.
,а....този ремонт и мен ще ме побърка.
Днес цял ден пак ходя след майстора и този прахуляк.....
Утре ще сглобяваме гардероб..сигурно два дни,като секцията. 
След пръв бездимен уикенд - удържах, без жертви ... в смисъл, че лесно гоних всяка предателска мисъл ... да. Като сме рекли - железни, да сме ...

.
))
.
здравословните.
никва надежда не ми вкарва, още съм в пушеците.Пу да му се не види трябваше да си откажа по-рано.
Да, всеки може, вече съм убедена. Колкото и да е трудно ... сутрешните ми абстинентни кризи поотслабват, вчера даже хич не бях. Майка ми почти се разплака, не можеше да повярва на таз радост аз да не пуша. Сега ми мисли някакъв подарък по тоз повод ... Божееее, ако и се наложи един ден да получавам подобни "радости" от моята ... мани, ако е вярно, че се връщало ...
още не пуша, нямам време да пиша, че на работата нямам достъп до нет, иначе днес почивам и реших да поздравя новодошлите
и най-вече Zogi
в чест на победоносно завърналия си Зоги! Руска също
Заболяването ми, Зоги, се лекува само по един начин: нови бели дробове, смеят се докторите
. Да съм му мислила като съм пушила по 2 цигари едновременно, като съм излизала от филм да пафна и като съм димяла докато мия чинии с мокри ръце! Непоправими са и пораженията върху човешките ми контакти
. 

Препоръчани теми