"Станция Нова" - новият съботен блок

• 40 699
  • 772
  •   1
Отговори
# 630
  • при моите деца .....
Много съм доволна днес- Мария я няма, основния ми дразнител в предаването  Crazy, Златка се разкара, а след малко предстои да се посмея с тризначките при Нана.
Какво повече да иска човек в събота следобяд  Mr. Green

Мария в началото на кастинга за Сблъсък я харесвах, но вече много преиграва и ме дразни, някакви опити да умни мисли с лигава физиономия....

По кое време е Дони - имам разкрасителни процедури в банята, а тям нямам ТВ, та да ги съчетая времево  Mr. Green?

# 631
  • Sofia
Мда, и на мен ми направи впечатление закръгленото дупе в Сблъсък Wink
Къде е Мария? И защо ми се сториха 3 асистентките днес?  newsm78
И къде е третата журналистка, която имаше рубрика (заедно с Диана Найденова и Люба)?

# 632
  • Варна
Да, Надя Чолакова я нямаше, казаха ли нещо за нея ?

# 633
Иван и Андрей имали някакви планове за собствен проект на Мария, затова от тези три асистентки, ще се избере една, което да заеме мястото на Мария.

Надя Чолакова, не казаха защо я няма вече, но че няма повече да води, че й благодарят за съвместната работа, и ей такива.

# 634
  • при моите деца .....
Много тъмен в лице Евгени newsm78
Но духовит.

# 635
Евгени започва с тъпните. Софка е тооооолкова влюбена в Дачо, и в момента наранена, че ако гледа, ще й стане много гадно. Confused

# 636
Евгени започва с тъпните. Софка е тооооолкова влюбена в Дачо, и в момента наранена, че ако гледа, ще й стане много гадно. Confused

Ти от този освен тъпотии, нещо друго очакваш ли? Много ми е неприятен  Confused

# 637
  • при моите деца .....
И аз да се изкажа като видна етрополска снаха - връзката на Софка според мен не е ПР.
Виждала съм ги заедно, както и преди с Петър, просто едва ли е да има хубаво момче да й пуска музиката.

# 638
  • Sofia
Иван и Андрей имали някакви планове за собствен проект на Мария, затова от тези три асистентки, ще се избере една, което да заеме мястото на Мария.

Надя Чолакова, не казаха защо я няма вече, но че няма повече да води, че й благодарят за съвместната работа, и ей такива.

Айй това явно съм го пропуснала докато закусвах, мерси Авче   bouquet
Надя Чолакова между другото май доста се притесняваше и не се справяше добре, изобщо не успяваше да зададе адекватни въпроси.
За сметка на това съпругите имат подобрение  Peace

# 639
Децата са супер. hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 640
Няма да галя повече прасето  hahaha

# 641
Няма да галя повече прасето  hahaha

Недей, че ще станеш като овца, и с побути ръце. hahaha

# 642
Лилавата рокля с плюш е уникална красота!

# 643
Русата кандидат-асистентка въобще не ми допада. Досат е тромава и несъразмерна.

# 644
Лилавата рокля с плюш е уникална красота!

Не очаквах, че такова нещо може да ми хареса, но ето, че ми хвана окото бая  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт