Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 4

• 111 224
  • 765
  •   1
Отговори
# 750
  • София
И на мен ми казаха коремни преси и с тях започнах.Нека някой да пусне оня лик с картинките на упражненията|ако му е под ръка|че не ми се рови.Обещавам,да ти го пратя ,ако го срещна някъде.

Линковете с упражненията ги има в първия пост.
Сега подготвям следващата тема и преди малко намерих и ето тези, за които Лили е дала линк:
Tях също ще включа в първия пост:
http://lubomirivanov.com/1383

# 751
Ами имат, определено  Wink
Ако си много пълен тежеста натоварва дисковете, аз веднага отслабнах така ми каза лекарката.
Обаче има я и другата крайност, много слабите хора нямат мускулатура на гръбнака което също предразполага към ДХ
Така,че тези без операциите да кажат на колко кг са се повлияли.
Не помислих въобще newsm78 (Тишо, сори, ама и мозъчно съм деградирала вече Embarassed) - разбира се, че при по-пълните  тежестта натоварва страшно много гръбнака.
аha, въпросът ти провокира мозъчните ми клетки и чак сега започнах да си обяснявам някой неща. Проблемите ми започнаха след раждането, а по време на бременността качих 55 килограма. За 4 месеца си върнах старото тегло, но все пак за около 4,5 месеца съм носила доста излишни килограми. Може би и рязкото напълняване с последващо отслабване е провокирало допълнително проблемите ми. Може пък както казва Тишо да нямам мускулатура на гръбнака и това да е причината. Оф вече съвсем не знам какво да мисля.

# 752
Не помислих въобще newsm78 (Тишо, сори, ама и мозъчно съм деградирала вече Embarassed) - разбира се, че при по-пълните  тежестта натоварва страшно много гръбнака.
аha, въпросът ти провокира мозъчните ми клетки и чак сега започнах да си обяснявам някой неща. Проблемите ми започнаха след раждането, а по време на бременността качих 55 килограма. За 4 месеца си върнах старото тегло, но все пак за около 4,5 месеца съм носила доста излишни килограми. Може би и рязкото напълняване с последващо отслабване е провокирало допълнително проблемите ми. Може пък както казва Тишо да нямам мускулатура на гръбнака и това да е причината. Оф вече съвсем не знам какво да мисля.

Не го мисли  Hug станалото станало,слагаш розовите очила и гледаш напред и това е  Sunglasses

# 753
Донке,аз през първата си бременност качих 30кг-а бях на 18г.Едва ли твоите 4,5кг са ти увредили гръбнака.Това го носиш сигурно всеки ден с чантите от магазина.От Дх боледували дебелите и глупавите.Решете кой от кои е.Аз съм от вторите-признавам си го.По врема на бременноста се променя всяка клетка,а и като штръкне корема напред.
Криси,я го остави това свеки в Гърция.Аз съм от ползвалите озона- безрезултатно.Болезнено е много и много пъти.Едва ли ще е от вчера проблема и.Ваша работа,ама май не дава резултат.Ако и имаш зъб,можеш да и го върнеш по този начин.

# 754
  • София
Привет!
И аз да не остана по-назад. Да ви се опла4а - реших да ида за хляб без кола, магазина е на 5 минути от нас. Уви - може би след 2-3 минути крака ми се вдьрви, заболя жестоко и изтрьпна. С една дума- старата история, а ве4е поне 7 пьти сьм ходила при кинезитерапевт, правя си редовно упражненията. Но мисля 4е сьм дори по-зле. Сигурно ште ви последвам оперираните, тези болки ве4е не се тьрпят.
А Криси, за озонотерапията - 12 процедури направих в клиника Кортекс.
http://kortex-bg.com/
Цената им е 35 лева + 12 лазер - 28 лева, всеки ден по 65 лева давах и ефект никакьв. Ина4е не ме болеше.
Може би за по-леки слу4аи да помагат.

# 755
Аз искам да помоля, ако може някой да ми обясни какво точно представляват тези сраствания, които могат да се появят, ако не се пазим достатъчно след операцията. Мислих, мислих, обаче явно капацитетът не ми стига да си обесня какво точно, как и с какво се сраства

# 756
Роми,и защо мълчиш,че си правила озон?Само аз ли ще разправям ,че не ми е помогнало?Подкрепяйте ме като казвам нещо!Защото останах с впечатление,че някои си мислят,че се заяждам и съм |сърдита на целия свят|.Ама като мълчите,аз съм на топа!
Да ти кажа ,тук пишещите сме живи оперирани хора и до магазина ходим без да ни боли.Помисли,колко те боли и дали си заслужава?Ако не се търпи и продължава дълго,обмисляй следващата стъпка!

# 757
Аз искам да помоля, ако може някой да ми обясни какво точно представляват тези сраствания, които могат да се появят, ако не се пазим достатъчно след операцията. Мислих, мислих, обаче явно капацитетът не ми стига да си обесня какво точно, как и с какво се сраства

На мястото на срязаното при операция, или рана, се образува съединителна тъкан. Тя свързва срязания мускул, или запълва празни пространства. Някои организми са предразположени към по- големи сраствания. Когато се изчиства веществото, херниирало от диска около нерва, понякога се получават сраствания и около него, които също го дразнят и наподобяват симптомите на дискова херния. Не знам само дали сраствания се провокират от натоварване скоро след операция, както казва ОК, логично е.

# 758
Роми,и защо мълчиш,че си правила озон?Само аз ли ще разправям ,че не ми е помогнало?Подкрепяйте ме като казвам нещо!Защото останах с впечатление,че някои си мислят,че се заяждам и съм |сърдита на целия свят|.Ама като мълчите,аз съм на топа!
Да ти кажа ,тук пишещите сме живи оперирани хора и до магазина ходим без да ни боли.Помисли,колко те боли и дали си заслужава?Ако не се търпи и продължава дълго,обмисляй следващата стъпка!

aha, мила, не съм правила озонотерапия но съм оперирана два пъти и те подкрепям. Ако всичко мине както трябва човек може и да има късмета да се върне към старите си навици. Не си мислете, че след операциите е потоп. Напротив, аз съм доволна, че махнах това голямо зло ДХ.
Николетас, срастванията представляват съединителна тъкан, която организмът изгражда на поразените места. Когато обаче се наслоят повече сраствания на мястото на обработения диск отново се притиска нерва и става отново компресия. При мен след първата операция са изчистили доста сраствания и за това сега внимавам за да не ме сполети същото и след втората.
Текс, и докторите не знаят как стават срастванията. И те по тази логика процедират с пазене. Поне моите хирурзи това ми казаха.

# 759
  • София
Абе Aha, не мьл4а бе, просто има дни, в които не влизам вьв форума, 4е компютьра е зает и явно сьм пропуснала този вьпрос. Наистина не се тьрпят ве4е болките, 7 месеца мьки как ви се струва???
А при кой неврохирург ще ме пратите??? Мисля още малко да се помь4а и ако не бива - ножа ще играе. А аз ина4е вси4ко сьм опитала, питай да жиди6 4е сьм ходила навсякьде. smile3518
Само едно не мога да си обясня - защо в дадени ситуации мога да движа по-дьлго, защо на сжатбата на хорото по4ти не ме болеше???
Ина4е да отговоря на Булка марулка - -имам още една дьщеря , аама още не си я давам, малка е - 21 години smile3525

# 760
Ники,срастванията не се получават ,ако не се пазим след операция.Това си е защита на организма.При всеки е различно.Един съвет от мене,това него мисли!Ще вземеш да се депресираш.Нали знаеш казваш си "това на мен няма да се случи"Спираш да се ослушваш за всяка болка и като имаш зор се допитваш до някой лекар или до НАС.|Много съмскромна|Ако имаш въпроси относно възтановяването съм на среща.Ще ти отговарам съвсем честно,относно следоперативната ситуация.Можеш да ме питаш и на лични.

# 761
  • София
а да ви питам още нещо - ЯМР ми е от април. ама аз тогава бях доста по-добре. дали да не си направя нов - как мислете, вредно ли толкова 4есто, та май няма обль4ване при него. Имам 4увството, 4е сега ще изко4ат нови проблеми, не 4е тези са малко които се виждаха.

# 762
Донке,аз през първата си бременност качих 30кг-а бях на 18г.Едва ли твоите 4,5кг са ти увредили гръбнака.Това го носиш сигурно всеки ден с чантите от магазина.От Дх боледували дебелите и глупавите.Решете кой от кои е.Аз съм от вторите-признавам си го.По врема на бременноста се променя всяка клетка,а и като штръкне корема напред.
Криси,я го остави това свеки в Гърция.Аз съм от ползвалите озона- безрезултатно.Болезнено е много и много пъти.Едва ли ще е от вчера проблема и.Ваша работа,ама май не дава резултат.Ако и имаш зъб,можеш да и го върнеш по този начин.

Защо реши, че се казва Донка  newsm78  Joy
и къде видя, че е качила 4-5 кила  Joy

"Проблемите ми започнаха след раждането, а по време на бременността качих 55 килограма."

п.с. и аз съм от дебелите  Mr. Green

а да ви питам още нещо - ЯМР ми е от април. ама аз тогава бях доста по-добре. дали да не си направя нов - как мислете, вредно ли толкова 4есто, та май няма обль4ване при него. Имам 4увството, 4е сега ще изко4ат нови проблеми, не 4е тези са малко които се виждаха.

Според мен няма проблем да си направиш нов  Wink, Скенера е по опасен

# 763
Ники,срастванията не се получават ,ако не се пазим след операция.Това си е защита на организма.При всеки е различно.Един съвет от мене,това него мисли!Ще вземеш да се депресираш.Нали знаеш казваш си "това на мен няма да се случи"Спираш да се ослушваш за всяка болка и като имаш зор се допитваш до някой лекар или до НАС.|Много съмскромна|Ако имаш въпроси относно възтановяването съм на среща.Ще ти отговарам съвсем честно,относно следоперативната ситуация.Можеш да ме питаш и на лични.

Благодаря, ще се възползвам като имам въпроси. newsm03

# 764

При ЯМР облъчването го има, но е с пъти по- малко вредно, отколкото при скенер , или рентген. Затова може да се каже, че е почти безвредно.

Общи условия

Активация на акаунт