и в Силистра откъдето съм родом пак нямам май. Майка ми е акушерка, ама те и мед. работници не ги зачитат за нищо. Исках миналата година да ми дадат направление за женските хормони, хем са на майка колеги и й отказаха.  ooooh! Вече май само парите вървят, нищо друго. Точно в момента нямам голяма възможност да плащам, но ако се наложи ще се оправя някак, за мен здравето е много важно. Обръщам си внимание, редовно на профилакти при гинеколог, изследвания си правя, ето сега се ваксинирах за Хепатит В, така че и тези изследвания ще направя, само че не знам кога ще е точно.  newsm78
Тези снимки на хернията и мен ме ужасиха. Аз си го представях като някакво топче или като хрущял, а това ми прилича на скалисто образувание.  Mr. Green
И аз пия сега Мидокалм, той противовъзпалителен препарат ли е?

# 576

По скоро болкоуспокяващ  Thinking

# 577
Пепси, така като слушам какви са ти оплакванията може да не е херния, а да е все още дископатия или пък нещо друго, обаче не съм лекар все пак. Мен ме болеше целия крак, най-много зад коляното, но и прасецът също ме болеше и ми изтръпваха чак пръстите. Хубаво е че нямаш изтръпване, но щом изпитваш болка е сигурно, че нещо не е наред, според мен без изследвания не става. А за това чудо с направленията и прегледите не знам какво да кажа, като поисках веднага ме пратиха на скенер, даже неврологът ми предложи да мина, явно просто съм попаднала на хора

# 578
  • София

По скоро болкоуспокяващ  Thinking

Мидокалмът не е от болкоуспокояващите, а е миорелаксант, т.е. използва се за лечение на повишен мускулен тонус и спазми.  Hug

# 579
Здравейте!!!! Hug
И аз да ви се оплача, Embarassed докато бях добре днес нещо ме наболява пак като седя. : newsm78 дали от физиотерапията е  newsm12 незнам. Дано да не стане по лошо, че  свят ми се завива вече #Crazy от тази ДХ.

# 580
Здравейте!!!! Hug
И аз да ви се оплача, Embarassed докато бях добре днес нещо ме наболява пак като седя. : newsm78 дали от физиотерапията е  newsm12 незнам. Дано да не стане по лошо, че  свят ми се завива вече #Crazy от тази ДХ.

Напълно е възможно, и при мен има същия ефект  Peace
От кога я започна? болките започват на другия ден при мен  newsm78

По скоро болкоуспокяващ  Thinking

Мидокалмът не е от болкоуспокояващите, а е миорелаксант, т.е. използва се за лечение на повишен мускулен тонус и спазми.  Hug

аз това го разбирам като болко успокояващо  newsm78

'' Топеризон стабилизира клетачната мембрана на невроните, следователно потиска амплитудата и честотата на акционните потенциали. Той има способността да потиска  периферното възприемане на патологичните нервни импулси, предизвикани от болка, която може да стартира различни моторни и вегетативни рефлекси, водещи до повишен мускулен тонус"

Hug

# 581
Ощи от втория ден започна да ме наболява и все по малко се усилва, но нали съм упорита ще карам до края пък ще видим  newsm78

# 582
Ощи от втория ден започна да ме наболява и все по малко се усилва, но нали съм упорита ще карам до края пък ще видим  newsm78
накрая, при мен боли най много, и после би трябвало да се оправи след седмица две  Wink

# 583
  • Варна
Да ви запитам още нещо, че не съм много наясно със здравната система. Може ли да се отиде на частен преглед, а лекаря да даде направление за изследвания?  newsm78

# 584
Да ви запитам още нещо, че не съм много наясно със здравната система. Може ли да се отиде на частен преглед, а лекаря да даде направление за изследвания?  newsm78
Ами не съм много сигурен, но мисля че може  newsm78
Тази пролет тъстът ми беше паднал,и още на другия ден сутринта го заведох на ортопед в Хигия-Пазарджик, платихме си само на регистратурата за прегледа при ортопеда, защото нямаше време да се занимаваме с ЛЛ, ортопеда го прегледа и му даде веднага една бележка с която отидохме на ренген, след това се върнахме пак при доктора със снимката и това беше всичко,

Общи условия

Активация на акаунт