Отговори
# 60
И добро утро от мен   bouquet

Баба Здравка да не е хукнала за кустум-чето   Hug

mimi_msm,  преди запаля цигара, глада мине, ама сега  ooooh!
 Стискам палци да се оправяш  Hug, то и такова е времето, кофти.

Даже и на Витоша не мога да се кача да си разсея мислите от храна и цигари  Wink

До после

# 61
Jerry F първия път като ги отказах ядях безразборно. Ама постоянно си тъпчех нещо в устата. След  това кормето ми щръкна и аз се депресирах ужасно. Почнах диета но си помислих, че ако непуша няма как да гладувам та направих ужасната грешка да пропуша. Сега виждам че не ми е толкова трудно да не ям. Още повече че в книгата на Алън Кар пише да не заместваме с бонбони, дъфки и тем подобни. Внушила съм си, че не съм пушила никога. Даже незнам какво е това цигара  Laughing Laughing Laughing. Така ми е по лесно. Нарочно оглеждам пушачите и ми става жал за тях. Надявам се никога повече да не пропуша. А килограмите ще му мисля няма да им се давам и да се депресирам от това щото пак ще ги налапам.

# 62
mimi_msm,  мен за това ме беше страх да ги откажа, случвало ми се е по ден да не пуша и е наставало безразборно ядене  ooooh!, после 2-3 кила отгоре на следващия ден  ooooh!
Е, това ме спираше от 2-3 години. Ама съм била глупава

И аз мога да кажа вече  Wink, че ми е жал за пушачите (а само 14 дена съм без цигара).
Точно като четох книгата разбрах, че това не е истински глад, а никотинов и да не се тъпча като ... не намирам сравнение  Wink.
По-лесно е да се отслабне, отколкото 1000 пъти да се отказват цигарите  Hug

# 63
Да се включа и аз като отказала цигарите птпреди няколко години.
Не знам как стана, честно. Пушех по 2 кутии Парламент. Видяха ми се много, реших да пуша по-леки. Минах на Карелия- 3 кутии станаха. Реших да мина на най-силните, които се продават в БГ- ДАвидофф Магнум- плочката. И от тях стигнах до 2 кутии. Пушех навсякъде.. В спалнята, в леглото, в банята. във всички стаи имах пепелници и кутии цигари. Купувах си по 5-6 картна, да сум спокойна. Имаше време  , в което си купувахме с приятелка по 1 бакс и си го разделяхме. Никога не съм мислела, че ще мога да ги откажа.
Приятелката ми , която пушеше и тя колкото мен, ги отказа....но един месец продължаваше всеки ден следобед да изпушва по една цигара. Не можеше да я откаже.
И аз реших да се пробвам. Купих си табекс. Първият ден, като ми се допушеше, взимах табекс и палех...и така 10 цигари. Вторият ден- 5-6 , третия 2-3...на петия-1. И си казах...щом можах само една да изпуша, ще мога и да ги спра! И така за 5 дни изумих света! Все  още приятелите ми се чудят как стана това чудо...според тях аз нито имах желание, нито бях способна . И така до днес. Затова пък- аз ги отказах, но и дъщеря ми и синът ми ги пропушиха. И не мога да ги накарам да ги спрат. Тъпо,много тъпо. Дъщеря ми на 18 ги пропуши- голяма глупост!
КАто ги спрях, тъкмо бях отслабнала 16 килограма. Е, сега са 30 отгоре. Но не м е интересува изобщо. Понякога сънувам кошмари,че съм пропушила. НАистина е кошмар за мен, не искам да ни се случва никога повече.
Благодаря на Бога (защото буквално това си беше чужда сила, не моята), че ми даде тази воля да спра тази гадост.
Сега у нас не се пуши, не са ми и приятни местата,   в които се пуши, но ги посещавам по принуда. Открих вкуса на храните, кафето, дори и алкохола.
Направо съм щастлива, че се отървах. Надявам се да е завинаги!

# 64
  • София
Добър ден!
Цял ден чистене и пренасяне Crazy .... тоя ремонт ще ми вземе здравето.  ooooh!
monda и аз така като теб си сънувам кошмари,но поне вече са по-рядко.  Praynig
Мими,как можах да забравя...  doh ,права си за Доди и тя е желязна.Хем с нея си пиша ,хем я забравих.
Доди,не ми се сърди...ти си нашата гордост!   Heart Eyes

# 65
...и аз като Монда благодаря на Бога, че отказах тази гнус  Crazy
Чудя се на акъла си как изобщо съм пущила толкова много време Close
Верно, все още ми се допушва отвреме на време,
но няма сила в света, която да ме накара да запаля цигара.
....някой каза, че му е жал за пушачите....
да! Те наистина са за съжаление  Crazy

# 66
Я какво хубаво "Добро утро"  Nature Sunny
Руска, ама ти верно ли изкара месец и половина чиста  Hands Clap Hands Clap  friendship
Мондаwelcome
Викуна ми се губи нещо. А за Зелка  Sob
Джери пак има проблясък за   Bulbконкурса за крилати  smile3535
фрази на тема "Цигари-отказ-премъдрост"

По-лесно е да се отслабне, отколкото 1000 пъти да се отказват цигарите  Hug
Имам си вече лилаво лъскаво сако и хуквам да вършея къщата afwitch newsm79

# 67
Добро утро и от мен  Kissing Heart

Бабо Здравке,  а да ти е честито, със здраве и късмет да се връцкаш с него  Hug
И пак си ме турила в лилаво   Joy

И аз ги докарах до две седмици без цигари  Laughing

Да питам, кога се очаква да почна да дебелея  Rolling Eyes, чакам си го, няма да се размина без това  Thinking  newsm78

Хубав ден, спорна работа и до после

# 68
Я какво хубаво "Добро утро"  Nature Sunny
Руска, ама ти верно ли изкара месец и половина чиста  Hands Clap Hands Clap  friendship
.....
Да ми се ненадяваш, нали? ooooh!
....чак ми иде да се цунем... Crazy

...иначе добрутро на всички  Heart Eyes

# 69
  • Варна
Добро утро ,Аз сутринта с кафето вместо фас заместих с филийка с халва,Сигурно вече съм почнала да дебелея, Hug

# 70
Тютюнче, не замествай цигарата с ядене.
С нищо не я замествай.
То е ясно, че трябва да компенсираш с нещо,
н в никакъв случай недей с храна.
Яж плодове и пий повече вода! Hug

Още не си почнала да дебелееш, спокойно.
Аз още първия ден, като пих кафе без цигара,
ми идваше да си бия един шут- открих колко вкусно,
всъщност е кафето! Ми то било вълшебно, бре! Crazy

То е ясно, че трябва да компенсираш с нещо,
н в никакъв случай недей с храна.
Яж плодове и пий повече вода! Hug

# 71
Добро утро ,Аз сутринта с кафето вместо фас заместих с филийка с халва,Сигурно вече съм почнала да дебелея, Hug
Утре филийката - черен "Фреш" със семки с маслинена паста. Виж номинираната   Bulbсентенция на  smile3535Джери.   
Я ние да те цунем, Руска remybussi

# 72
Цитат
Мими,как можах да забравя...   ,права си за Доди и тя е желязна.Хем с нея си пиша ,хем я забравих.
Доди,не ми се сърди...ти си нашата гордост!  
Лина,хич не се сърдя даже....Аз съм неспособна да се сърдя на някого-това да го знаеш.Понеже съм много приказлива и не обичам да оставам сама,та може би е за това.Както и да е.Аз ги отказах благодарение на вас.Защото не ми се щеше да продължавам да се излагам.Представяш ли си-всички да ги откажат,само авторката да пуши.....това е немислимо и е голям срам.... Flutter...Та ми се пълни душата с радост,като гледам нови и нови нуждаещи се от помощ да пълнят темата.Браво на вас момичета.Браво,че сте се осъзнали каква глупост и простотия са цигарите!  Hug
Монда,благодаря ти от сърце,че се включи!Имахме нужда от такава силна фигура,като тебе.Защото няма нищо по-силно да впечатли пушачите,от пушач,който е пушил по две-три кутии на ден и ги е отказал .И няма нищо по-силно от това да ги амбицира!Благодаря ти!  Heart Eyes
И много се кефя,като видя онази лентичка с вързаният фас да се мъдри във все повече и повече подписи.Наистина от сърце ви се радвам!   bouquet

# 73
tutune,  аз рупам карфиоли, домати, краставици, зеле, грозде, всичко каквото има по сергиите.
И понеже пазара ми е близо не си купувам за цял ден, а само за едно похапване, после пак да слеза  Flutter
Обаче чаят с мед много помага. Аз се наливах така само със зелен чай

Аз да се похваля, чакам си аз да ми се отворят дробовете, да  полетя dazzler1, да ама няма за сега.
Та сутринта си box Тае-бо, мина се половината, аз не се задъхвам   33uu, бе идва края аз не съм  sweating (без слънцето). Казах си хммм..., нещо не съм играла като хората  newsm78
После се чопля по лицето и  гледам кожата една такава беличка, нежничка   newsm78,  и най-накрая ми светна крушката   Bulb  doh

Приятен обяд, сиеста, следобед

# 74
tutune,  аз рупам карфиоли, домати, краставици, зеле, грозде, всичко каквото има по сергиите.
И понеже пазара ми е близо не си купувам за цял ден, а само за едно похапване, после пак да слеза  Flutter
Обаче чаят с мед много помага. Аз се наливах така само със зелен чай

Аз да се похваля, чакам си аз да ми се отворят дробовете, да  полетя dazzler1, да ама няма за сега.
Та сутринта си box Тае-бо, мина се половината, аз не се задъхвам   33uu, бе идва края аз не съм  sweating (без слънцето). Казах си хммм..., нещо не съм играла като хората  newsm78
После се чопля по лицето и  гледам кожата една такава беличка, нежничка   newsm78,  и най-накрая ми светна крушката   Bulb  doh

Приятен обяд, сиеста, следобед

YES!!!!  newsm10 smile3501 newsm20 4470

Общи условия

Активация на акаунт