Отговори
# 285
mimi_msm,  на мъжо бяха предписали Дуфалак, добре му понасяше, или по-точно вършеше му работа  Wink
И аз не спортувах днес, мързеше ме, утре. Изтеглила съм си едно Кардио, кикбокс парти (дрън, дрън, пляс  Laughing) и ще го пробвам утре.
Всъщност, аз вече не свалям, а поддържам килограми

# 286
Mimi  Hug

Абе момичета аз вече почти не кашлям но ми излизат странни на цвят секрети от носът.  newsm78 newsm78

И аз май само по този канален ред ще се чистя  Embarassed, като няма няма - това е. Браво за новата прическа. Май скоро ще дойде време за нови почерпки. 

Аз нямам проблеми с Winston Churchill , но нектарче от кайсийки, айранче (без кафенце) ще пробвам на детенце, че то милото все се мъчи ...
Благодаря момичета за съветите  bouquet

# 287
....
Абе момичета аз вече почти не кашлям но ми излизат странни на цвят секрети от носът.  newsm78 newsm78

....
[/quote]Стига, бре! Shocked
...на мене нищо от никъде не ми излиза Crazy
...като изключим двете пъпки отзад на врата Crossing Arms Close
...викате, ако ми потече нещо подозрително от някъде- нормално е, тъй ли? Joy

# 288
Странно нещо е освобождаването от дима - чак не е за вярване, честно. Щях да си изкарам хълцане от смях, ако някой просто беше споменал, че аз мога да изкарам, примерно, половин ден БЕЗ да се сетя за пушене (мое пушене)... Е, това е факт, при това срещу мен пушат, а аз съм споко - почти като преял питон. Понеже е топло и проветриво, та пушека много-много не го усетих, ама то другото е важно. За разлика от преди, сега мачкам здраво количество дъвки дневно  Mr. Green  но това засега не съм видяла да е вредно.
Ами това е. Добре съм и все по-добре ще ставам!   bouquet 
А, днес отново нямах криза сутринта. Дано да са трайно отминали.

# 289
# 290
....
Абе момичета аз вече почти не кашлям но ми излизат странни на цвят секрети от носът.  newsm78 newsm78

....
Стига, бре! Shocked
...на мене нищо от никъде не ми излиза Crazy
...като изключим двете пъпки отзад на врата Crossing Arms Close
...викате, ако ми потече нещо подозрително от някъде- нормално е, тъй ли? Joy
[/quote]
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Руске де да знам само споделям може някой да е имал същия проблем.

# 291
Руска, аз така го разбирам - ако тече нещо нормално - не е нормално. Ако тече нещо не съвсем нормално - значи е нормално. Важното е да няма стреснати  hahaha
отивам да уча ...
да ви е лека и безникотинова ...
утре ми е седмичка ...

# 292
Тутунче, добре дошла пак! и стига си размахвала пръсти и цветя, ами вземи та дай отчет. Тук си те къткаме съвсем най- по-специално newsm53
Асса, това за бездимната ти седмичка си е направо за Гинес! Още, още, още... wavey newsm68

# 293
Да ви кажа какви ботушки са изкарали  yes
Красота, малко, съвсем лекичко над коляното  Shocked 
Парите, около месец и половина непушене  Rolling Eyes

Айде, бездимна и хубава

# 294
Руска, аз така го разбирам - ако тече нещо нормално - не е нормално. Ако тече нещо не съвсем нормално - значи е нормално. Важното е да няма стреснати  hahaha

rotfImbo
Това е най-веселата тема в целия форум!
Момичета, благодаря ви!  bouquet

# 295
Не мога да ви чета, че и ние сме вече от болния екип ( аз и малката ,тя е на 2,5 тъй като никъде не се представих ).Па днес ходих и на интервю за нова работа, та ме харесаха даже  сополива JoyАма аз си искам сегашната та не знам, това на тоя етап е малък проблеем.
Да кажа какво стана прибирам се от интервюто и звъня на баща ми да ме вземе от спирката, че ми е лошо да не чакам автобус, а той моля ви се запалил цигара, леле #Cussing out #2gunfireпобеснях и  емоотиконите ми е малко да опиша мой те чувства, толкова зле не се бях чувства скоро е като го скръстих бързо хвърли цигарата ама тая миризма.Леле  Sick И аз съм от екипа на 1..3 1....3 Laughing

# 296
Ники, цигара в колата ли, бре? Shocked
...това е нещото, което наистина ненавиждам.
Дори и в пушаческия ми период не съм позволявала да се пуши в колите ми Crossing Arms
...(но пък много обичах да пуша в чежди, ама както и да е Mr. Green)

Иначе аз да споделя, че по последни изчисления съм спестила около двеста и няколко лева bowuu
Кажете ми какво да си купя Praynig
Днес тръгнах да си взема новото Кензо- маковото,
ама пусто скитясах любимият си Давидофф и се спрях Crossing Arms
Много го обичам, брееееее Crazy...куулуотъра Crazy
Сега си седя пред компа и си душкам китката, дето си фъцнах Кензото и не мога да направя изборът си Crossing Arms
Хелп миииии  Praynig

п.п....Разбира се, не бих се дърпала и, ако Джери реши да ме заведе за ботушки Whistling

# 297
АЗ ДА ОЗДРАВЕЯ щЕ ТЕ ЗАВЕДА НЕ ПУшИ

# 298
не ми е лека вечер - преди малко ми се допуши, все едно ме бе ухапала щръклица ... уаууу, имало да патя ...
Руска, и двата, скъпа, и двата ...  Flutter
аз нали съм си пристрастена парфюмно - подобни дилеми ги решавам само по този начин  hahaha 
А, и Никито ща води ...

# 299
Че ще са и двата- то е ясно, ама се чудя кой да е пръв? newsm78
Кензото, нали?...щото е по- нов и по- модерен, а? Flutter

Ассе, на мен редовно ми се допушва.
Знаеш ли? Колкото повече време минава, толкова по- рядко ми се случва Crazy
Най- страшното ти е отминало! Само не посягай към цигарата! Praynig Heart Eyes

Ники, кво шсъ разбереме за утре? Whistling

Общи условия

Активация на акаунт