"Станция Нова" - новият съботен блок

• 40 658
  • 772
  •   1
Отговори
# 15
Не е лошо като идея и като екип са се събрали интересни хора , но Иван и Андрей ми идват малко в повече .

# 16
....Иван и Андрей ми идват малко в повече .

И на мен! Писна ми от техните лиготии и тъпизми, как пък не се промениха поне малко...
Определено няма да съм фен на това предаване, както и напоследък "отсвирих" Нова ТВ като цяло!

# 17
Еми явно ще си го гледам сама. Mr. Green

На мен Иван и Андрей не са ми имръзнали, пък и ще има толкова други хора, освен тях....че не мисля че е проблем. Не ми пречат и жените им, може да се окажат много свежи и приятни. Пък и предпочитам някой нов, пред толкова изтърканите вече лица от екрана. Дони и Нана ги харесвам, и ме забавляват. Мацките от публицистиката също.
Още повече че в събота по това време никъде няма нещо свястно. Само бози!

# 18
  • ВАРНА
очаквам с интерес  Simple Smile

# 19
  • На земята, която е всъщност звезда.
Аз бих се прежалила само заради Кулезич, но трябва да видя тя кога точно ще се изявява. Иначе, няма начин да похарча 8 часа от безценното си време за едно предаване! Naughty

# 20
А Нети защо не участва? Безобразие! Laughing
Иначе, харесвах Сблъсък и ми липсва в неделя сутрин докато закусваме и готвя за обяд. Но 8 часа продължителност ми се вижда прекалено, и Диана Найденова и Люба Кулезич, които са ми интересни по-принцип, ще се изчерпят бързо. По принцип вече не гледаме телевизия, направо се чудя за какво сме купували телевизор във всяка стая. Като заспи детето всеки си е на компа.

# 21
  • Burgas
Смятам да го гледам,дори да не цялото от части,смятам,че ще е интересно.На мен Иван,Андрей и Дони ми харесват,само тази Люба ми идва малко в повече,по някога големи глупости дрънка.

# 22
Ами когато не съм навън през уикенда и времето е гадно, а няма какво да правя може и да хвърля едно око - дано е интересно, че такава боза е събота и неделя, че цяла седмица мисля кое кафе да навестя, само и само да не седя в нас да се дразня на нямането на нищо по Тв-то ooooh!

# 23
  • Велико Търново
Авче, запис заради теб, а на 1-ви ще видим дали ще се коментира Sunglasses

# 24
Авче, запис заради теб, а на 1-ви ще видим дали ще се коментира Sunglasses

Hug
Дано да има какво да коментираме, и то положително. Simple Smile

# 25
  • Варна
И аз мисля да го гледам. Е, не плътно 8 часа, но когато съм вкъщи със сигурност.

# 26
Ще го гледам, но от обяд някъде.
Всяка събота детето има мач, а аз съм майка-супер фенка(на детето си  Simple Smile) и не изпускам нито една среща.
Да го бяха направили в неделя - тогава нищо не правя по цял ден.

На мен никой от участниците не ми пречи - уважавам усилията и работата на всички, независимо къде и в какво се изявява.
А и предпочитам да гледам доказали се вече водещи, отколкото да чакам някой новак да се учи как се чете на аутокю-то и да ми пелтечи с треперещ гласец.

# 27

На мен Иван и Андрей не са ми имръзнали, пък и ще има толкова други хора, освен тях....че не мисля че е проблем. Не ми пречат и жените им, може да се окажат много свежи и приятни. Пък и предпочитам някой нов, пред толкова изтърканите вече лица от екрана. Дони и Нана ги харесвам, и ме забавляват. Мацките от публицистиката също.
не си сама. на мен иван и андрей ми харесват и не са ми омръзнали. простотиите им ме забавляват.
до сега в събота сутрин изобщо не пусках тв-то, защото нямаше какво да гледам. е сега ще си пия кафето сутрин с този блок.
ясно е, че 8 часа е твърде много, но ще избера кои рубрики да гледам

# 28
Звучи интересно, дано и в действителност да е така.
Да си призная Иван много повече ме забавлява от Андрей, който вечно пуска някакви тъпи и не обмислени шеги в повечето случаи не на място.
Вихра съм я гледала на няколко интервюта и ми е направила много добро впечатление, а Даниела си е популярна журналистка в Сърбия така че може да им потръгне, а и рубрката Отчаяни съпруги ми изглежда интересна като идея.
Доста са 8 часа за предаване, дано да не е отегчително иначе винаги съм се чудила как точно в почивните дни избират най тъпите неща да излъчват по телевизията.

# 29
  • София

Не си сама...  Wink И аз ги харесвам...

Общи условия

Активация на акаунт