Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-32)

• 35 518
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
  • в полите на.... Балкана
Привет  Hug
Рони, браво на бебчо, само така Peace, щом пълни памперса няма страшно. Дано и занапред ти е кротичък и яшничък. И аз първия път имах хиперлактация bombs, направо бях като дойна крава, а малкия сучеше ли,сучеше, което засилваше лактацията още повече Wink,даже вдигах и температура. Бях напълнила фризера с бурканчета с кърма, която изцеждах, която впоследствие изхвърлих, де  Embarassed Наистина това изцеждане ми отнемаше много време, имах чувството че цял ден кърмя и се изцеждам. Втория път не беше така, имах проблеми с кърменето, не му достигаше на бебчо и се наливах и ядох какво ли не за стимулиране. Имах желание, но защо така се получи незнам. Така че мисля че по-добрия вариант е с повечето млекце, пък тя кърмата с времето си се регулира според нуждите на бебчо. Wink
Да, наистина, сред нас се оказа,че има много танцьори или поне желаещи Simple Smile 26, ти си била и професионалистка,
 smile3501
Лорич, кормуваш ли,кормуваш ли  newsm01
Тони, на мен са ми казали,че зимата се става по-добър шофьор /може би че свикваш с по-лошата пътна обстановка newsm78/ Но пък пролетта ще е по-приятно. Аз имам книжка отдавна,ама покрай децата отвикнах да карам и когато ми се наложи все едно сядам за първи път,  и ми е много напрегнато. Мъжо и той много много не ме стимулира,че пък съм била отвикнала, пък сме били и с деца, да не рискуваме, все той се натиска да кара  Crossing Arms
Ние пък нали живеем на Благоев и минаваме през кръговото, а там е ...знаете....няма правила, всеки се мушка,минава както му падне, свиркат, псуват, правят се на софийски тарикати, да не говорим колко пъти съм минавала и с децата и на пешеходната пътека ..аха...да спрат до крака ми, а често даже и не спират  #Cussing out Може би и затова не се и натискам много да кормувам градско.
Навън си е направо зимен студ.
Второ дете май се гледа по-лесно-ей ги сега са седнали двамата и си играят, а когато ми беше само баткото като по-малък се чудех какви забавления да измислям, постоянно искаше да съм до него, нямаше си детска компания. Е,друг е въпроса че в момента насред стаята е кочина, но две добри няма  Simple Smile хайде да пооправя малко.
Лек ден на всички  bye

# 271
Лори, ползвам инхалатор на ОМРОН, който купих от МЕтро за 130лв. МНОго съм доволна, но мисля сега да взема и клеева тинктура да пробвам. А, къде във Враца има, тя прави ли се или си се продава във всяка аптека?
Инахалтор видях да продават на аптеката на центара до ОББ. МЕдея май се казваше. НЕ е същата марка, но по интеренет има 100-тици аптеки от СФ които пращат по градовете.
yanchik, аз вече не се броя към тях, че след първата бременост, не мога да изкарам едно хоро без да се запъхтя, а сега след втората, даже ме е страх и да пробвам  Crazy
Иначе преди това бях фурия Wink, мъжо рядко мята комплименти, но станехли да танцува го чувах да казва, че не може да ми види крака кога стъпва на земята. Тва е минало  и сега искам да вляза във форма, малко по малко. ТА ще чакам за инфо...

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 10:03 от 26

# 272
Ех момичета доживях и аз да попиша малко при вас Heart Eyes
Много ми липсвате ,но с новата работа немога да сколасам да вляза във форума
Рони мила хубаво е че всичко си се нарежда както трябва и аз ис двете имах супер лактация даже в отделенията кърмех моето и задължително още едно бебе за да се оправя и после влязох в ритъм
Сега да споделя за работата ми работя като офис администратор в Еконт Експрес на Автогарата ,който има нужда от куриер да свирка .Даже ходих на убочение в Русе и представете си взех изпита като първа отличничка  Embarassed
Лори мила честит ти рожден ден на патерица да си ми здравичка и голяма късметлийка другото си идва само  Hug  bouquet
Честито ви ново возило много безаварийни километри желая от сърце
Когато имаш желание за нещо винаги ще стане  cold
Дерзай и внимателно ,не си мисли че ти като си внимателна онзи до теб и той е такъв
Лекичко и внимателно
Леле че му дръпнах и аз една лекция  Embarassed
Децата са добре .Миранда засега се справя с училището пу-пу
Марти и той нали ми е предучилищна  Mr. Green
Желая ви лек спорен и слънчев ден ,че температурите сутринта бяха едниииииии  hahaha

# 273
Здравейте и от мен!
Днес е ПЕТКОВ ДЕН, започва зимата. Mr. Green

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички, които празнуват днес.
 ЖЕЛАЯ ИМ ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ и МНОГО УСМИВКИ!  bouquet  bouquet  bouquet

# 274
слънчо - няма какво да правя с децата навън в дъжда Sad най-много да поцопат в локвите зад блока и до там Sad
не е като бебе в количка да го повозиш, те искат да играят, пързалки, катерушки, а то всичко мокро...  ooooh!
виж сняг като има повече се радват  Wink

лори - ами чакам пролетта, защото зимата в лошото време не ми се ще да карам курс  Rolling Eyes
то и ще ме е страх и колата да си карам после в снега  Confused
а да карам курс сега и после да си шофирам чак след няколко месеца няма сми, направо напролет всичко вкупом  Wink

рони - и с таня и с теди голяма борба беше кърменето и винаги съм си мислела, че хиперлактацията е по-малкто зло Simple Smile а то май хич не е така, но нали знаеш, кой каквото си няма  Blush  радвам се, че всичко иначе е наред при вас  Hug

янчик - този шофиращия емотикон много як  Mr. Green Mr. Green Mr. Green за второто дете и аз съм съгласна Simple Smile
теди май повече се пречка на таня отколкото да си играят, но пак са си дружинка Wink онзи ден имахме на гости едно съседче (предучилищна възраст), мислех, че само ще го гонят да не им пречи, а те така хубаво го приобщиха към играта, че даже играха тихо  Shocked

Зузи - ами че аз точно вчера идвах до еконт на автогарата за една пратка от варна Simple Smile но не знам дали си била ти, или някоя твоя колежка Simple Smile бяхме с мъжа ми двамата, по обед идвахме Simple Smile

аз още съм в трепетно очакване дали теди ще изкара цяла седмица на ясли без да се разболее  Rolling Eyes дано да изкара, че аман вече  Praynig
скорпи, установила съм, че на михаелка шкафчето е точно до това на теди  Wink
иначе друго интересно покрай нас няма... взе да ми се прецаква телефона (естествено в най-неподходящия момент  ooooh! )

# 275
Цитат
Зузи - ами че аз точно вчера идвах до еконт на автогарата за една пратка от варна
Сладур ами аз бях това  PeaceЕто вече се познаваме  Hug

# 276
хехе, светът е малък, еле пък враца Simple Smile и еле пък форума  Mr. Green
следващия път ще се обадя  Wink

# 277
Сега да споделя за работата ми работя като офис администратор в Еконт Експрес на Автогарата

А така, откога Еконт са на автогарата? Къде ли не местиха тоя офис  Whistling

слънчо - няма какво да правя с децата навън в дъжда Sad най-много да поцопат в локвите зад блока и до там Sad
не е като бебе в количка да го повозиш, те искат да играят, пързалки, катерушки, а то всичко мокро...  ooooh!

Да, права си-на това време с бебешор е по-лесно. Но пък по-големите разбират и могат да се забавляват и вкъщи  Party

# 278
  • с/у ОколоМръсТното
Влюбена съм в него, всичките ми опасения дали ще го обичам колкото Ема изчезнаха в мига в който го видях. Heart Eyes Колко смешни и глупави мисли са минавали през простата ми главица. ooooh!

аааа, не се обиждай... Всички сме ги имали тези мисли... А после малките стават мамини-глезльовци  Joy

Сега да споделя за работата ми работя като офис администратор в Еконт Експрес на Автогарата
А така, откога Еконт са на автогарата? Къде ли не местиха тоя офис   Whistling

да, бре. Веднъж пращах на нашите нещо (ужас, дори не поВня какво  Blush) и реших да е до офиса им, който беше някъде централно.
Пък то се оказало, че е някъде в ОКС-то  ooooh!... едвам намерили къде е...  Tired
Честит ти нов бач   bouquet

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 23:04 от Шани

# 279
шани, за толкова години във форума не съм разбрала, че имаш нещо общо с враца  Blush

слънчо, да, по-лесни за забавляване по-големите, наистина Simple Smile особено като са двамата вкъщи хич не им бера дерт, съвсем добре си играят  Blush

# 280
 Има ли желаещи?На мен ми се ходи ...На Били също...А и тате ще е отпуска...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=428586.0

Зузка,хубаво ,че се разписа.Липсваш ,душко! Heart Eyes

Янчик,така кормувам,че вече надрах боята в едни клони ли бяха ,трънаци ли newsm78 EmbarassedМного ми е гадно,а взех да й свиквам... Един колега на мъж ми се пошегува ,че така ще си я разпознаваме,видиш ли Crazy
  айде лека,че маймунките се катерят по главата ми,а с баща си не щат да лягат Tired

# 281
  • с/у ОколоМръсТното
шани, за толкова години във форума не съм разбрала, че имаш нещо общо с враца  Blush

хахахахаа, и аз за теб  Hug
Бе все хубави хора във Враца  Heart Eyes

# 282
Има ли желаещи?На мен ми се ходи ...На Били също...А и тате ще е отпуска...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=428586.0

АААААААА, много яко  Party А и като дата ме устройва  Peace

# 283
И аз искам за 25-ти. Тогава се падам дневна и трябва да съм на работа, но ще се сменя ако има и други желаещи за компания
 Peace

# 284
Бе все хубави хора във Враца  Heart Eyes
тук не мога да не се съглася  Hug

за 25 съм по-скоро "не" за момента
в смисъл ходи ми се, обаче имам куп други неща да правя и още толкова далечно ми изглежда, че изобщо не мога да направя план до тогава  ooooh!

лори, ти взе колата и сега не можем да спре да обикаляш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт