Отговори
# 270
Нема а са пуашиш от бухането, Зоги! Stop Или е от отпадането на благотворното влияние на "въздух, слънц;е и море" - та тук в мръсотията почваш накрая да се чистиш. Или този форум те поинфектирал с нашия гаден вирус, тук "семейно" lalalala го изкарахм До 2 седмици ще мине. Пий чай Бронхопам, смучи Хомеожен - да се втечни жилавата гадост.   Sick
Весс smile3501и
Руска, ще пробвам, мерси!  

# 271
Искате да кажете, че гадната кашлица тепърва ме очаква, така ли? Нема страшно, и нея ще преживеем. Чудо голямо ...
Здравче, за парфюм не мога да посъветвам - просто отиваш в някоя парфюмерия, пръскаш (на себе си), ако ти харесва - на следващия ден отиваш и купуваш. Ако не си носила досега - едва ли ще знаеш какво да попиташ момичетата (ако имаш пък късмет хем да разбират, хем да са услужливи). Обаче парфюмът е голямата награда, твърдо. Защото само с възстановено обоняние можеш да ги оцениш истински, да.

# 272
Ми...не знам. Аз кашлица нямам, а и признаци за такава нямам Thinking
...но поне ще знам, че е нормално, де Crazy

# 273
Привет Железни  Hug

И аз не кашлям  newsm78 . При предишни опити се съдирах, а сега не - пък хапчета и сиропи (за предизвикване на откашляне) не ми се ще да пия, че нали все се надявам на   EFP

Бабо Здравче по отношение на парфюмите съм голЕма консерва и ползвам една марка от сигурно 10 години, та съвет няма да давам. Хайде скоро да се похвалиш.

Мими нещо се губи от отчет

Hug

# 274
Обаче парфюмът е голямата награда, твърдо. Защото само с възстановено обоняние можеш да ги оцениш истински, да.
За наградата си права, мерси. Да не изглеждам като неандерталец - кво ли не съм плескала отгоре си - основно подаръци и основно бабешкия Шанел 5 още от 18-годишна. Ама дъщеря ми все се мръщи недоволно. Очевидно съм си поутрепала и обонянието, та затуй питам.
А кашлицата минава бързо и леко, не бой се.

# 275
Здравче, между другото Шанел 5 има нова разновидност и е върхът, със сигурност ще ти хареса!

# 276
Здравче, между другото Шанел 5 има нова разновидност и е върхът, със сигурност ще ти хареса!
http://gracemagazine.files.wordpress.com/2008/09/chanel-eau-premiere.jpg
Мерсиии  bouquet! Тоз нов Шанел 5 ще да е за баба ви-консервата! Пък и мразя парфюми с пулверизатори - нали съм Зелена ukliam1
Ама животът е хубав без цигари, нали? Така ми дожалява често за пушачите наоколо ... no cry
Ха, малко спамче: бившите министри се отказвали от правото си амнистия Shocked #Crazy newsm78

# 277
Ейййй,момичета,скапвате ме направо.Пишете ли пишете......Ама нека първо да чета,пък тогаз да пиша,че да не стане,като миналия път.Аз щото бързам да се покажа,че съм тука де... Mr. Green

# 278
Здравейте, мили момичета!
Признавам си, че ви прочетох само отгоре-отгоре и се извинявам, че няма да споменавам никого по отделно.
Аз минавам само да се обадя, че мърдам, не пуша вече 18 дни Simple Smile нито ми липват цигарите вече, нито нищо. Но боледувам още и не мога да се оправя... уж вирус, а направих бронхит, та сега това лекувам... голям зор - толкова антибиотици изпих, инжекции ми биха и не минава това чудо.
Да ви споделя какво ми каза пулмоложката за прочистването на белите дробове след пушене (аз си питах и за това) - чай от мащерка, поне по литър и половина дневно, както и много разходки и плуване, за да се разгръщат белите дробове Simple Smile

Лек и бездимен ден на всички!

# 279
Моля, моля: имаме си и момче за чудо и приказ smile3521 - Зоги. Направо светъл пример отсекъде. Друго си е мъжкото. Ние може да сме железарки, ама все пак  smile3517  Hands Clap smile3548

# 280
Извинявам се публично на Зоги, няма да допусна повече такъв пропуск Simple Smile

# 281
Venus Doom тук съм си аз чета ви но са ме погнали едни черни мисли и едни ядове, че чак не ми се пише. В работата се ядосвам,  проблеми големи имам с  smile3550 smile3550 от там дискомфорта ми е голям.
Само едничка радост имам, че не пуша и че вчера си изправих косата с новото сушуарче за изправяне и се получи много много добре прическа. И Венус да се похвалиш вече тоя месец с двете чертички, че иначе нали знаеш кво те чака.  Heart Eyes Heart Eyes
dodyniki  Hug Hug
Баба Здравка-Баба Мравка Peace Peace
jorkita и аз съм така още немога да се оправя. Направо луда работа.
Абе момичета аз вече почти не кашлям но ми излизат странни на цвят секрети от носът.  newsm78 newsm78
Линчето да се отчете какво са сторили днеска в къщата й
Руска браво на тебе. Аз все още избягвам компания пушачки. Cry Cry Страх ме е от самата мене.
Jerry F  днеска се изложих домързя ме да стана и гимнастиката отиде на кино.

# 282
Ето я нашата мила Мими! Кайсиев нектар или компот, кисело мляко или моментално действащи свещички Бизалакс- няма геле Toilet

# 283
Ето я нашата мила Мими! Кайсиев нектар или компот, кисело мляко или моментално действащи свещички Бизалакс- няма геле Toilet
Уф ма Здравче да си ми жива и здрава така ме разсмя с поста си............................. Grinning Joy Joy Joy Joy

# 284
...или кафе с айрян- тествах го оня ден Peace Joy

Общи условия

Активация на акаунт