"Станция Нова" - новият съботен блок

• 40 646
  • 772
  •   1
Отговори
# 45
  • в Tara
нови лица като водещи съм засичала чат-пат по тв, но пълен провал. ъкане, потене, четене  в листите...
истината е, че на бълг екран няма професионалисти, гола вОда! иван и андрей ме забавляват, вярно, понякога се лигавят повече, но поне не се тормозя да ги слушам и да се червя заради тях. и какво от това, че жените им ще водят? нека ги видим първо и тогава да критикуваме, може и да са добри.

и 8 часа е продължителността му, но все пак не сте в киносалон и да трябва да устискате тия часове. който харесва- гледа, който не -адиос, да живее дистанционното!

# 46
  • София
8 часа?На мен ми звучи като наказание.Изпитвам ужас към такива безкрайни предавания.Няма да гледам.  Shocked

# 47
  • Sofia
И аз тук Peace
Чакам с нетърпение.
Иван и Андрей хич не са ми омръзнали, даже напротив, сега ми харесват много, понеже са забавни и неангажиращи, а с грижите по детето нищо друго не мога да загледам, при положение, че постоянно трябва да тичам подир малкия.
В събота досега нямаше нищо за гледане (освен Звездев, който също харесвам), а точно тогава съм си вкъщи, закусваме, готвя, преглеждам си какво има за пазаруване...съвсем добре ще ми дойде.
Е, 8 часа няма как да гледам изцяло, ще подбирам.

# 48
     Ще видя и аз за какво става въпрос, но сигурно без рубриките на Ивани Андрей, Д. Найденова и Дони  Stop
     Останалите може и да са интересни, знам ли  Thinking.......както се казва, всичко е по-добро от БТВ  Crazy

# 49
Ще го гледам с интерес.
Вихра е един от най-добронамерените и харизматични хора, които съм виждала. Знам какво старание влагат и с какво желание "се хващат на хорото" двете с Даниела.
Пожелавам им успех от сърце!
А 8 часа, не е едно самостоятелно предаване, а няколко, свързани под шапката на Станция Нова.
Вихра и Дани ще са от 12.00

# 50
май ще си продам телевизора вече, аман, напълниха се с бози всички телевизии. а Иван и Андрей са точно толкова скучни вече, колкото и Ники Кънчев, то човек като си стои един и същ и не се развива, с какво да е интересен. много жалко, нова съвсем ми ограничиха избора на програми, като се има в предвид че ми опротивя покрай Биг Брадър, ВИП денс и останалите мангалии. а факта че и жените си побутват ме нервира вече съвсем, те станаха като сем. Халваджиян, дето цялата им рода е в "бизнеса" независимо кой колко е кадърен... Sick

# 51
май ще си продам телевизора вече, аман, напълниха се с бози всички телевизии. ...

Joy търговците на телевизорите вземат да съдят телевизиите за намелени продажби.

а факта че и жените си побутват ме нервира вече съвсем, те станаха като сем. Халваджиян, дето цялата им рода е в "бизнеса" независимо кой колко е кадърен... Sick

споко. жените им може да се окаже, че са по-кадърни. още е рано да се каже Hug

# 52
В момента са при Гала и говорят за предаването  Peace

# 53
Ама как са се наредили и Гала права пред тях като учителка  Wink

# 54
Жените им май ще обсъждат как са облечени известните (така каза тази на Андрей) -те специалистки ли са?
Иначе Диана каза,че ще си прави челюсти  Peace
Нана каза ,че утре гости ще са й Нешка Робевва и Ники Кънчев

# 55
Жените ще правят много други работи, преди да обсъждат кой как е облечен. Wink  Не си хванала отначалото май. Laughing

Много са ми свежи, мисля че ще се получи супер.

# 56
Много са ми свежи, мисля че ще се получи супер.

И на мен така ми се струва.Ще го гледам(то не ,че има нещо друго за гледане) Peace

# 57
Може  Peace,дечко ме занимава тук

# 58
Да ви кажа в момента И и А ми харесват много повече отколкото вечер примерно във денса

# 59
Търся аз тема за Станцията,тя била на втора страница!Тъкмо се разрових в програмата на Нова,не знам защо се бях заблудила,че ще е в неделя предаването.
Харесвам Иван и Андрей,обожавах "Сблъсък",ще ги следя!
Totally*Av4e ,благодаря за инфото на първа страница,ще си се кефим утре! Hug

Общи условия

Активация на акаунт