"Станция Нова" - новият съботен блок

• 40 702
  • 772
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Плаках докато гледах това интервю  Cry
Още съм под въздействието му.
Съчувствам искрено на майката.

Разкажете какво е станало, моля ви. Не гледах предаването.

# 601
Една майка,която е наркоманка и се лекува с метадон един ден отишла с детето си да си вземе дозата метадон оставила детето без надзор и детето изпива дозата.Прибират се в къщи всичко е Ок и на сутринта детето е починало.Много тъжна истотия. Cry

# 602
  • София
Мерси! Тъжно, наистина.

# 603
Вчера всичко бе хареса, без Дони Тайм. Свещенна тъпота  ooooh! Направо развалят цялото предаване.
И с това "Момиченца научете се да пръскате с маркуч, че като пораснете ще ви трябва" какво искаше да каже тоя, какво смешно имаше ............ не разбрах Tired Според мен трябва да го махнат, но ако го има попне да мога да свърша нещо полезно из къщи Laughing

# 604
  • София
Една майка,която е наркоманка и се лекува с метадон един ден отишла с детето си да си вземе дозата метадон оставила детето без надзор и детето изпива дозата.Прибират се в къщи всичко е Ок и на сутринта детето е починало.Много тъжна истотия. Cry
Казаха, че не се знае още със сигурност от какво е починало, защото два месеца почти, бавят резултатите от аутопсията. Tired

# 605
И не е " изпило дозата и". Ако детенцето въобще е пило, то е отпило само, а и медицински лица са споделили с журналистката, че от толкова малка доза метадон не може да се почине...
И аз съм все още под въздействието на разказа...Толкова ми е мъчно за детенцето и за неговата майчица....

# 606
  • при моите деца .....
Майката звучеше разумно, страдаща жена, която също иска отговор защо е починало детето.
Звъни всеки ден, но лаборантко е болна и се бавят с резулнанине  newsm78

Дозата е малка, а и казаха, че метадона е по-горчив от течен аналгин, та ако детето е пило би изплюло, би казало.
Манипулация от медиите е това за метадона и смърта на детето.
Самата жена каза, че ако чуе, че на наркоманка зетето е починало ще я обвимява, че не съ посочили ясно фактите и хората са получили непълна инхормация, а оттам и неправилни изводи.
Склонна съм да се съглася за манипулацията, защото и аз така чух новината и аз за себе си смятах майката за виновна, но истината е друга.

# 607
# 608
  • Sofia
Тук ли сте? Днес изглежда интересно.
Някой гледа ли вчера Бианка в Челюсти? Аз хванах само края, където разказваше как се блъснала в автобуса Joy
Все по-симпатична ми става Sunglasses

# 609

тук съм  Party аз не успях да я гледам, но тя си ми е симпатична и без това Simple Smile

# 610
  • София
Тук ли сте? Днес изглежда интересно.
Някой гледа ли вчера Бианка в Челюсти? Аз хванах само края, където разказваше как се блъснала в автобуса Joy
Все по-симпатична ми става Sunglasses

Аз я гледах, доста се посмях  Laughing Много добър ход, че се появи в предаване в което да я опознаят хората  Peace

# 611

В анонса казаха, че ще разберем защо Златка райкова, прекъсва участието си в шоуто  Simple Smile

# 612
  • Варна
И аз гледах вчера Бианка в Челюсти, както ме дразнеше в началото, сега ми стана толкова симпатична  Crazy голям образ е
много се радвам че това безумие наречено търсене на гадже за Златка Райкова , ще приключи  Tired

# 613
Опа...добро утро   bouquet

Какво изпуснах?  Mr. Green

Сега гледам бате Бойко, той от кога почна?

Аз знам, че съм с кошницата с големите въпроси, ама.... Embarassed
Щях да стана в 10, че имах за изпит да уча, ама вече и нашия университет е грипна, та реших да поспя, ама да не съм изпуснала нещо интересно  Crossing Arms, че аман от моя сън  Laughing

# 614
ББ, иде ми да се гръмна! Не знам откога е, но отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт