"Станция Нова" - новият съботен блок

• 40 680
  • 772
  •   1
Отговори
# 75
Чува се, но е леко глух и леко ехо, като че ли има. Звучи, като от голямо студио, не е приятно.

Диана, тя си беше тъй и в сутрешния блок. Аз не я харесвам. Тъп подход, гледа тя да говори, не госта.

# 76
Мале,мале тази Дияна е..........ох,не мога да намеря точната дума ooooh!

# 77
що да е противна. тя анонсира, че ще провокира всички гости да казват неща, за които не са се подготвили предварително. аз като зрител точно това бих искала да чуя. не готови фрази, заучени по сценарий

# 78
И пак ли тези игри.... оф!  Засега тъпня. Не ми се гледа. Евентуално от по- късен час, може би...

Диана не провокира, а се мъчи да надговаря. Леко инфантилно стои и определено дразнещо. Да си направи, и тя, като проф. Вучков минутки, в които да си казва идеите. За какво са и гости, за фон. Носи и леко просташко усещане, с това говорене на 'ти'

# 79
Тя винаги е такава. Mr. Green Даже И и А не можаха да я усмирят. Викат й, да не ги прекъсва, ама не издържа тя. Mr. Green

По принцип мразя смс игрите, но няма как да не призная на И и А, че са подходили супер, дават играта за не повече от минута. Браво! Не се натрапва.

# 80
pina и при мен е така звука - сякаш е от микрофони в студиото, а не такива, които са като брошки.
Получава се някакво ехтене и ужасно ме вбесява.
Иначе предаването е свежо, но още е рано да се дават оценки.
Аз харесвам Дияна.

# 81
Нямам звук сега , егати. Crossing Arms
Охх тази Диана като почне
- Кой , кой , кой кой .., какво , ама какво искаш да си купиш от магазина ... малеее ква простащина кво чуда с това говорене на ти и кви тъпи въпроси . ooooh!

# 82
Много е добра Диана!  Изобщо не ми пречи, че прекъсва събеседниците, защото не ми се слушат глупости, досадни монолози и предварително заучени думички.

# 83
През кои кабелни или цифрови гледате, че имате проблем със звука?

# 84
И ква е тая лелкина прическа алла сега ще пера.  Rolling Eyes
Вече имам идеален звук и картина  Grinning

# 85
Диана е страшно зле. Не може да повтаряш всяко изречение по 3 пъти. Не я намирам за добра, ужасно е тесногръда и не напада, а просто лае.

# 86
  • Варна
През кои кабелни или цифрови гледате, че имате проблем със звука?
аз съм на булсатком и от самото начало нямам никакъв проблем със звука
гледам и аз, интересно ми е засега , макар никак да не харесвам лиготиите на И и А, смятам че днес се държат на положение . Laughing

# 87
И на мен ми допадат. А в момента съм бясна.
Дойде ми гостенка. Естествено непоканена. И преди минута поиска дистанционното да смени канала, че имаше реклами. Дадох й го, защото съм патка.  #Cussing out Сега се чудя как да си пусна обратно Нова, искам да гледам "Отчаяните съпруги". #Cussing out

# 88
E, Авче...  Laughing като е у вас, ще спазва твоите порядки... Казваш директно, че следиш това предаване и толкова...

# 89
Е как?Взимаш си дистанционното,пускаш си Нова и го криеш някъде(случайно разбира се Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт