Отговори
# 90
 15:00 часа на 22 септември 2009 год, АЗ СЪМ непушачка. Точка.
- ИДЕАЛЕН ЧАС И МЯСТО ЗА СТАРТ НА НОВ ЖИВОТ!

Ще е лесно. Обещавам си. И ще се справя.
- И АЗ ТИ ОБЕЩАВАМ. ПИТАЙ РУСКА - ОБЕЩАХ Й - ИЗПЪЛНИХ ГО. АКО САМО ЗНАЕШЕ КАКВО ПРЕТЕГЛИХ ТАЗИ СУТРИН - ЕДНО САМО ЩЕШЕ ДА СИ ВИКАШ "ЦИГАРИ ЛИ? КВА БЕШЕ ПЪК ТАЯ ГЛУПОСТ..." [/b][/i]

Надявам се да не влитам тук с вопли, че много ми се пуши.
[/quote]
Абе и да влиташ с вопли - ще те изтраем. Добре дошла в клуба!   bouquet

# 91
Хо, добре съм и все по-добре ще става  Hug 
Фитнесът мина на 6. След това не можах да се изкисна под душа. Протърках се - така искам да се изчистя от тая гадост. И така .. трупам си чисти минути в касичката.
Бабо Здравке, да ти се върне добрината. Съжалявам, че те е споходило това с болежките  Hug 
Тъй, значи аз дъвки - патерици си имам. Мисля все пак засега да мина без лепенки. Въпрос на нагласа е.
Само се чудя какво да правя с останалите цигари ... То, не може да се подаряват, щото аз чак такива врагове нямам. Всъщност май изобщо нямам. И знаете ли какво - не просто ги купувах на стекове, а на много стекове. Като ми останат 2 и си мислех, че обещаният край на света за 2012 ряпа да яде пред моята идуща драма ... да.
И ... развих в последните дни богат вътрешен духовен живот. Голямо говорене със себе си. И не ми се приказва (все още) какви простотии съм правила заради кафявата отврат. Но най-страшното е това (Руске, ти писа за подобно) - щерката се тръшка, че не иска да умирам - аз и викам, че с мама така не се говори; тя ми обяснява, че не може да разбере как така съм я обичала и продължавам да пуша, а аз само със снизхождение обяснявам, че за сметка на това няма да и се карам, ако тя пуши някой ден ... и съм се имала за много умна, нали  #Cussing out #Cussing out #Cussing out  ужас ... никога вече няма да го допусна.
За тези два часа само веднъж прескочи искрица мисъл, че ми се пуши. И изчезна, както се появи.

# 92
Асса, децата ме мотивираха най- много мене.
Стояха със сълзи на очи да ме молят да им обърна внимание,
а аз само им виках "ей сега! Не мога в момента! ...изчакайте!"...
....докато си допушвах фаса под абсурбатора Crazy
(да не ми иде зян случайно Close Close Close)
Молеха ме постоянно :" Мамо! Недей да пушиш! Ще умреш!"
...а аз само мънках под носа си "добре, де! Няма повече Outta Joint"
...не можех да се понасям по едно време Sick

Асса, аз пуших по кетия на ден.
Изчислих, че на ден ми отива около два часа в пушене.
Зачудих се защо си губя времето в тровене,
като мога да отдам тези два часа дневно на децата си? ooooh!
....именно така оцелях първите дни- играх си с децата ми повече
....и те, милите преливаха от щастие....Heart Eyes

Асса, и ти ще успееш! Заради детето Hug Heart Eyes

# 93
Ахъм, същата идиотия (знам, че не би се засегнала, защото го мислиш по същия начин) ... това "Ей сега, само да си допуша цигарата" ... не е ли за изтезание, а?
Има някои неща, които са важни - да не се чувстваме виновни, ако мисълта тича при гаднярките. Тя толкоз време го е правила, сега и трябва време, за да отвикне.
Доста бързо преминах през някои фази, но съм убедена, че ... трябва да е отраз. Както я бях подкарала с по 3 - 5 цигари на ден, не му се виждаше края. А миличката ми, като ме пита - трудно ли ти е, казвам и - да, а тя - ами хайде да са 3, ама да се цели (щото аз все си ги късах, че да има повече пъти) ... уффффф   
Руске, те твоите са сигурно около възрастта на моята - 5год? Че и тя все около смъртта ги приема супер драматично нещата. А колко ми е плакала по този повод ... МАни, кога ли ще се отсрамя ...

# 94
....Руске, те твоите са сигурно около възрастта на моята - 5год? Че и тя все около смъртта ги приема супер драматично нещата. А колко ми е плакала по този повод ... МАни, кога ли ще се отсрамя ...
Малката е на 5 (ще стане след 2 седмици),
а каката е на 10, т.е.- може да чете кво пише на кутиите цигари ooooh!

Асса, само не посягай!
....ще видиш утре сутринта колко ще ти е хубаво!
Толкова ще ти е хубаво, че няма да цапалиш и утре!
Успех! Hug Ти можеш! Heart Eyes

# 95
пак аз ... и понеже не смятам да се дъня - не очаквайте, че ще се вайкам поради провал. Просто ми е дошъл музът (да, моят е в мъжки род) да се излея ...
първо - безмерно да благодаря за подкрепата  Hug
второ - една от последните ми простотии - имаме ритуал с рожбето да ходим на едно кафе - аз си чета книга, тя си се занимава с нещо - рисува, гледа книги и такива неща. преди две седмици и обявявам най-тържествено, че след НГ няма да можем да ходим там. тя естествено пита "защо" и аз (нали съм тиква-умница  doh ) - ами защото пушенето ще е забранено  ooooh!   #Cussing out
....
чакам с радост утре сутрин. кафето не го спирам, не виждам смисъл. в последните дни развързах пиененто на кафе от цигарите. ако пуших, то бе отделно от кафето и на друго място. така че утрешното кафе не ме притеснява, а напротив - знам, че вкусът му ще е страхотеееен.  Peace  другото е, че особено са ми трудни вечерите и вечЕрите - т.е. вечер след вечеря ... ще гледам да се изнижа бързо-бързо ... та, използвах последните 3 дни да преобразя, да създам новия визия за навиците си, особено за моментите, в които най-много ми се е пушило (!) (говоря в минало времееее) ...
а пиша тук необичайно много, защото едва ли има къде другаде да споделя и да не скочат да ме бият за логорея   Hug 
- малко по-леко дишам, утре ще е по-леко и т.н.

# 96
  • Варна
Ха привет и от мене,Още съм жива и мърдам ама не КъДя с тютюн,просто Асса... Давам ти кураж отдалече да не ги пропушваш  Peace Hug ,Баба Здравка-Баба Мравка много лоши тез болежки желая ти бързо оздравяване  Praynig Hug,Лека и спокойна вечер  bouquet  bouquet

# 97
И аз тук Simple Smile
Пуша от 15 годишна,сега съм на 36 Crazy
Пушех доста до около двадесетата година,после забременях със синчето,и ги спрях.Кърмих го до втория месец,и после отново пропуших.По около кутия за два дни.След втората ми бременност,пак започнах с тютюна,само че карах с кутия по 4-5 дни.Мислех че няма да мога да пия кафе ,ако не пуша,но ето,повече от месец не съм палила.Всъщност причината е препушване,и то какво Sick.После имах чувство ,че не мога да дишам,а през ноща в гърлото ми се събираше храчка Confused.Сега сутрин правя кафе,което пия вътре ,на работното място,защото ако излеза,и .. ooooh!Избягвам и да се събирам вечер в компания,алкохола обезателно ме подтиква към цигарата.От хората съм,които нямат воля.Дано успея да се преборя с гадния порок

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 20:24 от Пали

# 98
Пали, говориш така, щото не си опитала истинския вкус на алкохола Crazy
Аз го опитах. Страхотно е да пиеш без да пушиш!
...а още по- срахотно е да се събудиш без махмурлук Crazy
Ти си силна, ще успееш! Hug Heart Eyes

# 99
Наблюдавам ви...........

# 100
Здравейте! Не пуша от 2 месеца почти, ноооо съм САМО 25 кг. отгоре  Crazy и благодарение на  това хормоните ми се объркаха.. цикълът ми не дойде.. имах проблеми големии..
Бях на лекар който ме посаветва да пуша - отколкото да дебелея.. На 20 години съм .. и съм 100 кила вече  #Crazy  , а най лошото е че продължавам да качвам  Crazy  и си ям.. и ямм.. и неспирам да ямм.. но цигари пак няма да започна да пуша  bowuu
чудя се колко килограма мога да стана  Crazy   hahaha

# 101
  • на майната си
Пали, говориш така, щото не си опитала истинския вкус на алкохола Crazy
Аз го опитах. Страхотно е да пиеш без да пушиш!
...а още по- срахотно е да се събудиш без махмурлук Crazy
Ти си силна, ще успееш! Hug Heart Eyes

Laughing,  от кога Ви разправям какъв кеф е да пийваш и на другия ден да нямаш онзи г..ян вкус в устата придружен с нечовешко главоболие.

# 102
Здравейте! Не пуша от 2 месеца почти, ноооо съм САМО 25 кг. отгоре  Crazy и благодарение на  това хормоните ми се объркаха.. цикълът ми не дойде.. имах проблеми големии..
Бях на лекар който ме посаветва да пуша - отколкото да дебелея.. На 20 години съм .. и съм 100 кила вече  #Crazy  , а най лошото е че продължавам да качвам  Crazy  и си ям.. и ямм.. и неспирам да ямм.. но цигари пак няма да започна да пуша  bowuu
чудя се колко килограма мога да стана  Crazy   hahaha
Честно казано, не вярвам проблема да е в цигарите и тяхното отказване Shocked
Още повече отказвам да повярвам, че има доктор,
който да ти препоръча терапия с цигари против дебелеене  ooooh!
Това е някакъв хормонален дисбаланс, който трябва да се лекува адекватно....
Обърни се към специалист  Praynig Hug

Парси, ноу е якУ, да  Crazy Heart Eyes Joy

# 103
И аз съм на това мнение!  Peace....Не е от цигарите.Казват,че от отказа от тютюнопушене,неможеш да качиш повече от 10 кила.От там нататък си е ...нещо друго.Изразходваш малко енергия най-вероятно.Пробвай със спорт и физически натоварвания,а ако пак не се получава-отиди на лекар ,за да видиш къде е проблема. Peace

# 104
plamds започни да спортуваш.
Аз така се справях и с килограмите и с мисълта, че ми се пуши.
Бях качила 5кг. от раз в момента в който спрях да пуша.
Ако бях оставила нещата така още седмица-две щяха да станат десет и да продължат да се увеличават.
Започни с бързи разходки, продължи с бягане и накрая фитнес.
Ще ги стопиш, сигурна съм.

Общи условия

Активация на акаунт