Отговори
# 195
Тъй де, Миме! Имаме си основание гордо да вдигнем глави - я каква битка сме спечелили. Все едно Сталинградската, или най-малкото - при Борован #Sniper  baduu Я какъв #Onfire дзвер сме надвили!

# 196
Mimi, то аз си мислих, че си внушавам, ама ги имам всичките тези неща. Някаква откритост се проявява, нали? Липса на притеснение - а какво ще стане, ако взема, та си кажа ... Много е гот ... Малко странно ми е, защото все едно са ми били серум на истината  Joy   Повтарям се, ама си мислих, че е някакво самовнушение. Спрямо всички е така. Като на детските филмчета - стискам си устата, а те,  Peace  думите, сами си изскачат. Знаеш ли, Алан Кар май за малко споменаваше за това нещо. Не съм сигурна, но това би следвало да е основната линия - пушачът априори се възприема за по-лош от другите. Защото ... смърди, вони, няма воля да се откаже, по-лошо - той е роб на една безумно глупава зависимост. И това е нон-стоп. Още от отварянето на очите сутрин - първа мисъл - баси, какво ми е в устата, не мога да си целуна детето така, аз съм лоша майка .... измиваме зъбите, проверяваме дъха ... аха, може и да не ме забележи, не целувам детето (или ММ, няма значение) с цялата си любов, а някак скришом, да не ни надуши, ... и въпреки глупавото унижение, не сме съгласни да заменим зависимостта си със свободата ... толкова сме жалки ... Съжалявам, може и не всички така да са живели, но при мен е било така. Знам, че всъщност през цялото време съм се натирвала поне една стълбичка надолу спрямо всеки около мен точно заради това. Край вече.

ДжерриФ, я си провери програмата - защо искаш да си без цигари? Задай си последователно 5 пъти въпроса "защо" ... Ако намериш верният отговор, няма да ти се пуши. Не го приемай за отказване, а за освобождаване. 

# 197
Здравче тъй ма душа истински дзвер побеждавам, че на шефа и на ония смотани родители дет си дават децата болни в градината ли ще се давам. Няма да има такива работи гордо вдигам глава и дупето и то се вдига  Laughing Laughing Laughing и продължавам напред. Та Здравче айде от мене много ама много  Hug Hug Hug
просто Асса... радвам се че има и други като мене. Викам взех да откачам ли. Гледам се в огледалото друг път не се харесвам а сега една готина съм станала откакто не пуша мале мила  Laughing Laughing Laughing newsm44 newsm44 бръчките ми изчезнали, кожичката ми се е загладила. Друг път исъхваше много и ми се появяваха разни люспи по челото да ама сега не. Пу да не се урчасам много вземах да се харесвам  newsm03 newsm03 newsm03
Може под съзнателно да съм се възприемала по- лоша от другите но никога не съм се замисляла че може да е от цигарите щото досега щях да съм ги отказала. newsm78 newsm78

# 198
Браво момичета, битките ги печелим една след друга - Мими, Асса направо ме накарахте да се замисля. При мен синдромът повдигнато самочувствие също се усеща, но забелязвам и друг положителен страничен ефект: научих се да броя до 10 преди да изстрелям някоя глупост продиктувана от пушаческа изнервеност.
Сама не мога да се позная колко спокойна съм станала - преди все едно такова нервничене, все бързам та да ми останат 5 минутки за цигарка, все детенце да поизчака, че да си допуша фасеца, а сега  Naughty няма такива изцепки.

Изобщо сме не джелезарки ами стоманарки с диамантени инкрустации  Kissing Heart

# 199
Venus Doom и аз съм по спокойна от преди не бързам за никъде нито подвиквам на детето ей сега мама ща дойде само да си допуши цигарата.  Laughing Laughing /че е много важно да не я хвърля на полвината/. Но и интересното е че не си мълча както преди. Не крещя като ненормална щото преди го правих и като се навикам бягах на терасата да успокоя страстите с цигарата а то става още по зле но сега без да се карам изплювам неща за които все съм си мислила че е по добре да мълча. Ами чесно да ви кажа аз пък такава взех да се харесвам щото до сега да не обидя тоя мълча да не обидя оня мълча а сега не ме интересува кой ще е обидения важното е че аз съм си казала това което мисля.
НО НАЙ ВАЖНОТО Е ЧЕ СЕ ЧУСТВАМ ПРЕКРАСНО ОТКАКТО НЕ ПУША.

# 200
Здравейте момичета,
100 години не бях влизала и имах много за четене.

Страхотни сте, наистина тази терапия е най-добрата. Подкрепата ви е безценна, на всички до един.
Аз вече не броя дните, но вървя към 1/2 месец без никакъв дим.

Да ви кажа положителните неща след спирането: спрях да получавам сърцебиене, ухая по-добре, целувам децата на воля без да се тревожа, че им смърдя, не се оглеждам за пушачи в заведенията, не питам на гости дали се пуши, пестя пари, наспивам се, имам повече енергия и желание за секс, работя по-организирано, обонянието ми е по-добро, ГОРДА СЪМ.

Радвайте се, че вече сте се освободили от този скъпо струващ и унищожителен кошмар.
Заслужавате го!
 Hug Hug За всички!

# 201
Lia браво на тебе. Наистина не беше писала отдавна даже се чудех дали не си почнала да пафкаш пак и сега като ти прочетох поста се зарадвах ужасно много. Hug Hug Hug Hug Сподели как си с килограмите?

# 202
Момичета, имам нужда от спешна помощ. Не съм спец по БГ-Мамма. Мое племенниче от САЩ има бебенце и много иска да се запише при септемврийските родилки. Аз не знам как става. Научете ми, моля! Мерси! Чака, момичето. Новата племенничка се казва Андреа  ylinfant newsm30 newsm32 Така се радвам! Голяяяямо, хубаво бебе! Пупупу  bouquet

# 203
Здравче да ви е живо и здраво бебето. Нещо не разбрах обаче как иска да се запише. А тя писала ли е в темата на септемврийските родилки може би там някоя мама дето е правила темата ще я включи и ще впише и бебето вътре. Поне така мисля аз. Нека се включи по компетентен.

# 204
Здравче да ви е живо и здраво бебето. Нещо не разбрах обаче как иска да се запише. А тя писала ли е в темата на септемврийските родилки може би там някоя мама дето е правила темата ще я включи и ще впише и бебето вътре. Поне така мисля аз. Нека се включи по компетентен.
до сега не е писала. двете не знаем как се казва темата - за да се регистрира новата мама. това е въпросът

# 205
Здравче има форум майки бъдещи и настоящи. Отдолу има подфорум деца родени през септември. Влиза си там и вижда темата коя е за септември. Ако не се справи ще ви пратя линк.
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=30.0

# 206
Имаше отчетни теми по месеци. Не съм влизала там, но в списъка с подфоруми трябва да се види.
Здравче, да ви е честито малкото човече! Живо, здраво, с повечко хубави бели (по-интелигентните деца правили повече бели, така казват)  Hug   
МИсля, че ще е хубаво да се регистрира момичето, че и сама ще може да се справи с вписването.

# 207
Мерси ви! Мама ще си се регистрира, ясно, но не знаех как се казва темата. Разбрах Hug

# 208
E, пък и аз няма да се изразявам с бабо отпред,  Здравке,  (нали може така), да ви е честита мацката, пък и хубаво именце са и сложили - пу, пу, пу,  Heart Eyes

mimi_msm,  аз по рождение си се карам така, а сега повече.
Пък и аз вчера взех, че много си се харесах, ами убава съм си  Joy
Обаче се притеснявам за килограмите, за сега (18 дни вече) даже малко съм отслабнала, ама за по-нататък ме е страх.

# 209
Джерри, нема да се притесняваш за напред - ако досега не си тръгнала нагоре, и занапред, ако запазиш отношението си към храната, няма да се тръгне. Даже си отслабнала! Браво  Hug 
Казвай си и Здравче - ако и беше неприятно, досега да ме е пернала през клавиатурата. Много харесвам такива хора - няма тън-мън, право, куме, в очи  Hug 

Общи условия

Активация на акаунт