''Парфюмни размисли и страсти'' 44

• 28 526
  • 644
  •   1
Отговори
# 480
Има пиперец в него, за разлика от Бомбата, ама по сладост нема кой да ги бие! Освен Хипнозата може би.

# 481
и магнетизъм - моля!

ааа сетих се и още нещо -

ето това малко чудовище си е чист сироп! но пък ми е любимец  Heart Eyes благодарение на Ноар пак се сдобих с него  Crazy

# 482
Това за подаръците.... Party Аз съм ЗА,но май няма да стане Thinking
Аз съм септемврийска везна,на 29 септември ще стана на 28г Grinning
И съм капризна до безумие..във всяко отношение Laughing

# 483
  • София
Абе, оказва се, че не е толкова пък слаб. Като съм капризна като френска принцеса Flutter Crazy и все нещо не ми допада в купища аромати и знаеш ли мъж ми как ме обича!? Единия ми каприз що пари му спестява... Ако харесвах всичко, просто щеше да е страшно!
Дам, ще се напия от мъка през октомври! Wine Glass
А да ви споделя нещичко, може пък да ви допадне и не го казвам щото и аз съм рожденничка през октомври. С Алекса като се видяхме и си говорихме, колко разкошна изненада за всяка от нас би било да получи изненадващ подарък за РД! Пишем едни и същи, познаваме се вече. Дали ви е интересна идеята да си правим малки парфюмни подаръци за РД. ОТ всички за тази, която празнува. Малко се срамувам да го предложа Embarassed щото нали... моят РД наближава, ама и това ме подсети за подобна възможност.

Супер идея според мен! Аз така или иначе смятах да ти подаря нещо де... Mr. Green

А на Цветната бомба, момичета, колкото и да й търсите заместител - няма да стане.... Sad Аз дето не харесвам много сладки неща, тя направо ми е от любимците...  Heart Eyes

# 484
Това го знам (от личен опит както се досещаш! Mr. Green )
Ми, аз само предложих. Що пък да не стане, найш колко врътки ще има после из размените от не уцелен вкус поради каприз... Joy
Мисълта ми беше - до една определена сума, нещо, което е заявено от рожденика, че много иска. Според вкуса това може да е буркан от 100 мл или виалче, ама нали сме различни - та за това. Grinning Hug

Аз така или иначе смятах да ти подаря нещо де... Mr. Green
Теб ще те пляскам! Crossing Arms Тогава или ще се ожениш за сина ми , или не ти ща подаръците! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 Heart Eyes Hug

# 485
  • София
Това го знам (от личен опит както се досещаш! Mr. Green )
Ми, аз само предложих. Що пък да не стане, найш колко врътки ще има после из размените от не уцелен вкус поради каприз... Joy
Мисълта ми беше - до една определена сума, нещо, което е заявено от рожденика, че много иска. Според вкуса това може да е буркан от 100 мл или виалче, ама нали сме различни - та за това. Grinning Hug

Разбира се, че може да стане...!  Hug Ако пък става въпрос за някой крайно придирчив - може да го прескочим него, да не го разочароваме, нали... Crazy

Аз така или иначе смятах да ти подаря нещо де... Mr. Green
Теб ще те пляскам! Crossing Arms Тогава или ще се ожениш за сина ми , или не ти ща подаръците! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 Heart Eyes Hug

Става!  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 486
Да виалче всеки може да си позволи и е добра идея,наистина Peace Hug

# 487
И аз като скорошна рожденичка по принцип съм За подаръците, но няма как да стане освен ако не си организираме парфюмни срещи по случай рождените дни Simple Smile Но и така трудно ще се включим не-софиянките  Crossing Arms

# 488
Разбира се, че може да стане...!  Hug Ако пък става въпрос за някой крайно придирчив - може да го прескочим него, да не го разочароваме, нали... Crazy

Ааа без подскоци Laughing
Всичко е възможно,стига да има желание Grinning
А и изненадата си е изненада,дори и да не е точното попадение,каква емоция носи самооо Crazy

# 489
  • София
Ееее не би трябвало да има чак толкова грешки при положение,че за всяка знаем поне 2-3 аромата,които много иска,обича и ще я зарадват.

Tinkyrbel,твойта уишлиста пък като я знаем каква е дълга,имаме огромен избор май. Mr. Green

# 490
Но и така трудно ще се включим не-софиянките  Crossing Arms
Да ама представи си: чакаш по пощата незнайно от кога пакет от Фрагранса и не идва и не идва... А на РД ти звъни на вратата млад и усмихнат представител на Булпост(или друга куриерска фирма доставяща до дома), който ти подава невзрачно пликче. Разкъсваш го със зъби и ей такива очи Shocked от изненада, и намираш кокетно опаковано подаръче, лично избрано за теб от твоите парфюмни сестри! Няма ли да се размажеш от удоволствие и щастие!? Каквото и друго да ти се случи на този ден, този подарък винаги ще ти носи усмивка, ще ти е скъп и ще му се радваш неимоверно. А и за направилите те щастлива също е радост, защото няма по-голямо удоволствие от това да знаеш, че си предизвикал щастие и нечия душа пърха от радост!

# 491

А на Цветната бомба, момичета, колкото и да й търсите заместител - няма да стане.... Sad Аз дето не харесвам много сладки неща, тя направо ми е от любимците...  Heart Eyes

Ами тук не съм съгласна. Аз пък обичам сладки аромати. Повечето ми са такива. А Бомбата не харесах. Апаришън ми дава същото усещане, развива се по същия начин. Така, че...пак си е до нос.
Бижу, има кой да ги бие по сладост и двата аромата. Casmir например. Но всъщност степента на сладост не е всичко. Casmir има и някакви подправки, които го правят по-балансиран и интересен за мен. Не е просто захар в обилни количества. А пък тези двата са си сироп за сладкиши отвсякъде.

# 492
Бижу, С две думи ме нави  Laughing

# 493
Цветната бомба е много противоречив аромат. След първоначална еуфория и захлас по нея, на второ пробване (всъщност, направо се олях здраво навсякъде) на едно летище получих остри пристъпи на гадене от сладостта й, която ми се видя супер безсмислена и накъртваща. Захарният памук и петлетата ряпа да ядат. Отказах се от нея и вече не ща да я знам. От което много добре ми стана. Flutter
За сметка на това през лятото налетях на супер изгодна цена на Apparition Ungaro в парфюмерия Ивис в Бургас. Купих го без проба и попаднах на подобие на Цветната бомба. Сладост, трайност, почти еднакви са...почти.
Тъй че, за почитателките на Виктор и Ролф, ето едно по-евтинко решение. Е, всичко си е и до нос де....Тук повтарям вече втръсналата мантра, това е за моя нос.
Записвам си да се провери в Драката при следващо ходене. yes

# 494
Бижу, има кой да ги бие по сладост и двата аромата. Casmir например.
Мда!  Peace Забравих "тавата с баклава"  Joy Да добавя и Кашая? Разрешаваш ли ми, Noir? Flutter И Glamourous, In Black, Wish ...

Бижу, С две думи ме нави  Laughing
Оф, ама че си трудна и ти! Благодаря ти, че се нави, щото се уморих да те убеждавам пък! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт