и благодарение на това хормоните ми се объркаха.. цикълът ми не дойде.. имах проблеми големии.. Бях на лекар който ме посаветва да пуша - отколкото да дебелея.. На 20 години съм .. и съм 100 кила вече
, а най лошото е че продължавам да качвам
и си ям.. и ямм.. и неспирам да ямм.. но цигари пак няма да започна да пуша 
чудя се колко килограма мога да стана
plamds, здравей! Като ти пресмятам годините - установявам, че едва ли организмът ти за толкова кратко време е могъл да приспособи метаболизма към никотина и да стане зависима преработката на веществата от него. Най-много 5 години да си пушила по 10-макс.20 цигари дневно. Сиреч - пълнеенето не е във връзка с отказа от цигарите. Не е ли очевидно?

Позволи да изкажа 3 мнениея:
1. Не започвай отново да пушиш - това само ще влоши положението ти

2. Смени доктора. Иди на ендокринолог. Можеш ли да ходиш във Варна?
3. Рупай безспир сурови плодове и зеленчуци. Да си чувала за т.нар. "вълчи глад"? Такова ли изпитваш?
Момичета, по-добре съм - наистина вирус гаден, който бързо сви перушината защото поникна на добре наситена с кортизон почва.

Малииии едвам ви изчетох. Три дни ме няма и вие изписахте темата 
(хубавото е че отчитам факта като нещо нормално, а не като постижение, много съм щастлива.) Момичета и моята дребосъчка много тежко преживяваше факта, че пуша, но сега е безкрайно горда с майка си.
, защото наистина стимулират мерака за
. Но открих, че изобщо не ме хваща глътката без цигара, много е по-вкусна и стига да въртя нещо из ръката си и да го дъвча - цигаре без цигара, клечка - и ми се получава да не мисля за пушене в компания.
тиранията, да речем, на фасовете

ще взема да пафна, после да ми разправят, та аз ще се
от ад