Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-32)

• 35 518
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте в този мрачен, неделен ден!

Лоритка ЧРД и от мен /на патерица/ желая ти от все сърце всички твой мечти да станат реалност!

Нели, никакво отказване от спорта, пробвай и с фитнес и прецени кое ти пасва повече.На мен във фитнеса ми е скучно. Вкъщи имам механична бягаща пътека, колело, степер, колан сауна, гири, касети с упражнения на Синди 1,2,3, но в къщи не става. Аз съм от хората дето обичат да са сред други и да им подвикват "хайде скачай, не зяпай..."
Цигарките окончателно ги спрях, но ще бъде зооор с килцата,опитвам се да се ограничавам с храната, но... ще живеем, ще видим.

Хайде лека вечер и почивайте за новата работна седмица. Laughing

# 241
 Simple Smile Здравейте врачанчета!Аз рядко пиша в темата ви,но често ви наглеждам какво правите!Толкова се развълнувах за Новородения Криско на Ронка!Не я познавам,не съм я виждала,но тя е толкова сладкодумна в постовете си,че вече ми е любимка! Mr. Green Embarassed Да и е живо  и здраво бебчето!Честито!  bouquetПожелавам на всички да сте здравички и послушни! Hug

# 242
Мале, Лори, как сме ти пропуснали РД  Embarassed Що те няма на първа страница в списъка, а ? Хайде да си жива и здрава  и всички покрай теб bouquet И....никога не е късно да почерпиш  Wink

Бубето, не мога да си те представя като пушач  Shocked Не ми се вярва, че си пушила  #Crazy Изглеждаш ми една такава миличка, че не те виждам с цигара в ръка  Confused

Ронка , и аз смятам, че на едно семейство помощ не му трябва  Naughty

# 243
Djona, ми ти си имаш цял фитнес вкъщи Laughing Ще взема да пробвам и фитнес и ще се ориентирам на някъде Laughing Laughing Laughing, че каква съм марзелива..........
ЧРД, Лоритка!/ на патерица/ Да си жива и здрава, останалото само ще дойде! Hug

# 244
Лорка, злото да те забрави Hug Желая ти много здраве и безмерно щастие   bouquet

Бубето, не мога да си те представя като пушач  Shocked Не ми се вярва, че си пушила  #Crazy Изглеждаш ми една такава миличка, че не те виждам с цигара в ръка  Confused
Аааа ще търся снимка в архивите, да ме видиш какъв пушач съм била, да не говорим, че и стажа ми е сериозен, но се радвам, че всичко това вече е в миналото  Wink

# 245
  • в полите на.... Балкана
Със закъснение ЧЕстит рожден ден, Лоритка. Желая ти преди всичко здраве-на теб и цялото семейство, щерките много радост да ти носят, мъжът да е все до теб. Бъщи щастлива и много,много късмет    bouquet
 newsm59

Честит празник и на майка ти!

# 246
 Благодаря ви ,момичета,за хубавите пожелания.Макар и на патерица ,ме трогнаха bowuu  bouquetПоздравих и майка от вас ,тъй като вчера й правихме женско парти.Мъжете ни се писаха работници ,та ние се "мъчихме" да дояждаме и допиваме.Тегло! Mr. Green

Браво и на спортистките ни PeaceДжона,стискам ти ръката,щом си спряла цигарите HugХодила съм само месец на фитнес ,след което забременях с Биляна,но имаше страхотен ефект върху мен.Страхотно се разтоварвах от напрежението в работа PeaceСега съм с шведска топка у дома(така мисля беше newsm78).Междудругото хвърлих поглед на вестничето в Кауфланд-пуснали са ги на промоция Simple Smile
 А при мен беше голяма борба да откажа никотина . Пропуших 14 годишна(дано щерките да не ме прочетат след време Laughing) и то как -13 цигари като за начало -така да оттренирам жеста Wink.Приятелката ,с която пропушихме ,вечерта получи гастритна криза,та се видяхме в чудо. ooooh!
  На 20 г. ги отказах,заради гаджето(съпружето,де)-заклет непушач.
 На 27 пропуших на работа, уж на майтап-да си потвърдя желязната воля Joy JoyГодина и нещо след това ми се наложи да ги откажа зарди Нанси.
 И двата пъти бях поне месец в абстиненция-изпотяване ,кошмари нощем , сънувам ,че пуша скришом... TiredЕй,такива... SickСега знам ,че без цигара си мога ,но с една не мога  Laughing

Абе,Рони ,много отрано го почнаха коликите пича Rolling EyesСлагай му затоплена хавлийка на коремчето Peace
А сега изобщо не ти е нужна майка ти ,а спокойствие.Но тъй като е там-организирай ги кой какво да прави,че иначе лошо ти се пише.Ми така ,де -създай ред ,за да няма хър-мър Peace
 В нашия случай най -добре се чувствах само с мъжлето.Майка помогна като взе Биляна първите няколко дни ,докато се наместят нещата и свикнем с новия човек.Лошото е ,че при теб няма как да стане Thinking
  буба 85 ни разлюби нещо ми се струва Thinking

Почвам да се приготвям за излизане с Фъстъчка.Дали пък и слънце няма да ни огрее newsm78

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 13:55 от loritka

# 247
Здравейте!

Мамчета, препоръчайте ми , моля добър зъболекар, но държа да е внимателен и да работи с професионалист зъботехник/става на въпрос за правене и поставяне на металокерамика,коронки/.

п.п. моят зъболекар почина/лека му пръст/, кабинета му беше на пл. Благоев и от две години се чудя при кого да отида. newsm78

# 248
Привет  Hug
Мъчи се слънце да се покаже, ама трудна работа. Казват,че идват студове от утре.
Вече уж пооздравяхме, но все ще изкочи още някой сопол. Мислех да водя Тими утре на градина, но май ще отложа. А пък и той как загуби и малкото апетит, който имаше Sad Цял ден се чудя и го питам какво ще яде, без особен резултат. Малко да се разболее и забравя за ядене, даже и като му помине. Защо аз така не загубвам апетит  newsm78
Тази седмица в Кауфланд са намалили лука, та сутринта ходихме и награбихме като за световно /че ние у наша къща много ядем лук/. Направо се конкурирахме с бабичките, които сигурно не са спали цяла нощ, щото към 8.30 ч. всичко почти беше изпразнено.
За цигарите какво да кажа - и аз като Лорка- без тях мога, но с една не мога. Гордея се че ги отказах, надявам се завинаги. Peace
Ронка, за коликите, предполагам знаеш всичко и акъл няма да давам. Само ще кажа,че при нас много помагаше като сложа бебчо по коремче в/у коленете си и го подрусвах. Веднага млъкваше. Лошото е,че бързо омръзва. Въоръжаваш се с мнооого търпение и това е. Пък дано няма много време колики. Peace
За помощ "отвън" и аз на мнение всяка жаба да си знае гьола. Исках да сме си само с мъжлето, но така и не успяхме засега. Живеем със съкровището Rolling Eyes Е, да,вярно,че ми помага, но понякога ми идва в повече.
Айде да ходя да видя мъжо какъв паркет докара, че ходи до Монтана за него.
Лека и успешна седмица на всички. Simple Smile

# 249
Янчик,дай ги тия мъже насам да ги разядем с щерките JoyВчера ,като нападнаха едно пиле на грил , стой та гледай.А Мъничката все на кака си храната дърпа-сакън нейната да не е по-вкусна Whistling
 За сополите не се тревожи-при нас последни изчезват и бързо се появяват.Хомеопат ми обясни  ,че  трябва да си изтичат навън ,а не да се подтискат с илачи(капки).Изписа ни нещо ,което освобождавало секрета. Rolling Eyes
 Твойто мъж ходи на Монтана за паркет ,мойто мъж-за кола JoyАко и сега не вземе някаква таратайка-ще му спирам екскурзийките вечеCrossing Arms

Джона,и аз оставих за есента зъболечението.Насочила съм се към един ,но ми се ще да имам избор.Бубето* ходи при него и беше доволна.
 Аз към Софията ще се завлека,че тук май никой не прави Бондинг все още Sad

# 250
привет и от мен първо честит рожден ден на патерица на ЛОРИ да си жива и здрава имного семейно щастие newsm51 ,после искам да изкажа възхищението си от РОНИ майка геройня smile3501ДЖОНА  и аз ходих при този зъболекар а сега съм се отправила към неговия приятел и колега стоматолог завеждащ лицево /чельостна медицина в софия др. пело пелов млад лекар кабинета му е като тръгнеш от руски към петропавловска се пада отляво в един блок но не се сещам точен адрес  newsm78 ако те интересува ще разпитам

# 251
РОНКА, честита ти рожба, да ти носи само радост и положителни емоции. За помощта- ДА знаеш че като си замине майчето ти ще ти е терсене, пък и сега хормоните не прощават. Аз понеже цял живот си гледам децата сама ( абсолютно сама!!!) , когато някои иска д ами помогне не си кривя душата и му заръчвам това дето най ми тежи, та пробваи и ти така. Разберете се кой какво ще прави да не се пречкате една на друга.
ЛОритке, 4естит рожден ден на патерица, не се обадих тази седмица, защото каката ни беше болна и предполагам нямаше да ми се зарадваш. Вече сме здрави обаче, така че ще ти се обадя.
gretacvetina, за секретите ж нослето пробвали ли сте инахалатор? Моята как беше така, нищо не изтичаше от нослето, всичко в гърлото, докато не започнахме инахалации. АКо искаш ми пиши на лични за повече инфо. Вече спец съм станала или поне така си мисля Mr. Green Лорка правилно е казала, никакви капки, трябва всичко навън да изкараш.
Нели, ти изглеждаш страхотно, но ти си знаеш как се чувстваш. Аз лично в момента в който ще мога да отделям 1-2 часа да ходя някъде мисля да се запиша на народни танци за любители. ЗНам че ще ми е терсене, защото в този край хората ви се различават от нашия, но пък това е нещото което ме разтоварва и правя с кеф. Та ако някой има желание... да свирка.
Мамета, айде пак да направим една среща , че ще падне снега аз още не съм ви запознала .
Лек ден и стойте на сухо ( как звучи само), така де вие ме разбрахте Laughing

# 252
Джона, по- горе са ти писали за д-р Пелов, много съм доволна от него, млад е работи бързо, и за сега качествено. Работното му време е всеки ден след 3:30, при него работи и жена му, от нея впечатление нямам (мъжът ми ходи за подмяна на пломба и каза, че и тя е много внимателна). Колкото до Пелов и двамата със съпругът ми си правихме коронки- металокерамика, на зъб ми излезе по- малко от 300 лв.Работи и със здравната каса, но иска здравната книжка да е заверена. Телефона му е 0888446606.

# 253
Малееее, написах цял ферман, и тъкмо да цъкна "Публикувай", макото ми отроче се дотътри, натисна ми нещо и всичко изчезна  Cry Грам спокойствие няма, еййй
не ми се пише пак, ще бъда кратка.
Лорич , давам ти мъжете да ми ги разядете,че с баткото....мъкаааа. Но ще ви го дам и твойте моми малко да го отракат, че много свит. Нали знаеш...."вземи си кака да те отрака" Laughing.  Дано се открехне,че как ще води мацките по дискотеки, незнам Thinking
За сополите сте прави. И аз избягвам да давам капки за подтискане, нека си течат навън. Само физиол. разтвор, вит. С и сега пробвах клеева тинктура. Днес ходихме с Тими при педи на преглед. Зачервено гърло. Антибиотик Sad. Незнам дали да го давам, щото вървим към подобрение според мен. ще си давам само сиропа за кашлица. И тази седмица болнични, няма да ходи на градина. И аз се бях заканила по едно време да си купувам инхалатор, но още не съм се интересувала от къде ,какъв и т.н, не съм проучила нещата.
26, идеята за народни танци е страхотна  Peace Аз съм навитак, но засега нямам възможност. Може би по-нататък. Ще ми се да науча повече хора /да не срамувам по банкети/, пък и за форма. М/у другото във Враца има ли народни за любители и къде?
Хайде да изчезвам, че дребосъците само ме дърпат.
Лека и мека  bye

# 254
Добра вечер, момичета!
26, благодаря ти за съвета. И аз отдавна се чудя за инхалатор, но мислех, че се ползва при кашлица. А иначе мога да пробвам, защото имам приятелка, която има. По принцип борим сополите с клеева тинктура и морска пяна основно. Даже сама си произведох тинктурата и капките за нос от нея. Но мисля,че има моменти в които си трябват капки.
А за хората- да има, но ми се струва скъпичко 4 лева за час, при условие, че аеробиката е левче за час и половина, а посещение на фитнес също е далеч по- малко. Освен това ,ако хореографката е същата за която знам от преди не бих се записала.

Общи условия

Активация на акаунт