Отговори
# 255
Пали, мила, възхищавам ти се omm Hands Thumbsup! След като си успяла да угасиш, вместо да изсмучеш жадно фаса с филтъра барабар - ти си спасена. При това при толкова кратко време отказ newsm81.

# 256
  • София
Бабо Здравке благодаря  Hug ,а....този ремонт и мен ще ме побърка.  ooooh! Днес цял ден пак ходя след майстора и този прахуляк.....  doh Утре ще сглобяваме гардероб..сигурно два дни,като секцията.  Mr. Green Следващите дни ни чака боядисване в кухнята и банята. Чакаме и за кухнята да ни се обадят,ама ще ни я монтират и сглобят,защото иначе трябва да си купим още 10 чифта отверки.  Laughing Бормашина вече взехме,няма как....е това е от мен и ремонта.Следва времето и спортните новини....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Пали,не се ядосвай има и такива моменти,ще отминат.  Grinning

# 257
На майсторите най-мразим им това, че искат да им стоиш над главите диван-чапраз. АААААААААА!!!!!!!!!!! И да траеш да ти подмятат туй-онуй, че дори и да те пощипват Rage #Sniper

# 258
  • София
Това не ме ядосва,но се дразня че някои пушат без дори да те питат дали може или не може....  Stop
Ние всички сме не пушачи вече  Mr. Green и не искам никой да пуши у нас.  Naughty

# 259
Ох, не съм ви споделила, че не ми се стори важно и по темата,
но миналата седмица и ние имахме майстори, правиха ни плочките в двора.
Четири човека бяха, и това, че режеха камъни и вдигаха пушилка нищо не беше
в сравнение с никотиновия пушек, дето го отделяха...СМРАД ви казвам Sick

# 260
Ма верно! Ем пушат безспир където им падне,  ем пепелират където им падне. Като едни пълни робовладелци. #Cussing out
Айдееее, тя нашта стана "кога станА калайджия - кога ти почерне дупето", както викаше баба ми Praynig

# 261
Ей ме, на Simple Smile След пръв бездимен уикенд - удържах, без жертви ... в смисъл, че лесно гоних всяка предателска мисъл ... да. Като сме рекли - железни, да сме ...
Поздравления и за всички непосегнали Hug
Лина, на страхотен парфюм си се спряла, разбирам защо си се разстроила  Hug 
Руска, бравос - купон без цигари ... Слушай, няма ли да си докарала последователи оттам, а?  hahaha 
Лека и спорна седмица!

# 262
....
Руска, бравос - купон без цигари ... Слушай, няма ли да си докарала последователи оттам, а?  hahaha 
Лека и спорна седмица!
В началото си мислеха, че блъфирам и ме следяха
дали пък няма да ида и тайно да си запаля я навън, я в кенефа ooooh!
...аз, обаче тъпо и упорито не мръднах от масата Crossing Arms Joy
Интересно е да те гледат със страхопочитания
и да усещаш как ти се кланят- "Евалата ти бичим за волята, ама аз няма да мога"...
Обяснявах им, че "Няма да мога" не бива да съществува като понятие.
Има ИСКАМ и НЕ ИСКАМ....всеки ще започне да иска, въпросът е КОГА Wink Hug

# 263
Егати, изписали сте милион страници ..отказвам се да ги чета всичките.
И то само за две седмици докато бях на море  Hug.

Добро утро на всички !
Следва бързо отчета ми  Simple Smile))
Не не съм пропушил.
Не съм ви и забравил Wink.
Силно се надявам никой да не се е огънал и пропушил отново.Лично аз продължавам да не изпитвам никаква нужда от пушене.Не надебелях и грам, нито пък ям повече да кажеш.Мислех на морето ще ми се пуши заради компаниите и заведенията ,но не.Шантава работа продължавам да не се "боря" а просто да се кефя на факта ,че не съм ЗАВИСИМ!.
Кофтито новина е дето от вчера кашлям като настинал катър.Дори си мисля дали пък нещо не съм понастинал ...може ли от фасовете да бухам толкова здраво.Направо се разпрах от кашляне особенно сутрин.Отврат, дато спра скоро.
С вас съм и стискам палци на всички които действително се борят мъжката (нищо дето сте дами) с порока!
--------------------

Някъде прочетох за проблемите на Баба Мравка  Sad здравословните.
Оправяй се ! Стискам ти палци и най-искрено се моля да ти се върне здравето и спокойствието.

Лек ден на всички  Wink

п.с.Мразя си лентичката  Cry никва надежда не ми вкарва, още съм в пушеците.Пу да му се не види трябваше да си откажа по-рано.

# 264
Руска, браво, браво ... Преди 3 седмици и аз бях от тия, дето посмъртно (и в прекия, и в преносния смисъл) не се виждаха без цигара в ръка и кутия в джоба.  hahaha   Да, всеки може, вече съм убедена. Колкото и да е трудно ... сутрешните ми абстинентни кризи поотслабват, вчера даже хич не бях. Майка ми почти се разплака, не можеше да повярва на таз радост аз да не пуша. Сега ми мисли някакъв подарък по тоз повод ... Божееее, ако и се наложи един ден да получавам подобни "радости" от моята ... мани, ако е вярно, че се връщало ...  Thinking   
В аванс започнах и аз да се награждавам с разни работи. Реших да си поглезя и муцунката с нов крем, мозъка с куп книги ... обонянието - с нови парфюми. Абе, много е по-хубаво да не се пуши, от мен да го знаете  newsm53 

# 265
Добро утро! От догодина цигарите драстично поскъпват. Така ще пестим повече Joy

# 266
  • Добрич
Добро утро  bowuu още не пуша, нямам време да пиша, че на работата нямам достъп до нет, иначе днес почивам и реших да поздравя новодошлите  Hug и най-вече Zogi
и моя скъпия дочул че двойно ще поскъпват цигарите и се е замислил да ги спира, ама ще видим, колко пъти вече ги вдигаха и ние все ги отказвахме и после си пафкахме пак

# 267
21 салюта  #Sniper newsm74 в чест на победоносно завърналия си Зоги! Руска също  bouquet Заболяването ми, Зоги, се лекува само по един начин: нови бели дробове, смеят се докторите rotfImbo. Да съм му мислила като съм пушила по 2 цигари едновременно, като съм излизала от филм да пафна и като съм димяла докато мия чинии с мокри ръце! Непоправими са и пораженията върху човешките ми контакти #Silly.
Гледайте ме и му мислете newsm78
А иначе я дайте акъл, плс., и на мен за някакво хубаво парфюмче Hug
Издокарах се благодарение на вас в лила, сиво и бриково, отчасти от Кензол - живи да сте!  smile3525

# 268
Здравче, оня ден нюхах новото Кензо...хареса ми  Hug

# 269
И аз тук   bouquet

Що бира се изля вчера, ама не съм палнала.
Почнах да кашлям вече.
Ей, минаха си три седмици откакто съм ги отказала

Хубав понеделник

Общи условия

Активация на акаунт