"Станция Нова" - новият съботен блок

• 40 695
  • 772
  •   1
Отговори
# 615
  • при моите деца .....
Привет и аз съм на линия, но предаването ми е за фон на семейните задължения. Радвам се, че има такова предаване, хапваш гледаш, докато готвиш - слушаш за фон и да пропуснеш не е фатално (като гледам филм не мога да стана да свърша нещо).

Сега някоя конкурентно телевизия да пусне 9-часово предаване в неделя  Mr. Green С най-добри чувства го предлагам....

# 616
На мен пък ми хареса интврвюто с ББ.
А тази Бианка и аз я гледах вчера..много смешно това с автобуса.Преди ми беше антипатична,но след като гледах предаването ми стана симпатична.

# 617
  • Sofia
Бианка ме уби с тея реплики към премиера  Joy Да бил пуснел смс за телевизора hahaha
Да ви разкажа вчера ако сте изпуснали как катастрофирала Laughing
Купила си новичко радио за колата, щото си взела хонорарчето от кукления театър и точно толкова и стигнали да си купи едно радио Елит. И тръгнала към някаква среща с деца облечена като Снежанка, с бяла дълга рокля и коронка, щото такава била срещата - дядо Коледа и Снежанка да дойдат. Това става по Коледа. И си кара тя колата, пуснала си Майкъл Джексън и многоо, ама много се кефи. И на Орлов мост посегнала да натисне едно друго копче, да види какво прави то. И в тоя миг усеща удар и някакъв рейс се забива в нея. И излиза тя с дългата бяла рокля и коронката и се мотае и се вайка за колата, обаче закъснява за децата и със сълзи на очи казала на шофьора че не може да чака КАТ, защото децата чакат Снежанка.

Ама така го разказа че щях да катастрофирам и аз от смях Joy

# 618
А аз днеска междувременно с качването на лекции ще си поглеждам предаването, а утре ако е лошо времето с милото сядаме и цял ден гледаме филмите по нова, при все, че са за по-детска възраст, ама много добре ми действат. Когато е студено, най-много за кафе да ме измъкнат, но по-голямата част като съм вкъщи зяпам програмата на нова Laughing

# 619
  • Пловдив
Госпожата от " Челюсти" ,защо никога не е с прическа? Изглежда като току що станала от сън с тази шноличка #Crazy..Мен лично много ме дразни този и вид...не че някой го интересува , но исках да споделя с вас и да разбера само на мен ли ми прави впечатление.

# 620
"...банкови изненади", вместо банкови измами - не бе туй всичкото роми са опасни  Laughing

# 621
И аз го гледам днес, от сутринта.

Новата асистентка Гери Аролска ли беше? Ако е тя е напълняла адски много. ooooh!

# 622
Хайде, Златка си признава. Но, защо винаги така дълбоко диша и въздиша и така драматично говори  Thinking

# 623
Айдее , Златка  Mr. Green Много ми е интересно как щеше да си хване мъж в ефир?  newsm78

# 624
След като няколко медии написаха, че Златка си има гадже, а в същото време в "Станция Нова" й търсеха гадже, сега какво разиграват зрителите...Сигурна съм, че са знаели предварително, но нали рейтинга е по-важен. Горките младежи, които напразно са се надявали...

# 625
Айдее , Златка  Mr. Green Много ми е интересно как щеше да си хване мъж в ефир?  newsm78
ами никак! Тези мъже, които харесва тя, едва ли биха се занимавали с подобни глупости...

# 626
Аз като ви говорих преди няколко седмици, че има, и че са доооста сериозни нещата, вие не вярвахте  Crossing Arms, понеже тя отричаше. Laughing Просто се е чудила как да каже, понеже изпадна в много тъпа ситуация. Затова и днес така си беше "заключила ръцете" и въздишаше. Златка се притесняваше. Laughing

# 627
  • Варна
Много съм доволна днес- Мария я няма, основния ми дразнител в предаването  Crazy, Златка се разкара, а след малко предстои да се посмея с тризначките при Нана.
Какво повече да иска човек в събота следобяд  Mr. Green

# 628
Какво повече да иска човек в събота следобяд  Mr. Green

Аз лично- да разкарат и Дони. И да намерят по-слаба асистентка, или ако ще е тази, да я обличат повече.

# 629
  • Варна
За Дони съм съгласна, асистентката не я загледах много много, не знам каква е  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт