''Парфюмни размисли и страсти'' 44

• 28 522
  • 644
  •   1
Отговори
# 30
Шушулче, този на Пол Смит е нежен.
И май е траен, доколкото си спомням Rolling Eyes
Поръчах го  bouquet. Дано да съм доволна Thinking.

# 31
Съвсем никакво значение няма "колко", важно ми е "какви" са. Както вече съм казвала, обичам да се запознавам с нови аромати, но не държа да ги притежавам. А и съм твърде импулсивна и ако тръгна да си купувам всеки парфюм, който ми се е приискал в някой момент, сега нямаше да пиша тука, а щях да прося някъде пред ЦУМ /или да обслужвам поредния клиент на Околовръстното

Аризона, ние също държим на качеството.
Но както каза снощи Бижу, хубавите парфюми са си сериозен капитал.
Някои жени инвестират в скъпи тоалети, други в чанти и обувки, ние в парфюми. Flutter
Това за просенето и проституирането не го разбрах. Вероятно съдиш по себе си. Peace

Шушулче, дано ти хареса наистина hug

# 32
Аз съм много под споделената в горните информации бройка. В момента ползвам само 3 маркови парфюма / тоалетни води. Явно част от дамите тук използват парфюмите като капиталовложение - дай боже всекиму...

# 33

А току ще се прибрах с едно любимо съкровище на супер цена в супер готин комплект - приказна опаковка и още по-приказно за мен съдържание - ORGANZA
От къде?

От пощата  Wink Поредната ми Ягодова поръчка  Hug

А сега пак  - абе ще ме уморите с тая тема - днес си взех Органзата, другата седмица чакам още 2 ( единият на сляпо) и преди малко зе загледах в MURMURE ( Van Cleef &Arpels) и колкото и да се бях зарекла да не поръчвам нищо тяхно .... newsm78 Дайте отзиви - бели цветя, жасмин, портокалов цвят - нали няма нищо тежко и остро, което да ме умори в него??? Thinking

# 34
Съвсем никакво значение няма "колко", важно ми е "какви" са. Както вече съм казвала, обичам да се запознавам с нови аромати, но не държа да ги притежавам. А и съм твърде импулсивна и ако тръгна да си купувам всеки парфюм, който ми се е приискал в някой момент, сега нямаше да пиша тука, а щях да прося някъде пред ЦУМ /или да обслужвам поредния клиент на Околовръстното

Аризона, ние също държим на качеството.
Но както каза снощи Бижу, хубавите парфюми са си сериозен капитал.
Някои жени инвестират в скъпи тоалети, други в чанти и обувки, ние в парфюми. Flutter
Това за просенето и проституирането не го разбрах. Вероятно съдиш по себе си. Peace

Шушулче, дано ти хареса наистина hug
Ами аз говоря през цялото време за себе си и имам предвид себе си. Чак толкова ли двусмилено и неясно пиша? Shocked
Моля ви, наистина е безкрайно досадно това постоянно припознаване в думите ми.

# 35
Хахаха, Аризона, последното за което сме се събрали тук е, да се припознаем в нечии думи.
Просто коментирах.
И да, стана ми ясно, че говориш за себе си Hug

Асинка, този Murmure вчера го бяха донесли на срещата, но аз така и не го подуших май Rolling Eyes

# 36
  • при морето
Аз гласувах с предпоследната опция,мисля,че беше "Колкото-толкова...",но в смисъл на "Колкото повече-толкова повече."
Избягвам да ги броя,за да не се отказвам да купувам,макар че след всеки новопридобит си казвам:"Стига,момиче,спри се вече!"
При мен пръскането сутрин рядко се губи в чудене,защото съм на периоди-примерно погледна Инсоленс и в главата ми светкавично прелитат асоциации,визуализирам виолетката,която обожавам и хоп-вече съм хванала парфюма! HugОт една година задължително пръскам на другата ръка втори аромат,ей така-за разнообразие,стана ми навик и се чувствам страхотно!
Днес до обяд бях с Кабошар,като се прибрах си пуснах душ,ама хубаво си измих парфюма и се фъснах с Инсоленс Глаз,а на лявата длан-Пойзън!Така ги усещам и двата и е разкош просто!Понякога пръскам по ръцете си от лактите надолу по 10 аромата и после се преливат,смесват,ми-фантастично е!

# 37
Асинка, този Murmure вчера го бяха донесли на срещата, но аз така и не го подуших май Rolling Eyes

Ами айде де - мацките от снощното парфюмно парти - казвайте за Мюрмюра, макар че вече е късничко де - платих го, но поне да си знам  Thinking

# 38
Хахаха, Аризона, последното за което сме се събрали тук е, да се припознаем в нечии думи.
Просто коментирах.
И да, стана ми ясно, че говориш за себе си Hug
Е, какво те възмути тогава? Че не искам 100 парфюма или че ако ги поискам бих фалирала до степен просия?

# 39
  • виртуално

Ами айде де - мацките от снощното парфюмно парти - казвайте за Мюрмюра, макар че вече е късничко де - платих го, но поне да си знам  Thinking
нямам ясен спомен
очаквах повече, нещо в него не ми хареса

# 40
А ето един, който ми е адски любопитен, понеже обожавам чантите на марката. Ясно ми е , че не е фирма с парфюмни традиции, но пък бутилката ме привлича неистово:

# 41
Asinka, кой е този? Бутилката наистина е много красива Heart Eyes
Аризона, не мисля, че е необходимо да продължаваме полемиката. Но в случай, че имаш време за губене- пиши на ЛС. Повече от готова съм да те позабавлявам. Laughing

# 42
Аз не знам какво да отговоря на въпроса.
Не знам колко бройки биха ме удовлетворили, по-скоро би ме удовлетворило това да имам всеки парфюм, който ме накара да се влюбя в него. Дето се вика може и 5 да са, но да ме главозамайват. Предпочитам пред 50, които имам ей така. Не че не съм пълна с такива дето просто "стават", но повечето такива за подаръци.

# 43
Аз не знам какво да отговоря на въпроса.
Не знам колко бройки биха ме удовлетворили, по-скоро би ме удовлетворило това да имам всеки парфюм, който ме накара да се влюбя в него. Дето се вика може и 5 да са, но да ме главозамайват. Предпочитам пред 50, които имам ей така. Не че не съм пълна с такива дето просто "стават", но повечето такива за подаръци.

и аз така разсъждавам - може да имам 50, но любимите да са 5 - те са важни, другите все едно ги няма  Laughing

Miss Smart - това е COACH - любимата ми американска марка чанти!!

# 44
Мерси, мис, но никак не ми е забавно да пускам субтитри след всяко свое мнение.
Със здраве. Peace

Общи условия

Активация на акаунт