''Парфюмни размисли и страсти'' 44

• 28 526
  • 644
  •   2
Отговори
# 495
Момичета - точно Апаришън на Унгаро в момента е на безумно ниска цена в Ягодката - дори мислех да си го взимам, но се отказах - имам още малко останал. Не ми е чак толкова любим- да, захарно малиново сладкишче е за мен. Цветната бомба е малко по-сладка дори и монотонна според мен, но и двата не са някакви гении на парфюмерите, въпреки цената и многото почитателки на Бомбата.

ето: http://oth.strawberrynet.com/perfume/ungaro/apparition-eau-de-pa … /44225/?CatgId=76

Имаше и 100-ца, но явно е свършила Thinking

# 496
Бижу, има кой да ги бие по сладост и двата аромата. Casmir например.
Мда!  Peace Забравих "тавата с баклава"  Joy Да добавя и Кашая? Разрешаваш ли ми, Noir? Flutter И Glamourous, In Black, Wish ...

Peace  Хубав списък на сладкишните парфюми, Бижу.
Кашаята само не познавам. Ама ще се запознаем. Rolling Eyes

Момичета - точно Апаришън на Унгаро в момента е на безумно ниска цена в Ягодката - дори мислех да си го взимам, но се отказах - имам още малко останал. Не ми е чак толкова любим- да, захарно малиново сладкишче е за мен. Цветната бомба е малко по-сладка дори и монотонна според мен, но и двата не са някакви гении на парфюмерите, въпреки цената и многото почитателки на Бомбата.

Асинка, това е и моето мнение.

# 497
  • София

А на Цветната бомба, момичета, колкото и да й търсите заместител - няма да стане.... Sad Аз дето не харесвам много сладки неща, тя направо ми е от любимците...  Heart Eyes

Ами тук не съм съгласна. Аз пък обичам сладки аромати. Повечето ми са такива. А Бомбата не харесах. Апаришън ми дава същото усещане, развива се по същия начин. Така, че...пак си е до нос.
Бижу, има кой да ги бие по сладост и двата аромата. Casmir например. Но всъщност степента на сладост не е всичко. Casmir има и някакви подправки, които го правят по-балансиран и интересен за мен. Не е просто захар в обилни количества. А пък тези двата са си сироп за сладкиши отвсякъде.

Да де, ама Бомбата е цветна сладост, Апаришън е по скоро плодово-ванилена сладост...А Кашмир да, още по-сладък, ама той пък е съвсем друг - ванилия отвскъде... Аз сигурно затова предпочитам бомбата, ванилии не обичам много, освен ванилийте на Гутие... Heart Eyes

Бижу, има кой да ги бие по сладост и двата аромата. Casmir например.
Мда!  Peace Забравих "тавата с баклава"  Joy Да добавя и Кашая? Разрешаваш ли ми, Noir? Flutter И Glamourous, In Black, Wish ...

Аа, и Кашая е доста сладка, да... Mr. Green

# 498
Ееее не би трябвало да има чак толкова грешки при положение,че за всяка знаем поне 2-3 аромата,които много иска,обича и ще я зарадват.

Tinkyrbel,твойта уишлиста пък като я знаем каква е дълга,имаме огромен избор май. Mr. Green

Да,доста дълга LaughingСега си я сложих в подписа да не затруднявам подаряващите Laughing WinkШегувам се,без да искам съм я махнала.като съм си променяла профила Simple Smile

Да ви кажа,душкам Магнетизма,ама нещо май не е моят парфюм Sad

# 499
и аз съм навита по темата за парфюмно - рожденните изненади!  Crazy Party

ама Бижу защо не се сети преди два дни мойто рд беше на 22-ри (мина много тъжно между другото, както казва моя приятелка - ааа, от ония, гадните рожденни дни  Tired )

# 500
  • Варна

ето: http://oth.strawberrynet.com/perfume/ungaro/apparition-eau-de-pa … /44225/?CatgId=76

Имаше и 100-ца, но явно е свършила Thinking
стотицата е тук://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_A-am-pid_60415W__products.html
Момичета много ви моля дайте едно линкче на замените на парфюми,че вчера получих две шипърчета от фр.директ и явно ще се наложи да ги заменям не са мой тип  bouquet

# 501
22 число е кралско нали знаеш? Много сме важни родените на 11 и 22-ра дата. bowuu Laughing
Знаете ли какво ме чака сега!? Кухнята ми мирише на In Black, след малко и целият апартамент на това ще мирише. Имаме да изчистим от дръжките... 75 кг грозде! ooooh! ooooh! ooooh!
като си дойде ММ след малко и ме завари пред компютъра по денонощница, ако не ме натика в някой чувал с грозде, ще е цяло чудо! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 502
  • София
Нел, кои са шипърчетата...? Mr. Green

# 503
А на мен Бомбата ми е захарно-сладка. Направо ми изпадват зъбите като я подуша. tooth
Което не пречи да я харесвам много.

# 504
  • София
Не знаех,че съм кралска особа,и аз съм на 22,ама чак Януари Mr. Green

Лелеееее,ни ти завиждам Бижу-75кила #Crazy

А Апарейшъна в Гет е 47 лв-тестер 90мл

# 505
А Апарейшъна в Гет е 47 лв-тесте 90мл
Да, и аз си мислех, че някъде из нашите сайтове го видях на прилична цена. Той е толкова як аромат, че и тестер е предостатъчен. Мирише по три дни. За любителките на сладости  е едно добро попадение, защото няма отмирисване и не е съвсем лош.

# 506
хихи и аз не знаех, Бижу мерси за инфото, е сега ще се надувам вече  Mr. Green

да питам и аз кои са шипричките  Rolling Eyes

# 507
GagaMaga,Честити Рожден Ден на патерици!  bouquet  bouquet
Жалко за тъжното SadНека всеки следващ е по-усмихнат от клоун и по-сладък от захар Hug

Ако си харесаш нещо от моите парфюмчета,с радост ще ти пратя Grinning"По добре късно,отколкото никога!" Simple Smile

# 508
  • София
22 число е кралско нали знаеш? Много сме важни родените на 11 и 22-ра дата. bowuu Laughing
Знаете ли какво ме чака сега!? Кухнята ми мирише на In Black, след малко и целият апартамент на това ще мирише. Имаме да изчистим от дръжките... 75 кг грозде! ooooh! ooooh! ooooh!
като си дойде ММ след малко и ме завари пред компютъра по денонощница, ако не ме натика в някой чувал с грозде, ще е цяло чудо! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ооо, аз се чудех защо съм толкова специална /11.07/. Mr. Green
GagaMaga, честит рожден ден на патерици!

# 509
Ооо миличка Tinkyrbel,това беше тооолкова мило от твоя страна   bouquet  Hug ! цял ден плаках, а иначе съм мноооого (прекалено) усмихнат човек  Mr. Green но...нещо не е било деня  Whistling никога не бих те лишила от парфюмна радост, но предложението ти беше по-прекрасно от най-хубавия аромат  Two Hearts

пп: мерси Klemy!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт