Звездни компромати - 50 част

• 107 421
  • 783
  •   1
Отговори
# 525
Сури вече на токченца, а още е  с успокоително одеалце (или както там се казва..)
Сури

# 526
# 527
  • София
Хубавата Елена е наистина много хубава на предните снимки. Като знам, че Миро още я оплаква, та като я види съвсем ще се разцентрова (а добро момче ми изглежда). И като че ли мааалко е намалила растителността над очите  Grinning Някои от роклите във фотосесията са страхотни!

# 528
За Елена от ББ важи с пълна сила -"Що е Ленче се е Убаво". Simple Smile

# 529

Явно е тенденция да ходят с големи обувки  Crazy

# 530
  • 221B Baker Street
Понякога изглеждат като клоуни,не се ли усещат поне малко  ooooh!

# 531

По принцип не ми е любимка, но не мога да отрека, че на тази снимка Мария Илиева е много красива наистина. Гримът и цялата визия са точно в стил Иман Simple Smile.

# 532
На мен на Шаде повече ми прилича тук. Simple Smile

# 533
Te са сходен тип донякъде (Шаде и Иман) Simple Smile, но по мои впечатления Иман почти винаги е с този драматичен, тежък и опушен грим на очите Simple Smile, а и чисто физически с издълженото си лице, Мария ми напомня повече на Иман (не казвам, че си приличат) Peace

- Шаде - Мария
-Иман

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 19:56 от Tess d`Urberville

# 534
# 535
# 536
Е то и аз, ако си намествам банския и ме снимат точно тогава - ще ли да маструбирам?  Laughing

# 537
# 538

Марая Кери младежът май се е изпотил от зор (на втората снимка изглежда като бременна)

Марая Кери е бременна във втори месец. Радвам се за нея наистина - нейната музика е част от бурната ми младост  Grinning
http://www.hiphopnewsdaily.com/archives/838

# 539

Марая Кери младежът май се е изпотил от зор (на втората снимка изглежда като бременна)

Марая Кери е бременна във втори месец. Радвам се за нея наистина - нейната музика е част от бурната ми младост  Grinning
http://www.hiphopnewsdaily.com/archives/838

Статията е от Posted on 20 Nov 2008 at 11:36am  newsm78 някъде пък бях, чела че Марая не иска деца.

Общи условия

Активация на акаунт