Рони, браво на бебчо, само така
, щом пълни памперса няма страшно. Дано и занапред ти е кротичък и яшничък. И аз първия път имах хиперлактация
, направо бях като дойна крава, а малкия сучеше ли,сучеше, което засилваше лактацията още повече
,даже вдигах и температура. Бях напълнила фризера с бурканчета с кърма, която изцеждах, която впоследствие изхвърлих, де
Да, наистина, сред нас се оказа,че има много танцьори или поне желаещи
26, ти си била и професионалистка, 
Лорич, кормуваш ли,кормуваш ли

Тони, на мен са ми казали,че зимата се става по-добър шофьор /може би че свикваш с по-лошата пътна обстановка
/ Но пък пролетта ще е по-приятно. Аз имам книжка отдавна,ама покрай децата отвикнах да карам и когато ми се наложи все едно сядам за първи път, и ми е много напрегнато. Мъжо и той много много не ме стимулира,че пък съм била отвикнала, пък сме били и с деца, да не рискуваме, все той се натиска да кара 
Ние пък нали живеем на Благоев и минаваме през кръговото, а там е ...знаете....няма правила, всеки се мушка,минава както му падне, свиркат, псуват, правят се на софийски тарикати, да не говорим колко пъти съм минавала и с децата и на пешеходната пътека ..аха...да спрат до крака ми, а често даже и не спират
Може би и затова не се и натискам много да кормувам градско. Навън си е направо зимен студ.
Второ дете май се гледа по-лесно-ей ги сега са седнали двамата и си играят, а когато ми беше само баткото като по-малък се чудех какви забавления да измислям, постоянно искаше да съм до него, нямаше си детска компания. Е,друг е въпроса че в момента насред стаята е кочина, но две добри няма
хайде да пооправя малко.Лек ден на всички

най-много да поцопат в локвите зад блока и до там 
радвам се, че всичко иначе е наред при вас