Отговори
# 435
  • Добрич
Аз цял ден шетам  newsm75 newsm79 1ironing 1dishes  food002 сигурна съм, че и другите железарки правят същото в този мрачен съботен ден

# 436
По- лошо Tired
...на мене мрачния ден  ми подейства кулинарно Crazy
...

# 437
"новите пушки" - как ли се чувстват, гОрките spoko
Зле.
 Изпушват ми бушоните за една ...цигарка Rolling Eyes
Ма нема да се давам,я fingerscrossed

# 438
и аз мисля от утре да се пр кам вас как мога да си сложа  броя4

Последна редакция: сб, 03 окт 2009, 21:53 от krisi_23

# 439
Зле.

Мецинка , дръж се , момиче ! Не се давай на вонящия дим и катрана ! 

# 440
Зле.
Молим ти се Praynigне се давай на  лошите:goodandevil: След 2-3 дни ще е вече много по-лесно Hug Затова пък - за цял живот.

# 441
  • София
Джулиана ,Меца  добре дошли  Hug за Криси не знам  Rolling Eyes ...дали е от днес или по отдавна вече ви изгубих дирите.  Confused
Вчера срив на форума и аз нямах връзка с него...май само при мен е бил.  newsm78
Бабо Здравке аз понеже съм си фен на Шанел и пак ще те насоча.... Cristalle Eau Verte ,това е най-свежият парфюм който имам.Дано ти хареса!  Heart Eyes
Ремонта напредва в този дъждовен ден успях да накупя почти всичко необходимо за кухнята и не само...  Mr. Green
Поздрави на всички и много  Hug Hug Hug

# 442
Добре дошли на новите!  bouquet И успех ви желая!
Момичетааа,пак сте изписали темата.Два дни да не ви обърне внимание човек и пишете ли пишете....Връщам се да чета!  Peace

# 443
Добро утро железни.

meca, krisi_23 добре дошли. Страхотно е че сте тук. Първите дни е най-трудно, но не се предавайте. Животът е и по-хубав и по-лесен без цигари (и това от една бивша пристрастена пушачка, която едва изрови от семейни архив 5-6 снимки без цигара)

Криси ето от тук можеш да си направиш лентичка за подписа: http://www.tickerclub.com/tickers/smoking/

Успех и хубава безцигарена неделя   bouquet

# 444
Благодаря ви момичета
за топлото посрещане. Hug
Днес ми е много по-трудно .
Идва ми да преровя кофата за някой фас ooooh!
Откакто съм отворила очи си мисля за..  ooooh!

# 445
meca е така се калява стоманата, ама па после ставаме железарки та дрънкаме  newsm08.
Много е трудно, първата вечер и аз тараших къщата за скрити фасове, на мъжо се молих като на дяда попа, ама не ме угря. Стискам ти палци. Да знаеш че гордостта от успеха е ужасно сладка.   bouquet

# 446
Значи аз си имам стратегия Mr. Green,не съм се вторачила че ги отказвам,а че ще пална ,ако много ми се допуши.Допушва ми се,но не много за това държа фронта LaughingПреди две години след поредния скок на цигарите,твърдо реших да спра да пуша.Ми аз само за цигара мислех.Сега съм меко решена да ги откажа,за сега действа Crazy
и малко смях:
имам клиент,страстен пушач,реши и той да ги отказва.С него често е  и 6 годишния му син.идва вчера  до обяд за трето поредно кафе,и си взима и една цигара.малкоия му вика възмутен
-ма тате ,ти нали не пушиш?а той,виновно
-ма аз само с кафето бе тате!
малкият явно е на Ти с броенето ,защото му отвръща
-ма тате,ти и трето кафе пиеш ooooh! Joy Joy Joy

# 447
Мила Мецо, това ще е кофтито - днес. Излез навън и ходи, тичай, по улицата, иди някъде на фитнес, прави коремни преси у дома, пий много вода, зарови се в някой сайт дето да те погълне всецяло, купи си продължението на "Шифъра на Леонардо" и го изгълтай до довечера. 
Ако ще ти помогне - аз как спрях от 50 цигари дневно. Лепих лепенки Никотинел, отидох на гости в дом в Германия където не се пуши, затворих се на 4-тия етаж със скъсан менискус, най-близките цигари бяха  на 10 км. в бензиностанцията онази неделя. Около мен - 3 приказни дечица, едното от които ми рече "Ама ти защо непрекъснато смърдиш така гадно?!? Не искам да ме гушкаш!" Полудях 3 дена! На третия ден ревах като несмаслена пуберка за нищо.
Чиста съм вече 3 години. И въпреки това днес 2 неща ми викат в съзнанието мисълта за цигари: изравнителните сметки на ТЕХЕМ/Топлофикация и едни простотии с лихвоточки отпреди 30 години на дядо ми. Лелеееее #Crazy #Crazy #Crazy
krisi_23 welcome Flowers Four Leaf Clover И двете ще се справите. Ние тук имаме състезание: коя повече левчета Money ще спести от цигари и какво по-хубаво нещо ще си купи за тях.
Аз се облякох, но останах без парфюм и сега събирам съвети, за което много благодаря на LINA!
Меката психостратегия на Пали за мен е правилната.

# 448
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-10-03&article=296174
Ха сега да ви видя-ще пушите ли или няма да пушите цигари от 5 лв.
Бат ви Бойко също е решил да ги спира,хем да дава пример на населението.  Mr. Green
Мен ,ако питате,отдавна ми е минал мерака за пушене,а сега като прочетох пък ,че ще стават и пет лева изобщо за цигари няма да се сетя...ама изобщо!  Peace
Който още си мисли да продължава да пуши-нека хвърля в кошчето месечно една двудневна до Солун /например/.... Grinning Mr. Green

# 449
  • Пловдив/Бургас
Здравейте момичета!!!
Чета ви от доста време/всичко изчетох  Crazy /
Искам  и аз да споделя с вас ,защото когато има някой с теб е по-лесно  hug
Преди една година щеше да броя три години без цигари.Но нещо ме прихвана и си казах-"Ще ги започна,ама само една-две на ден."
И ....досещате се   smokeuu
Миналата събота се разболях,много ме боляха гърлото и гърдите ,и ужасната хрема-не можех да дишам.Не помислях и за цигара.
Вече съм добре и все още не пуша,но ми се иска .Имам дразнител вкъщи-мъжа ми,но покрай мен и той ги намали.
Когато ви чета се надъхвам ,също и от мисълта какво ще си купя със спестените парички,а също,че ще си мириша на парфюм,а не на  нещо..смесено  Sick apchih
Успех на всички!!!И аз съм с вас!

Общи условия

Активация на акаунт