Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 4

• 111 990
  • 765
  •   1
Отговори
# 585
Да ви запитам още нещо, че не съм много наясно със здравната система. Може ли да се отиде на частен преглед, а лекаря да даде направление за изследвания?  newsm78

Да, само че си плащаш  всичко, освен ако не ти е познат. Но то в нашата болест за какви изследвания става въпрос? Все се въртим покрай скенер или ЯМР. Просто прежалваш 200 лева и отиваш на ЯМР-за това даже и доктор не ти трябва. Поне спестяваш едно чакане. След това с ЯМР вече при доктор.

# 586
Тази пролет тъстът ми беше паднал,и още на другия ден сутринта го заведох на ортопед в Хигия-Пазарджик, платихме си само на регистратурата за прегледа при ортопеда, защото нямаше време да се занимаваме с ЛЛ, ортопеда го прегледа и му даде веднага една бележка с която отидохме на ренген, след това се върнахме пак при доктора със снимката и това беше всичко,

Мисля, че сте минали по пътеката през спешен кабинет. Тогава не искат направление от ЛЛ. Но сте платили само таксата за преглед (2.40 лв. мисля че беше) и другото се поеча от ЦК за дпешни случеи. Но с нашата болест не съм чула някой от Спешен кабинет да назначи ЯМР.

# 587
Тази пролет тъстът ми беше паднал,и още на другия ден сутринта го заведох на ортопед в Хигия-Пазарджик, платихме си само на регистратурата за прегледа при ортопеда, защото нямаше време да се занимаваме с ЛЛ, ортопеда го прегледа и му даде веднага една бележка с която отидохме на ренген, след това се върнахме пак при доктора със снимката и това беше всичко,

Мисля, че сте минали по пътеката през спешен кабинет. Тогава не искат направление от ЛЛ. Но сте платили само таксата за преглед (2.40 лв. мисля че беше) и другото се поеча от ЦК за дпешни случеи. Но с нашата болест не съм чула някой от Спешен кабинет да назначи ЯМР.

Не, не беше спешен кабинет, просто отидохме при някакъв ортопед които този ден беше там беше някакъв доц. А Ангелов, от София, но това си е обикновен кабинет имаше и други норешихме там  Laughing. А платихме 30лв защото сме без направление, но не ни се чакаше още един ден, защото ЛЛ работеше същия ден но следобяд  Crazy

# 588
  • София
Мнооого ги пазят тея талони,много били кът,то на всички не било необходимо,имало ред.И на мен ми е болна тема.4мес. не мога да се доредя.Ако е по спешност правят рентген./това ми направиха след катастрофа/и казаха,че не е необходимо за момента/.Ако си платиш има часове за след примерно 2-3 седмици.
П.П-аз съм без нет,нещо работят там.Гушки и целувки.

# 589
Аз ако ви разкажа какви техники прилагам за да си уточня здравословен проблем ще паднете.Личия ми дава напр.само за невролог,щото според него ,там ми е проблема.Невролога ме прати на на гинеколог,от гинеколога на хирург,ама между другото ми цъфнаха от някъде бактерии в урината и спешно трябваше да отида на нефролог.Молим хирурга да даде за нефролог.Голямо чудо- днес съм ходила на невролог,гинеколог и нефролог.Ама нещо се очертава да не съм била за нито един от трите,нищо,че съм с бъбречна криза...
Само при Свети Петър не съм ходила....

# 590
  • варна
Здравейте препоръчайте ми добър ортопед във Варна.Днес си взех направление.защото съм със силни болки в гърба.връта и десния крак.но незнам при кого да отида.
Благодаря предварително.

# 591
Здравейте препоръчайте ми добър ортопед във Варна.Днес си взех направление.защото съм със силни болки в гърба.връта и десния крак.но незнам при кого да отида.
Благодаря предварително.

може и за невролог да си newsm78
я разкажи малко повече, как започна да те боли? имаш ли изтръпване?

Аз ако ви разкажа какви техники прилагам за да си уточня здравословен проблем ще паднете.Личия ми дава напр.само за невролог,щото според него ,там ми е проблема.Невролога ме прати на на гинеколог,от гинеколога на хирург,ама между другото ми цъфнаха от някъде бактерии в урината и спешно трябваше да отида на нефролог.Молим хирурга да даде за нефролог.Голямо чудо- днес съм ходила на невролог,гинеколог и нефролог.Ама нещо се очертава да не съм била за нито един от трите,нищо,че съм с бъбречна криза...
Само при Свети Петър не съм ходила....

Някой ден, ще на пиша книга за теб, Joy обещавам  Peace

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 19:00 от tishoo

# 592
Пепси, споменах мидокалма, защото той беше останал от последното зобене  Rolling Eyes
Иначе започнах него 3 по едно, милгама Н, също 3 пъти по едно,селеногин едно сутрин и деанксит 1 вечер. Сега си купих Нимезил и се чудя дали да го вкарам и него или да си взема Афламил ако ми дадат без рецепта. Май ще е Нимезилът. Вие какво мислите?
aha, той Свети Петър в коя област е специалист  smile3534  Joy

# 593
Марулке,той май държи ключовете за рая,ама аз вече се чудя дали съм за там?Ама не съм много религиозна и не знам.Може и повече да знае от докторята....javascript:void(0);

# 594
Да ти кажа стигнем ли до него - проблеми няма да имаме! Ама на дали  Laughing Кой ще ни вземе с тебе в рая  Rolling Eyes

# 595
  • София
доброволно идвам с вас,някой за каре?????

# 596
Пепси, споменах мидокалма, защото той беше останал от последното зобене  Rolling Eyes
Иначе започнах него 3 по едно, милгама Н, също 3 пъти по едно,селеногин едно сутрин и деанксит 1 вечер. Сега си купих Нимезил и се чудя дали да го вкарам и него или да си взема Афламил ако ми дадат без рецепта. Май ще е Нимезилът. Вие какво мислите?
че с тая комбинация, ще отидеш при свети Петър преди аhа   smile3532
не се знимавай с глупости казах ти кое е лекарството  Wink

# 597
Марулке,той май държи ключовете за рая,ама аз вече се чудя дали съм за там?Ама не съм много религиозна и не знам.Може и повече да знае от докторята....javascript:void(0);

Да ти кажа стигнем ли до него - проблеми няма да имаме! Ама на дали  Laughing Кой ще ни вземе с тебе в рая  Rolling Eyes

на вас двете и през ключалката, няма да ви даде да погледнете  smile3534

# 598
доброволно идвам с вас,някой за каре?????

мен ме вземете за писарка  smile3523

# 599
  • Димитровград
Здравейте на всички Hug,аз от безразборното приемане на въпросните медикаменти получих страхотен косопад от 2 месеца.В началото естествено не се замислих и тръгнах по изследвания,но накрая невроложката при която бях заради болките каза че и косопада е най-вероятно от тях.Сега от няколко дни не пия химия,но като гледам какви реклами вървят за тоя диклофенак дуо в нета,пък и покрай това че Тишо ги похвали направо ми се иска още сега да се засиля към първата аптека Laughing(май само тях не съм пила вече) Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт