Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-32)

• 35 102
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
Тези са по- опростени
Ще се пробвам утре и ако стане нещо ще пусна снимки, че хич ме няма в кулинарията  Embarassed

# 31
привет, момичета  Hug
аз се покрих покрай почивните дни, но слънце, въздух.. тежка е програмата с разходките Simple Smile
прочетох малко по диагонал
и у нас теди е хремав вече почти седмица, таня се оправи за 2 дни, а той не ще и не ще
ако до сряда не му мине, пак ще хартиса от яслата, там няма кой да бърше носле час по час..

панаирът и на нас ни бръкна здраво в джоба, но поне таня остана доволна Simple Smile страхотни снимки й направих, та и аз съм доволна  Blush

противогрипни ваксини не слагаме, не ги обичаме  Blush

скорпи, кифлите са мммм   chef браво Simple Smile
моята любима рецепта е ей тази - http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=2491.0
искам обаче да опитам и твоите, кажи моля те, със суха мая стават ли? пробвала ли си..

ронка, мислех си тия дни дали не си родила, в отбора си още Simple Smile геройство е вече в края Wink  Hug

хайде до скоро списване, толкова от мен тази вечер, не бях особено поетична, но в този час..  Blush
 Hug

# 32
Добро утро!
Минавам набързо да се обадя, че още съм тук.
Имам задачки днес и след малко хуквам.... Whistling

Тони, бързо да се оправя Тедката! Praynig
Метни хубавите снимки насам да се порадваме на Таня! Hug

# 33
Привет дами
Loritka ползва ваничка и поне мойта не заемаше такива пози  Laughing Laughing Laughing.Иначе от страни съм сигурна че е позата е смешна.Пък стъргане на сухо олеееееее Sick Sick Sick то тази си е за убииство ама  всеки с неговите си идеи за работа.
Днес наистина е чудесно време даже нашият вуйчо ни разходи из центъра.Сигурно всички форумки сме срещнали по улиците ама нали не се знаем  Crazy
хаиде лек ден от мен ии ползотворни разходки    bouquet

# 34
  • в полите на.... Балкана
Здравейте  Hug
Честит празник на всички българи ! bg
При нас текат едни сополиии.....не е за приказка apchih На Тими му мина, беше за един ден, как му мина толкова бързо без нищо,просто се чудя  newsm78. Тъкмо се поуспокоих и ........го хвана Криси, и при него май няма да минат бързо,щото работата е по-сериозна  Sad Нощта никак не спа спокойно ,давеше го една храчка и се измъчи, милото. Днес цял трия сополи. Оф, дано поне е само това.
Тони, и вие сте в отбора на подсмърчащите. Оправяйте се бързо. И ние досега не сме слагали противогрипни ваксини /нещо съм скептично настроена спрямо тях/.
Belbey, нас със сигурност не си ни срещнала по улиците. Незнам кога ще можем да излезем ей тъй безгрижно като в доброто старо време. Гледам туд съседите до нас всеки уикенд стягат багажа и заминават на някъде из Балкана. Евала им на такива хора.Аз и до Ботев не мога да стигна в последно време /освен до Райфайзенбанк да си внеса вноска по заем/. Но да се надяваме, че това е само временно.

незнам какво друго да пиша. Айде лека вечер от мен !

# 35
Здравете,Честит Празник на всички Simple Smile
Гледахте ли Стани поп-фолк звезда,няма такова шоу хахаха.
yanchik Оздравявайте скоро.
Хора възползвайте се от хубавото време,говори се че другия месец и сняг щяло да има.Не знам колко е вярно,колко са приказки,но ще поживеем и ще видим.
Лека вечер на всички.

# 36
 Добрютро,
buba_85 ,  чух го и аз  ooooh! ooooh! ooooh!, А ние уж си дойдохме да сме на вън ама и късмет.
yanchik, бързо оздравяване.Не си мисли че само вие сте така Naughty ако не беше братми да ни юрне и най- вече да отидем с колата, нема начин да си позволя този лукс с тва ревящо бебе.
 За разходки из центъра само при условие че има още един човек с нас( баба, вуйчо, приятелка) + кола, тогава се разхождаме.
хайде лек ден

# 37
  • в полите на.... Балкана
Добро утро  Simple Smile
Скорпи, липсва ни закуската и кафето  Wink
Рекох да намина, преди да се впусна със задачите. Криси днес като че ли е по-добре, гледам,че сополите почнаха да се сгъстяват /вчера бяха на вода/, спа добре нощес, но да не се радвам,докато не му мине съвсем. Вчера имаше и малко температура. Незнам дали пък не е от зъби, отгоре му е набъбнал венеца и май ще се показва зъбче. В петък бяхме на консултация и педи каза да очакваме температура,хрема, разстройство заради зъбите. Като че ли предизвика съдбата, що й трябваше да го казва Crossing Arms?
Бубе_85, не гледах Стани поп-фолк звезда, но съм сигурна,че е имало изцепки, хора можещи и неможещи,зажадняли за слава. Гледах снощи ВИП денс.
Не съм чула за сняг другия месец.Малеее,не думай, от сега ли да ни почва. А ние на какъв хал сме вкъщи, както е зейнала половината къща, остава и сняг да ни забръска  Cry
Хайде аз да изчезвам да свърша нещо, докато малчо спи.
Лек и слънчев ден !И аз казвам -възползвайте се от хубавото време. Peace
  love001

# 38
Здравейте, мами !
Ние сме вече с второ зъбче  tooth tooth  Малко рев , но само това  Praynig
Някой ме беше питал за ЕБХ-то ... занимавка си е , а аз напоследък нямам нерви...  ooooh!
Ронка, хайде Simple Smile   Mr. Green  стискам палци Simple Smile)

# 39
Здравейте момичета  Hug закуска нямаше , но мога да ви спретна един обяд Grinning Тази сутрин по принцип се успах докато си направя кафенце с първата цигарка Naughty и ми остана малко време да оправя дечора за училище и така . Чак сега се прибирам ,ходих до кауфланд и малко по магазините . Ето така се пазарува - без деца покрай теб само да мрънкат , мнооооого съм доволна . Party
Mona-balona честито ви зъбче , дано и другите да си пробият без проблеми . Аз на Василена не съм усетила кога са и расли зъби ,ноооооооо на Михаела то не беше рев по цели нощи , пък разстройство , и през деня беше една такава кисела. Не че сега не е такава та може и да си е от детето а да не е било от зъбите като се замисля . newsm78 Знам ли . Да са ни живи и здрави пък ще ги търпим  Hug, както казва Василена "Като си искала бебе сега си го гледай без да се мръщиш Shocked"
Да ви се похваля с нова прическа съм, то не че сте ми виждали и старата ама аз да си се изфукам понеже съм много доволна от резултата Party
T o n i  кифличките мила не са мое дело , но там дето ги намерих имаше и рецепта и затова я споделих . Аз съм от тези който не се засеждат много много в кухнята  Blush
Нещо друго ... Thinking не се сещам . Сега като съм сама ще имам малко повече време да се включвам
Лек ден ви желая  bouquet
Ето забравих нещо за шофьорските курсове  взела съм координатите и ще се свържа с човека тази седмица

# 40
Скорпионка, благодаря Simple Smile
Честита прическа, къде се подстригваш? Аз съм много доволна от Мими , фризьорският й салон е след ОМV ...

# 41
Скорпионка, благодаря Simple Smile
Честита прическа, къде се подстригваш? Аз съм много доволна от Мими , фризьорският й салон е след ОМV ...
На мен там ама изобщо не ми е на попът Joy Joy На ДНА има едно малко салонче точно до кафето дето масите са му точно до алеята ,Миглена се казва жената
Хайде на обяд Hug
и нещо за преглъщане

Последна редакция: ср, 23 сеп 2009, 13:03 от Скорпионка

# 42
# 43
# 44

Общи условия

Активация на акаунт