Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-32)

• 35 518
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
  • в полите на.... Балкана
Добър деен  Simple Smile
Ето че и студа дойде, много кофти време. Няма ли слънце, е някак подтискащо.
gretacvetina, значи да разбирам че с народните няма да стане Sad Наистина си е скъпичко 4 лв. на час, а пък казваш и хореографката не те кефи. Е, така е , ако бях ходила на времето, сега щях да съм по в час с хората. Както и да е. Ще си карам аз на тренажорчето вкъщи и това е.
Лорич, има ли таратайка ?

# 256
ей, момичета, моля ви кажете къде може да се ходи на народни танци, моля ви моля ви  Praynig
от ужасно много време искам да ходя, за мен това е перфектният спорт, много искам да опитам  Blush
а какво й е на хореографката? само на едно място ли може Sad

като стана пак въпрос за болести - да споделя за първата си по-сериозна среща с енев
покрай ентеровируса на теди - първо го пробва с хомеопатични (голяма загуба на време по мое мнение), след което започнаха стандартните неща (прахчета), после понеже много много бавно се подобряваше давахме секрет и докато излезе резултата и аха вече да мине на АБ и взе, че се оправи
иначе инструкциите, които имам за по принцип е, че изчакваме децата по 3-4 дни и ако температурата продължава се пият по-сериозни лекарства (което за мен е идеален вариант, това искам от него)
иначе усещам как ще имаме леко неразбирателство за хомеопатията, но смятам, че ще се разберем Wink

хремата боря обичайно само с помпата за прахосмукачка аз (при тедко само де, таня си духа носле добре Simple Smile ) и с едно спрейче на урго за бебета и деца (физиологичен разтвор, но пръска по-нежно от стеримара)
и също знам, че се впръсква в изправено положение, за да изтичат секретите навън и че ключът към нямането на хрема да е се поддържа лигавицата чиста, за да не се размножават гадините Wink
при нас поне работи, за 3-4 дни успявам обичайно почти да я спра

как вали навън, все едно няма намерение да спира изобщо Sad

# 257

Лорич, има ли таратайка ?

Има,имааа... newsm68 newsm10

# 258
Привет дами,
Тони можеш ли да пуснеш повечко инфо за Енев, днес ми го препоръчаха и аз мислех да се разходим с моят бебко, за някаква хомеопатия за коремче. Благодаря предварително   bouquet
уф ама че време- и то от рано ни почна
Лори- честита кола

# 259
Здравейте! Момичета, да не ви подведа за народните хора, но проучете по подробно. Аз говоря за една, която е учителка по физика по принцип, а води народни танци /мисля, че има специалност все пак/. Заниманията са били в Младежкия дом. Отрицателното ми мнение е на база, че беше хореограф на дъщеря ми в детската градина. Излишно е да казвам, че тази година няма да ходим на хореография. Mr. Green
Лори, честито возило! Безаварийно каране!

# 260
  • в полите на.... Балкана
Лори, ха честита ви бричка, със здраве да си я карате smile3521. Ти караш ли? Ако не е тайна, сподели каква е колата
Тони,  моя Криско последните 2 пъти  има температура точно 5 дни, мина без сериозни лекарства, давах му само Нурофен, и то само първите 3 дни. Но виж хремата ни държи дълго време, промивам му яко нослето, но си я има и това е Tired

# 261
лори, честита кола, чудесен подарък за рд Wink
аз чакам пролетта, за да започна курс за шофЕр  Blush

грета, аз даже не знам къде са тия народни танци, чакам някой да даде инфо, телефони, имена, такива неща, къде да ида да проверя...  Rolling Eyes
искам да тропкам хорца и да не ми крещят, че не се справям добре още първия ден, пък иначе ще се спогодя с хореографа  Blush

белбей - днес е следобед на работа (понеделник, сряда и петък е сутрин, а вторник и четвъртък - следобед), в поликлиниката (1ва градска ли е, 2ра ли.. не тази на болницата, а другата зад линията оттатък гарата (ако гледаш от центъра)
ще ти пратя тел на лични

янчик - явно всеки ги кара различно тия вируси, важното е да им хване чалъма човек Wink

ПП: поправих се  Embarassed

Последна редакция: вт, 13 окт 2009, 11:19 от T o n i

# 262
T o n i , ако говориш за мен, аз съм Грета.  Joy А дъщеря ми е Цветина. Laughing

# 263
Тони, аз съм влюбена в народните танци. Като ученичка доста време играех, обожавам ги. Наскоро издирих една група жени, които си играят просто за кеф, намерих телефонче, но с моята работа нямам възможност на нищо да ходя редовно, та и там така. Ще ти изпратя на ЛС телефона, обади им се и дано ти хареса. Тренираха понеделник и сряда от 18 ч. Пък ако ти се навиеш, и аз ще идвам когато не съм на работа.

П.С. Лори, голяма съм патка Embarassed Embarassed
Честит рожден ден от все сърце! И на майка ти също. Много поздрави и прати от нашите  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 13 окт 2009, 12:24 от Сиска

# 264
TOni, Сиска, искам и аз инфо за хорцата. В Русе като ученичка съм играла в професионален ансамбъл, брях как прозвуча, така тия дето обикалят света. После в АМерика си имах малка трупа на която бях хореограф,Обаче на една сватба тук във Враца, установих, че вашите хора нямат нищо общо с нашите, та ще съм и аз начинаеща Laughing
Лорчик, ще се оглеждам за новите шофери в квартала Simple Smile.
Белбей, да не сте болни?
gretacvetina с тинктура не съм пробвала, но би опитала при следващата им поява ( дано не е скоро де )
АЙде грейна слънцето Simple Smile)))))))))

# 265
ох, сисе, отговорих ти на ЛС и после видях поста тук, много сори  Embarassed
тенкс за инфото, непременно ще се обадя!
обаче, вие с 26 поне сте играли танци преди, ами аз като съм в небрано лозе дали ще ме искат  Blush е, знам 5 хора, там стандартните, но повече не Blush

като се обадя, непременно ще дам инфо  Hug

# 266
Ронка    изчетох го на един път без  да спирам много добре си го обяснила, късметлийка си че мъжът ти е бил до теб, за да знаят през какво минаваме заради тях, че има такива които си мислят че е доста лесно

# 267
Много желаещи танцьори, много нещо  Grinning Аз ги знам почти всички хора и честно казано предпочитам на латино.

Лори, честито ново возило   bouquet

как вали навън, все едно няма намерение да спира изобщо Sad

Нас дъжда не ни плаши! И в студ, и в мъгла, и в дъжд все сме навън  Peace Днес излезнахме в най-големия порой-дъждобран на количката, дъждобран на мен и сме първи писти  Simple Smile То пък бързо спря  Grinning

# 268
Добър вечер! Simple Smile

Шани, Янушка Hug мерси момичета!

Афродитка, наистина мъжете си мислят, че раждането е като ходенето до тоалетна. Joy На моят мъж му се поизясниха нещата...

Гледам много танцьорки има тук. Браво за ентусиазма момичета.

Ние сме добре, малкия спинка, цока и пълни памперсите. Много ми е сладък и миличък. Влюбена съм в него, всичките ми опасения дали ще го обичам колкото Ема изчезнаха в мига в който го видях. Heart Eyes Колко смешни и глупави мисли са минавали през простата ми главица. ooooh!
Аз имам хиперлактация и се боря с неразположението около напрегнатите гърди. Досадна работа, но няма как. Крис този месец ако не чукне 5-те кила...няма как просто, хапва си подобаващо.

Сега ви оставям и отивам да се хоризонтирам.
Лекичка!

# 269
Мерси за честитките за новата таратайка HugИ на Сиска-поздравите от вашите ще бъдат предадени. PeaceСамо ,че покрай новата придобивка сме все в движение.Вчера я пробвах на полигона -май ще я подкарам,но засега си припомням...Ами и колата -голяма фамилна,та първо ще изприпкам при инструктура за опресняване на уменията,пък чак тогава 26 може да се оглеждаш Laughing
лори, честита кола, чудесен подарък за рд Wink
аз чакам пролетта, за да започна курс за шофЕр  Blush

Хубав подарък,ама позакъснял.Е,радвам се ,че го доживях все пак Mr. Green
  Преди близо 2 години изкарах шоф.курсове Rolling EyesА ти защо ще чакаш пролетта-аз ги карах  по това време?
 Айде ,на почерпкатааа...

Я,кажете повечко за тези инхалатори-дайте снимки,марки и прочие.Много ме заинтригуваха...

Рончик,браво на юнака -нека цока ,да стане голяяям и силен.И аз бях с хиперлактация и 2-та пъти-писваше ми да се цедя,но няма как Rolling EyesА като казвах колко от безценната кърма изливам в мивката,Педи се тюхкаше ,че няма къде да я предавам... bombs
  А и нищо чудна да минете 5 кг-ние придавахме по кило и 700г LaughingЕ,слава богу,че само първите 3 месеца  Whistling
 хайде да бягам ,че мъжлето загуби търпение с моя пост newsm66

Общи условия

Активация на акаунт