''Парфюмни размисли и страсти'' 44

• 28 525
  • 644
  •   1
Отговори
# 120
  • Враца
Мел,
едното е само Линстан, без Меджик Wink

# 121
Момичета имам един въпрос. Защо има два вида L instant magic ? Разглеждам в гет бг и там са дадени два  различни или така е от снимката. И двата са едп.
Ама единия е само L'Instant, а другия L'Instant Magique. Това при парфюмите, нали?

# 122
Значи грешката е тяхна. Мерси много. Аз ще си взема в понеделник Л инстант меджик. А знаете ли дали тестера е с капачка?

# 123
Значи грешката е тяхна.
Що да е тяхна!? newsm78 Те са си го написали както трябва хората. На едното пише само L'Instant, на другото L'Instant Magique.

Този вече някой видя ли го и тества ли го?

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 17:11 от Бижy

# 124
Тестера изглежда по- различно от парфюма, затова се зачудих. Благодаря и извинявайте, че зададох тъп въпрос.

# 125
  • Враца
Тестера е без капачка!
С картотено цилиндърче отгоре е.

# 126
Благодаря и извинявайте, че зададох тъп въпрос.
Стига де! Hug Всички сме задавали тъпи въпроси понякога. Laughing

# 127
Някой да познава този
Много се чудя дали да не си го поръчам Thinking

# 128
  • Враца
Намацотих се с Donna Karan - Gold:

и отивам на гости.
  tiptoe (този емотикон ми е слабост)

# 129
  • Варна
Намацотих се с Donna Karan - Gold:

и отивам на гости.
  tiptoe (този емотикон ми е слабост)
как е трайността на парфюма, все си мисля,че е малко нетраен

# 130
  • София
И аз се включих в анкетата с 20-30 бройки, достатъчни за различни поводи и различни сезони Peace

Вчера ми подариха - Dream Angels Heavenly Edp By Victoria’s Secret.. Свежо, сапунесто и чисто е ароматчето, като трайност нищо не мога да кажа, защото още не съм се ароматизирала качествено  Simple Smile

Тес, темата е отново е на ниво   bouquet

# 131
elix имам го, на мен е адски траен. Да ти е честит, и с кеф да си го пръскаш.

# 132
  • София
elix имам го, на мен е адски траен. Да ти е честит, и с кеф да си го пръскаш.

Оо супер  Party Мерси Авче  Hug

# 133
И аз се включих в анкетата с 20-30 бройки, достатъчни за различни поводи и различни сезони Peace

Вчера ми подариха - Dream Angels Heavenly Edp By Victoria’s Secret.. Свежо, сапунесто и чисто е ароматчето, като трайност нищо не мога да кажа, защото още не съм се ароматизирала качествено  Simple Smile

Тес, темата е отново е на ниво   bouquet

О, на мен ми е любим!!! много,много любим - само че за пролет-лято.
Не ми е много траен, но в комбинация с лосиона за тяло беше ОК. Ама свърши......... Sad

# 134
  • София
Да, Асинка и аз реших, че е точно за тия сезони, но от лятото има още цели 3 дни  Mr. Green И после малко циганско лято, абе ще му удължа парфюмния сезон  Laughing
 Интересно е флакончето му, не е дебело стъкло, даже незнам дали е стъкло, но пък е идеален за носене в чанта, точно защото не е тежък  Peace

Общи условия

Активация на акаунт