''Парфюмни размисли и страсти'' 44

• 28 526
  • 644
  •   1
Отговори
# 135
Аз стискам палци тогава трайността при теб, да е като при мен. Hug
Усещала съм го и след душ, и съм влизала наново в банята. Mr. Green Mr. Green

# 136
Dream Angels Heavenly Edp By Victoria’s Secret и аз го имам, но не го намирам за нещо особено, някак безличен ми е. Също не ми е и особено траен.

Оформлението на темата е  прекрасно Tess, просто да се влюбиш в тази есен  bouquet Heart Eyes!

# 137
Здравейте  Hugднес пробвах ,след отзивите тук се бях отчаяла,но с изненада установих,че на моята кожа се разви супер добре!Много ми хареса,усещам нещо портокалово и стои плътен.За мен Cacharel  са много напред в личната ми класация и в общи линии не са ме разочаровали.
Опитах за пореден път и ,но определено не са за мен.
По темичката ,гласувах с първа опция-20 мисля са ми напълно достатъчни.
Жаки,аз също мернах Кан-Кан и се замислих newsm78

# 138
Mиши, и аз го харесвам Скарлет....но още не се е появил в гет Sad
За Кан Кан четох много различни мнения...но повечето казват, че бил най-доброто до сега на мис Хилтън Grinning
Ще си помисля дали да поръчам нещо или да пестя за Мис Диор Шери

# 139
Ох,аз и този много го искам Velvet Hour В момента е на добра цена 39 лв в мегашоп.

# 140
И на мене ми е интересен, но не смея да го поръчам. Четох, че бил много подправков....
Но четох, че Кейт Мос е получила някаква награда за аромата Thinking

# 141
Мале, хора, на работа съм, с Будоар! Crazy Размазвам се от кеф! Няма такъв шлейф и парфюмен облак! Heart Eyes

# 142
Бижу, трябваше да го донесеш на срещата....аз така и не се запознах с този Будоар....Sad

# 143
  • Sofia
Мноого карамфили в тоя Будоар.  Confused

# 144
Жаки,а ето го и новият и
http://www.fragrantica.com/perfume/Kate-Moss/Vintage-6539.html
... newsm78 ще се запозная с някой от парфюмите на госпожица Мос,да видим с кой... Rolling Eyes

# 145
Нищо, че са карамфили, явно ги обичам както Nоir туберозите. Истински разкош!

# 146
Много ми харесва това постерче

И шишенцето е много ретро Heart Eyes
Напомня ми на сериали като Dallas и Dynasty
btw парфюма е от създателя на Скарлет Peace

# 147
Добра вечер!

Вили питаше за Ориенталското цвете на Кензо. Аз го имам и много си го обичам.
Това си е Цветето, обогатено с някакъв специален японски тамян. Базата си е все така мека, топла, гушкава. Но началото е много подправково и силно. Ако не харесваш тамян и подправки Вили, по добре не го вземай. Но пък него го има навсякъде за проба, не е труден за намиране. Peace
Всъщност то и аз не умирам за тамян и индийски пръчици, но в този аромат всичко е в страхотна хармония.

Днес и аз бях до БЗ с една приятелка и се наръсих с толкова неща, че сама не се понасях.
Изводите от обиколката:
Скарлет, Идоле и Коко Мадмоазел се изгубиха, направо се удавих в аромата на Извънземното и класическия Пойзън.
Пойзън оцеля мъъъничко и след банята, а Извънземното е още с мен след душ и преобличане. Shocked Добро е това извънземно. Силно се надявам, че само във форума го обичаме и купуваме тъй масово и че нормалните жени не го харесват много. (Ние нали не сме нормални.. newsm78) В противен случай масовостта му би ме отблъснала. А го искам.
Пойзънчето за пореден път ми показа, че не е за мен. Хубава база (макар, че никъде не усещам сладкото от сливи, смокини и др. прекрасни неща, които прочетох като описания), но пътят до нея е много трънлив, жесток и мъчителен. На мен ми мирише на прецъфтяло мушкато в началото и то не се маха много дълго време. Един такъв аромат на престояло растение. Ужас.

Жаки, този постер е абсолютно целенасочен кич. Може би в това му е чара.  newsm78

# 148
Днес се влюбих в

Ухае ми на сладко от смокини,круши и шипка CrazyЛеко  стипчив,сладичко-кисел и гъделичкащ игриво,супер сладурско парфюмче.Винаги съм си имала едно на ум,когато става дума за круша и ветивер,но тук ми ухае на буркан със сладко,направо си представям как потапям пръст и лакомо го облизвам Laughing
Вкусен парфюм,но не от детски тип.Има си я прокрадващата "дантелка на сатенения чорап",но завоалирано-не прекалено изтънчен дамски аромат,не и прекалено "вкусен" по детски GrinningКефи отвсякъде!Искааам гоооо! Mr. Green

Ходих в стария дом,моят си Simple Smile да видя брат ми и приятелката му,които преди 3-4 дни си дойдоха за малко от Англия и след няколко минутен разговор с нея,аз си минах на думата:"С какъв парфюм си?" Laughing
Сега си го душкам,нахално си сложих и на двете китки от почти чисто новия и Армани Embarassed и наистина ми пълни душата.Смокинесто тръпчива сочна круша Party

# 149
  • Враца
Nell999,
за мен голд е доста траен парфюм,
като се има предвид,
че върху мен ароматите , с малки изключения, не са трайни  въобще,
а и моят Голд е ЕДТ
и все пак е доста траен и съм сигурна, че утре сутринта още ще мирише.
Доста съм впечатлена.

Общи условия

Активация на акаунт