"Станция Нова" - новият съботен блок

• 40 668
  • 772
  •   1
Отговори
# 60
Деси  Hug

Аз понеже ставам късничко, за утре отсега съм си навила часовника, така че точно в 10, ще съм на линия, да ги гледам. Party

# 61
утре ще готвя съботния обяд с иван и андрей.
някой знае ли програмната им схема в общи линии

# 62
Днеска я казваха при Гала, ама я забравих. Помня само, че в 12 започват жените им.
ще търсят половинка на известни личност първо. В първият епизод утре ще е Златка Райкова, също така ще влизат в къщите на популярни личност, и разни ей такива. Дони започмних, че ще е около 3 часа. И след него май Иван и Андрей със "Сблъсък", но може и да греша.
Те казаха, че всичко това подлежи на промяна, зависи кое колко се харесва от хората.

# 63
"сблъсък" ми беше екстра в неделя сутрин от 9 до 10:30 - дъъълго и спокойно кафе. станимир гъмов също ме кефи. него съм го гледала и в "ние врабчетата" в кекления театър. талантливо е момчето. дано поне то е преди обяд.
люба кулезич ми е малко нелицеприятна и не бих искала да я гледам сутрин.
жените на иван и андрей ще ми е интересно да ги видя как се изявяват като водещи. позитивно настроена съм към тях. до сега ги познавам единствено като жените на иван и андрей.
нана също е готина. има хаплив език.
диана найденова отскоро я гледам в челюсти. не я намирам за блестящ водещ, но пък в челюсти ми харесва как засича и провокира гостите си

# 64
Мисля че Люба, Дияна и другата са първи.

# 65
  • София
утре ще готвя съботния обяд с иван и андрей.
някой знае ли програмната им схема в общи линии
Доколкото си спомням,започват Люба Кулезич,Диана Найденова и Надя Чолакова заедно с Иван и Андрей.След това са "Отчаяните съпруги" Вихра и Даниела,после е Нана(около час),след нея Дони и Гъмов и май завършват със "Сблъсък".

# 66
гъмов заедно с дони ще правят нещо? няма ли гъмов да е част от сблъсък с "култура ми янко"? доколкото ми стана ясно дони със сашо дойнов ще разтягат вселената.
от надя чолакова нямам впечатления, но предвид журналистиката, с която се занимава, надявам се да ми е интересна. а люба кулезич? е то пък не може хич пък без дразнител. ще я преживеем.
а сблъсък се явява да бъде около 17 ч. става. по това време май нямам предаване. и зимата е ок. не се излиза из детските площадки. в хубаво време ще го изпускам. sorry Hug малчо трябва да полудува навън

# 67
Малко остана до старта  Party Искрено се надявам да ми допадне. Laughing

# 68
Аз съм на линия.
Засега е свежичко, макар че още не може да се каже кой знае колко, защото обясняват кой какво ще прави днес, какво ще му е темата и т.н.

# 69
и аз
нали трябва да ни запознаят. за сега е ок. във всеки случай по-добре, отколкото оная лигла радост драганова, която съм се отказала да я гледам мнооого отдавна

# 70
Само при мен ли звука нещо не е както трябва?

# 71
Добро утро!Едвам съм хвърляла по един поглед досега,100 задачи наведнъж и бързам да примъкна лаптопа в кухнята,че детето с този отскоро озвучен на български Cartoon Network не ми дава да сменя канала ooooh!!
Дианчето ме кефи!Много  Peace!
Карамелче, добре е звука при мен newsm78!

# 72
Не е добре звука.

# 73
При мен звука е нормален, както обикновено.
И на цифровата, и на кабелната. Peace

Диянчето яко захапа. Laughing

# 74
Аууууу тая Диана , много противна бе ...
И как си позволява да говори на гостите си на ТИ . Малеее адски противна женица. Sick ooooh! Stop Mr. Green
Аз го гледам онлайн директно от сайта на Нова с идеален звук и картина.

Общи условия

Активация на акаунт