Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-32)

• 35 518
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
Цитат
да, бре. Веднъж пращах на нашите нещо (ужас, дори не поВня какво  ) и реших да е до офиса им, който беше някъде централно.
Пък то се оказало, че е някъде в ОКС-то  ... едвам намерили къде е... 
Честит ти нов бач 
Благодаря Шани !Взе да става студено и ти започна да ни навестяваш .Знам аз чакаш с нетърпение сняг и инфо за пистите горе а  Hug
Не ,не е така офиса на Автогарата си съществува от години ,но разпределителния център е в двора на ДАП .Затова като пращате пратка и ви е по удобно в центъра задължително трябва да се упомене офис Автогара иначе остава долу в разпределителния  Heart Eyes
Лорка по полека душко че има и пешеходци  Joy
А за срещата аз нямам шанс още бачкаме през почивните дни на вилата  ooooh!

# 286
Здравейте и от мен  Hug
Лорка честита кола, със здраве да си я ползвате  travel
Оф, на мен ми е супер криво- от сума време само се трупа, трупа...днес реших да поизчистя малко, та поне да не мисля глупости и пуснах пералнята, взех да мия терасата и каква ми беше изненадата, че след 2 минути водата спря  #Cussing out ( ние сме на 1- я етаж и много рядко спира изведнъж, докато падне налягането). Гледам през прозореца, копаят ли копаят, след около 1 час вече си имахме доволно голяма дупка , спряно движение, работниците си бяха отишли и двама от тях обикаляха и се почесваха зад врата. Ей чудя се да плача или да се смея- то бива идиотизъм, ама... вярно, че повечето уреди имат защити, ама то белята става един път... Е оплаках се- не ми олекна ама на, да си кажа Sad
Малинка вече 2-ра седмица си е вкъщи- кашлицата не може да се оправи, та и аз четох преди няколко вечери за тези инхалатори, но ще мисля...
За 25-ти и аз няма да дойда- очаквам да ми се обадят да ходя на лекции към края на месеца.
Рони радвам се за малкия, че има апетит и се надявам скоро кърмата да ти се регулира ( аз имам широки канали и просто си нямате на идея за какъв теч ставаше въпрос- до 6-я месец си ползвах протектори )
Лек ден от нас Hug

# 287
  • с/у ОколоМръсТното
Взе да става студено и ти започна да ни навестяваш .Знам аз чакаш с нетърпение сняг и инфо за пистите горе а  Hug

хехехеееееее, ми тъй си е. Аз Пършевица си я любя, тача и милея... Но на 1/2-рата ми нещо не му допаднаха съоръженията  Rolling Eyes
Обаче ще чакам лично да ме информираш за снежеца и пистите.
От 365 дни в годината, я ми се събират и 3-4 дни във Враца, я не, но не накуп.  Tired Вече никого не познавам...
Но на концерта на Слави се видях с един съученик  Party ... От 20-30 000 един  ooooh!
Ма все е нещо.  bouquet

# 288
здравейте и от нас ние си стоим вътре че малкия е сополив и несмеем да не се доразболеем отсега затворени  #Cussing out в един друг форум четох една майка писа за рецепта на баба ванга за кашлица при малки деца че много и помогнала на детето 1 ябълка ,1 картоф и 1 глава лук се разрязват на 4 без да се белят се варят в 1 литър вода докато остане половината вода и после се пие ако не помогне поне няма да навреди Hug

# 289
Хе-хе Шани няма проблеми  Hug
А за баба Ванга и тук в нашия форум си имаме темичка ето я http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=197928.msg6116778#msg6116778

# 290
ЗУЗИ вие с моя мъж се оказахте колеги но от конкурентна фирма  hahaha

# 291
Има ли желаещи?На мен ми се ходи ...На Били също...А и тате ще е отпуска...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=428586.0

АААААААА, много яко  Party А и като дата ме устройва  Peace

newsm74  bigdance2 HugПовече хора,по-добре...Аз сериозно обработвам съпружето smile3537
Плюс Сиска ставаме тричкиSimple Smile
Я,кажете дали трябва да заявим присъствие,че на мен ще ми е за сефте да ходя? Rolling Eyes

И ние да се присъединим към сополивите...От 2 дни и двете ooooh!Ходих да прибера Биляна от градина ,ами те всичките там точат едни сополиии... WhistlingОставих я да си мешат цифките -имунитет да придобиваLaughing
  Ние действаме засега с бабините илачи буквално.Баба ми е затворила бурканчета със сок от варени малини с шумата.Каза ,че е лек срещу кашлица Peaceмирише хубаво.Пък и сладичко Heart Eyes

...
Леле,така бързах да публикувам,че не погледнах...ами половината ми пост е изчезнал...Язък ,че се пънах толкова.

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 19:03 от loritka

# 292
Не че е за хвалба де, ама и ние в кюпа на болните - и тримата Crazy Дени вече е на АБ, с температура. Големите магарета за сега удържаме фронта

# 293
На всички болни пожелавам бързо оздравяване.
Иван още кашля,носа му тече...И на мен не ми е добре нещо,този вирус е ужасен  #2gunfire
Бубе,и пру нас вече 2 седмици ще станат откакто сме болнави  Sad
За форумската среща и аз като Тони,засега нищо не мога да кажа.
Рони радвам се,че всичко при вас е наред  Hug
Хайде лека  newsm46
Някой да знае къде се продават детски тиранти  newsm78

# 294
little angel Тиранти има зад ОББ в едно детско магазинче,слиза се по две стълбички в него.Намира се до магазина 9,99лв магазина,или както се казваше там.

На всички болни скорошно оздравяване.Ние сме здрави вече слава богу.
Честита кола на Лоритка   bouquet
При нас всичко си е както винаги.Обикаляме улиците в квартала,Димана ме побърква по цял ден и не само мен,ами и баба си побърква.Вечер като се прибере баща й се почва с голямото лигавене и беснеене докато се наиграе с него.Благополучно в 22часа може и да си е легнала,но не е гаранция.
Айде лека,дават ми зор.

# 295
Честит ви първи сняг  Mr. Green

# 296
 Честит,честит! CrazyПри това не какъв да е ,а октомврийски Laughing

# 297
  • с/у ОколоМръсТното

честит да Ви е   bouquet
Мин. октомври в София валя, че чак натрупа... Във Враца не бяхте дори "чули" за сняг. Та викам сега Ви е ред и Ви се пада  Laughing

# 298

ShockedЛелеееее,честит ви първи сняг!Ама не е ли раничко!Май от рано ви скова там! ooooh!

# 299
Привет и от мен и да се оплача направо  Cry
Малкия е с отит и от днес сме в детско отделение, тъй като не му минава. В сряда го водихме при Цветков и ще помоля за мнения за него. Днес той ни изпрати на ушен при Василев и препоръчаха прием в болница. Слава богу се разбрахме да ходим само сутрин за визитация и по една инжекция и после се прибираме, че аз с тоз икорем не се виждам там.
А да ви кажа Детското отделение е направо ужасно, като в третия свят сигурно, за майките легла няма и само циганки.
Та ако не се бяха съгласили да си ходим сигурно нямаше да искам да останем. Сега е умърлушен горкия и заради тази температура само е раздразнителен.
Стискайте палци да не му пробиват ушенцето  Praynig

И това време- направо ужасно, че отново не сме подготовени  Embarassed за зимни ботушки трябва да ходим.

Ами наоплаквах ви се и съжалявам ако съм натоварила някой, но просто нямаше къде да си излея душата.
Ще помоля само за мнения за Цветков, че за първи път ходихме при него

Приятен снежен ден на всички засега Hug

Общи условия

Активация на акаунт