''Парфюмни размисли и страсти'' 44

• 28 526
  • 644
  •   1
Отговори
# 510
 GagaMaga честит рожден ден и от мен на патерици   bouquet Нали знаеш, че след нещо лошо и тъжно винаги идва хубаво и добро. Сега знай, че те очакват само хубави емоции и красиви преживявания. А и като цяло май тази година не е много добра Tired Та логиката ни е, че ни очакват само хубави неща.

Бижу идеята за подаръците е страхотна, само трябва да измислим как да задействаме схемата. Подкрепям с две ръце.
Вино ли ще правите или ракийка, до онзи ден и ние чистехме грозде  ooooh!

# 511
  • In The Middle Of Nowhere
Момичета - точно Апаришън на Унгаро в момента е на безумно ниска цена в Ягодката - дори мислех да си го взимам, но се отказах - имам още малко останал. Не ми е чак толкова любим- да, захарно малиново сладкишче е за мен. Цветната бомба е малко по-сладка дори и монотонна според мен, но и двата не са някакви гении на парфюмерите, въпреки цената и многото почитателки на Бомбата.

ето: http://oth.strawberrynet.com/perfume/ungaro/apparition-eau-de-pa … /44225/?CatgId=76

Имаше и 100-ца, но явно е свършила Thinking
стотицата е тук://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_A-am-pid_60415W__products.html
Момичета много ви моля дайте едно линкче на замените на парфюми,че вчера получих две шипърчета от фр.директ и явно ще се наложи да ги заменям не са мой тип  bouquet

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=428338.255 тук
 и имам предчувствие, че единия е Либерте  Rolling Eyes

# 512
Ооо миличка Tinkyrbel,това беше тооолкова мило от твоя страна   bouquet  Hug ! цял ден плаках, а иначе съм мноооого (прекалено) усмихнат човек  Mr. Green но...нещо не е било деня  Whistling никога не бих те лишила от парфюмна радост, но предложението ти беше по-прекрасно от най-хубавия аромат  Two Hearts

пп: мерси Klemy!  Grinning

Ох,и аз не бих се лишила EmbarassedИсках да ти отсипя LaughingСега съм убедена,че те разсмях Laughing

На мен миналият ми рожден ден беше такъв,съвпадна с евтанизирането на кучето ми и беше един от най-гадните дни в живота ми.
Няма как,понякога трябва да горчи,за да оцениш сладкото.

Ние днес с Крис сме самички и ще мина без парфюм.Всеки един от ароматите ми напомня за мъжа ми и за това ще си спестя мазохизма Mr. Green
Утре го чакам с "маминка"(свекърва ми),моята прекрасна ужасна дяволица и ще се напръскам яко с най-кучкарския ми парфюм,искам да и мирише на блудница като влезе внас.Ако не го открия между моите,ще ходя,срам не срам да се полея в БЗ Mr. Green

# 513
  • Варна
Нел, кои са шипърчетата...? Mr. Green
ето това са http://www.fragrantica.com/perfume/Pierre-Cardin/Emotion-2595.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Revlon/Flair-3150.html
който поръчва без да душка това се получава. Идват ми острички иначе мисля,че са хубави, особено Flair. С тях си поръчах и бърбари брит е той определено ми хареса. Аз харесвам явно по сладички миризмички. А по въпроса за Апарейшъна на мен ми хареса и знам ли, не ми се стори толкова силен. Ама то хора разни, усещания разни. Та парфюмчетата искам да ги заменя за нещо по-сладичко, а може и на цената дето съм ги купила да ги продам.

# 514
  • Варна
Момичета - точно Апаришън на Унгаро в момента е на безумно ниска цена в Ягодката - дори мислех да си го взимам, но се отказах - имам още малко останал. Не ми е чак толкова любим- да, захарно малиново сладкишче е за мен. Цветната бомба е малко по-сладка дори и монотонна според мен, но и двата не са някакви гении на парфюмерите, въпреки цената и многото почитателки на Бомбата.

ето: http://oth.strawberrynet.com/perfume/ungaro/apparition-eau-de-pa … /44225/?CatgId=76

Имаше и 100-ца, но явно е свършила Thinking
стотицата е тук://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_A-am-pid_60415W__products.html
Момичета много ви моля дайте едно линкче на замените на парфюми,че вчера получих две шипърчета от фр.директ и явно ще се наложи да ги заменям не са мой тип  bouquet

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=428338.255 тук
 и имам предчувствие, че единия е Либерте  Rolling Eyes
не е той ама без малко и него да поръчам, обаче минах сумата от 60 лири и това ме спаси. Sick

# 515

Ох,и аз не бих се лишила EmbarassedИсках да ти отсипя LaughingСега съм убедена,че те разсмях Laughing

....
ще се напръскам яко с най-кучкарския ми парфюм,искам да и мирише на блудница като влезе внас.Ако не го открия между моите,ще ходя,срам не срам да се полея в БЗ Mr. Green

охохохо мисля че с ангел ще постигнеш добър ефект  smile3508

разсмя ме определено  smile3534, и аз не съм си мислела за цял  smile3506 та това би било кощунство newsm47

newsm51

# 516
Нямам го още Ангела,поръчах го от фрагранс преди 10-на дни и си го чакам,заедно с Бритнито.

Ще се напръскам с котката на Наоми,тя е сладка и разгонена,няма нищо невинно в този парфюм,кучкарски си е.Мяууу Laughing

# 517
Нелка, аз знаеш ли какво направих!? Поръчах преди време Flair, и като пристигна, щото четох отзиви, директно разопаковах кашончето и го подарих на една от жените в пощата, дето е много миличка с мен и ми звъни по телефона да каже, че имам пратки. Не го отворих да го помириша даже и сега ме е яд! ooooh! Ако никой още не е предложил нищо, може да говорим на ЛС. Flutter

Вино ли ще правите или ракийка, до онзи ден и ние чистехме грозде  ooooh!
Първо вино, после ракийка. Било 90 кила, не 75. Обрулих един леген! bowuu на мъж ми идеите край нямат... Оня ден нали бяхме на маса, приятел подхвърли и деята и се втурнаха и двамата с кума. За първи път им е. Какво ще излезе, не е ясно. Извинете за офф-а! Blush

# 518
  • София
Бижу, страхотна идея за подаръците!!!
Аз викам да дегустираме произведенията на мъжа и кума, като станат за дегустация.  Mr. Green Както каза Ноар - парфюми, алкохолни напитки - явно е важно спирт да има. Joy

# 519
Нямате грижа, само дано излезе нещо, че са девствени в производството на подобни течности! Laughing

# 520
Хоп-троп, здрасти и от мен. Party

Докато ви изчета и  Crazy Crazy Crazy smile3547

Първо да кажа на Зори...всъщност няма какво да й казвам, искам да я нацелувам  newsm51 newsm51 newsm51 . Дойдоха ми пробичките, много много съм ти благодарна. Няма да ви описвам физиономията на половинката, като взех да вадя спринцовки от плик  Shocked. Joy
Идолето, нещо не е мойта кръвна група. Трайност при мен точно 2 часа. ooooh! И на моменти направо ми миришеше на лекарство. Усещам я тая сладка сладка круша, но за съжаление не по изкусителният начин, по-който я бяхте описали. Исатис Ирис обаче, го искам. Mr. Green Мноооого ми хареса. И ми напомня на нещо, или може би някой човек, но не мога да си спомня. Но определено положителни емоции ми навява. В началото обаче има една нотка, като парфюм на баба, и едвам я изтраях да премине, щях да ходя да се мия. Но после е чу-де-сен. Хареса ми.И отива при парфюмните желания. Laughing

Бижу, много готина идея. Party С две ръце съм за. Party Ако ме считате от групата де. Blush

# 521
ооох Бижу завиждам ти на ентусиазма! аз предлагам после да разменящ на мъжо бутилка вино с/у бутилка парфюм  Naughty! иначе къде е правдата в тоз живот  Crossing Arms  Laughing

# 522
Totally*Av4e,Идолето не е лесно за харесване.Аз съм си го сожила в уиша,но все още имам някакви резерви.Ако поръчвам ще е най-малкото възможно,но какво ли се обяснявам...аз винаги гледам да е най-малкото Grinning
Лекарство?Не съм усетила,само сочна круша със смокини и шипки Crazy

# 523
Ами идеята ми е да се преброим поименно колко сме "за" идеята. Аз понеже имам интернет банкиране, съм лесна, мога да превеждам директно от компа. Само да видим колко ще се съберем, за да видим каква е сумата, която можем да отделим и съответно да съберем. Бъдете скромни, дами и не си мяткайте надеждите връз парфюмни желания от стряскащи суми, щото бързичко ще се разтури калимерата. Важна е идеята и кефа от подаръче с нещо, което ни е най-най любимо, разбира се след децата ,кучето и Милото! Joy

GagaMaga, добра идея за размените, но той ще пази бутилчиците  с вино както аз бутилчетата с парфюмите си! Twisted Evil

# 524

Кукуууууу, здравейте мадами Grinning Hug Hug Hug Hug Hug Hug не съм ви чела още, но предполагам имате много нови придобивки (хич не се съмнявам Laughing), на всички да са ви честити hahaha newsm51

- набрах тези цветя за вас Hug

Току що си взех от пощата Бел на Соня Рикел (почти на сляпо, пробвах го веднъж преди половин година заедно с още сто и нямах кой знае какъв спомен) супер е парфюма, мнооого съм доволна Grinning Grinning Heart Eyes, толкова ми е топъл и плътен Crazy има нещо ликьоресто/ванилово, не знам какви подправки намират всички в този аромат, аз не ги долавям изобщо (и слава богу, защото хич не съм на такава вълна Grinning)

Общи условия

Активация на акаунт