Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-32)

• 35 101
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
Joy Joy Joy
Минавам само да се отчета, че съм още тук и 2в1.
Не ми се пише...тези дни ще се отчета подобаващо. Simple Smile

# 46
  • в полите на.... Балкана
Ама така ли ще я караме вече,а? Crossing Arms
Рони, какво става,душа? newsm78 Точно сега най-те мислим, а ти дума не обелваш.  ConfusedКажи поне как си?
Лорка, ами ти? И ти нещо ни заряза  Crossing Arms
И другите никакви ги няма  newsm12
добре,че си е Скорпи-поне да не ни остави гладни. Днес сме на морски деликатеси Simple Smile

Да ви кажа пък аз днес на какво се възмутих. Прибираме се с Тими от градина и аз му нося в ръка /нямах чанта/ фанелата,елечето и едни сандали, с които ходи там, обаче без да искам съм изпуснала фанелата на улицата. Продължаваме си ние с детето към къщи. Един мъж, покрай който минахме, подпрял се на колата си,ни гледа /а по цялата улица няма живо пиле/ и със сигурност е видял какво става. Добре, но аз  усетих че нещо ми липсва и се върнах да си взема гореспоменатата фанела /между другото чисто нова,облечена за 2-ри път/. И като видях,че тоя ни гледа, без дума да каже така ме събра яд, че ми идеше да извикам "Кво гледаш,бе, идиот!" Ето една нищо и никаква ситуация ме накара да се замисля /за кой ли път!!!/ какви хора има, особено по тоя нашия северозападнал край. Гледа ме тъпанара му с тъпанар и не може да каже "Ей, изпуснахте си фанелата"! Close Незнам, аз ли се впечатлявам прекалено много, какво ли, но подобни дебилщини много ме дразнят.... #Cussing out
Айде изказах се, не че е кой знае какво, но да се намирам на приказка.
Иначе малкия си е все така сополив.
Айде приятна вечер  Simple Smile

# 47
привет yanchik много ги има такива не се ядосвй следобяд една майка си забрави една жилетка в зеленчука и жената с шаха я прибра  да не сте вие  Joy и така аз да ви почерпя днес преди 9 год съм се омъжила  hahaha лелееее колко бързо летят годините а иначе сме заедно от 15 май много ми се струват а сякаш беше вчера  newsm78

# 48
ninori , да сте живи и здрави и още дълги години да се държите  ръка  за ръка  bouquet

# 49
Хайде викам да попиша малко. Hug

Нинори, още 10 пъти по толкова да изкарате с мъжлето. Много любов и топлина да цари в домът ви!

Янчик, наистина много се впечатляваш. Дебелокожи хора колкото искаш. Confused

Сега малко за нас...
От 1-ви сме новодомци! newsm44
Дадоха ни апартамента, който гледахме миналият четвъртък. Много съм щастлива, доволна..изпитвам страхотно удовлетворение и облекчение. Party
Тези дни до обяд тичах до агенцията, следобедите подготвях документите и с Ема по паркове.

Лошото е, че ми се възпали хемороид. Confused Ужасно е, непоносима болка, непосилно ми е дори и на лаптопа да ви пиша...
Днес съм маааалко по-добре, от вчера се мажа с някакъв мехлем.
Та така..няма пълно щастие, но и този зор ще мине.

Силно се надявам да не зараждам точно сега, че не си представям що за болка ще трябва да изтърпя по време, а и след раждането. #Crazy
Ако бебо реши да изчака термина ще е супер. Мама идва на 1-ви вечерта, ние на 3-ти се изнасяме. Тъкмо ще ми помогне с цялата дандания.

Ема е добре, здрава е, ходи си на училище и е много доволна.

Сега ви оставям, че трябва да се манджари нещо.

# 50
Ронка честито,нах на края мина този зор.Дано сте много щастливи в новия дом Simple Smile
Нинори Честита годишнина на вас.Още много годишнини да празнувате   bouquet Видях ви днес с момчетата в центъра Simple Smile
За VIP Dance вече два пъти гласувам в нета за партньор на Милен Цветков.Ще ме изкефи да му се падне Патрашкова хахаха.Снощи за пръв път го гледах,малко нагласени изглеждат нещата ми се струва.

# 51
рони, честит ви нов дом  Hug много щастливо и хармонично да си живеете в него   bouquet
а бебето си знае работата Wink когато му дойде времето ще потегли Simple Smile
за другото ти съчувствам  Confused сигурно е много гадно ...
снимки ще показвам по-натам Wink

янчик, много съм изненадана от това с фанелката, само мъж може да го направи  Crazy аз даже точно с обратното впечатление съм - всеки те гледа в ръцете, какво правиш, какво говориш, меси се, бърка се, акъл дава  Mr. Green страшна работа  Crazy  Laughing

а днес луднах в двора на градината на таня, там играят децата следобед
за всеобщата мърсотия вследствие нощните набези на пили и недопили тинейджъри няма какво да обяснявам, обаче така ме вбесяват разни майки, които също остават да поиграят децата след градина и сядат на някоя пейка и започват да си "люпят семки" и плюят където им падне и мачкат фасове с крака  #Cussing out а кошчето е на една ръка разстояние..
и се чувствам като пъдар всеки път да ходя да правя забележки, сякаш не техните деца играят точно там  ooooh!
а една дебилка пушеше точно срещу бебето си в количката, пуфкаше едва ли не в лицето му и му дала да си играе с кутията цигари  Crazy да му беше палнала един фас и на него, колко му е, да се калява  ooooh!

стани поп фолк звезда и ние гледаме, то такава чудесия не е за изпускане  Mr. Green

на теди хремата мина кажи-речи, показа се кътника и кротна положението
още се чудя дали да го пращам утре на ясла или не  Rolling Eyes хем ми се иска да използвам последните слънчеви дни да е повече навън, хем и там сигурно ще ги изкарат...

не можах да прочета всичко, което сте писали, че не ми стигна времето, другия път пак Simple Smile
лека вечер на всички  Hug

# 52
  • в полите на.... Балкана
Пак аз  Wink
Ронка, браво, НАЙ-НАКРАЯ newsm44 ! Включи се най-сетне и то с добра новина. Представям си колко си щастлива след толкооова чакане. Дано и бебчо изчака и всичко ще е на 6. Но и да не изчака, важното е че си имате нов дом. Най-сетне да мирясаш с тия бюрокращини там.Дано ти мине този хемороид по-бързо. Не ми се е случвал такова нещо, но знам,че е гадно. Но всичко ще се нареди. Hug
Нинори, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА , Още дълги години да сте заедно и щастието да върви с вас  Simple Smile

Тони, незнам какво да ти кажа, мила. Това с майката-пушачка и майките, люпещи семки не е необичайна гледка,за съжаление Embarassed. Цялата ни нация е такава, простащината ни е заляла отвсякъде. Лошото е,че и деца се възпитават в такава среда, които утре ще правят същото. Подобни истории /сега се сещам и за идиотите които си хвърлят боклуците през тераси и през прозорците на колите  #2gunfire/ винаги ме възмущават,дразня се изключително много  #Cussing out, даже си развалям настроението за цял ден, понякога съжалявам,че живея в БГ. Яд ме е и че нищо не мога да променя....Спирам до тук,че колкото повече разсъждавам,толкова повече се ядосвам.
Хайде лека нощ !

Последна редакция: ср, 23 сеп 2009, 22:54 от yanchik

# 53

ДОБРО утро момичета само ви сервирам закуската и после ще се включа

# 54
От рана започнахте с кулинарните сладости...  ooooh! Как да не мисли човек за ядене....
Ронка, честито ! Да се появи и трето в този дом....   bouquet   Wink
T o n i , трябва да те зачислим като 'главен пъдар на България' ми се струва...  Wink  И аз пощурявам за 'европейското ' ни държание по улици, паркове ... и т.н. А и това надничане в чуждата паница...   newsm61  Rage

# 55
Dobro утро и днес съм тук. Wink
Имайте поне мааалко милост с тези вкусотии бре хора. Crazy Луда станах. И да искам няма откъде да си взема такова хубаво мляко...а пък за баницата да не говорим, при все, че съм с 2 леви и си знам само 1 вид да правя. Embarassed

Тони, много неприятно това с градинките. Не започнаха ли да ги заключват и външни лица да нямат достъп до тях? Thinking В София това отдавна е практика и положението е що годе добро...поне не е хипер мръсно. Остарелите бази са друг въпрос де.

Хайде ставам да оправям детето за градина.

# 56
Ето ме дойдох да хапна малко ако е останало де  Hug
Ронка честито и от мен за новия дом и дано само хубави моменти да имате там  bouquet И аз съм с две леви ръце и за това си гледам тук  Joy Joy Joy Но наистина много нетактично от моя страна предвид твоето състояние Rolling Eyes

ninori   Честита годишнина и още дълги , дълги години да сте заедно и щастливи  bouquet
За майките пушачки и за люпенето на семки на обществени места .... то няма какво толкова да се коментира - всичко е по всякаква критика . Аз съм майка пушачка и да си призная хвърляла съм си фаса на земята (после си ги обирам, но не всеки път) Blush , също така давала съм на малката докато беше бебе да си играе с кутията цигари , но не ми е изглеждало толкова зле . А та така казано е направо шокиращо . Оставям децата в градината да си играят а аз си пия кафето , но тъйкато винаги имам мокри кърпи в себе си -фасовете там в кърпичката- Naughty

Да се оплача малко Василена пак е болна ooooh! тя даже не е пак ами май не и мина съвсем от последния път знам ли вече  newsm78 . Тъкмо изпихме там каквото пиехме и сега наново една кашлица такава дереща .  Shocked Не знам вече какво да я правя та днес сме пак по доктори .
А и друго  в градината (предучилищна) има две деца деца останали от миналата година ,та    тези деца започнали да я тормозят и да настройват другите да не си играят с нея понеже имала Очила Shocked. И аз не знам сега какво да предприема , да говоря с госпожата някак си ми е неудобно все пак това си е между децата . Да говоря с определените деца пак не става защото все си мисля че щом приключи разговора дразненето ще се удвои (нарочно и на пук )
Ставам вече да оправям бомбата покрай мен че направо ми става лошо като я гледам Sick

# 57
Скорпионка, споко аз затова споделих. И аз много пъти не се усещам у време какви ги дрънкам или праввя. Wink
Колкото до майките пушачки...Ами то звучи гадно, но и аз съм била такава и след 2-3 години, когато спря с кърменето живот и здраве пак ще съм пушачка. Това съвсем не означава, че сме безотговорни. Naughty Всичко трябва да се прави с мярка, а именно да не се пречи на околните и на собствените ни деца(това е повече от ясно де). Пушила съм по градинките, но на закътани пейки и винаги фаса в кофата...които в Х. Димитър винаги бяха пълни и често ми се е налагало боклуците да събирам в пликче и в най-близкият контейнер. Wink Не е толкова страшно, колкото звучи. А пък може и да е, но аз да съм пристрастна, знам ли. Thinking

Съжалявам, че Василена е болничка. Даваш ли й имуностимуланти? Аз само с това лекувам напоследък и съм изключително доволна. Давам меден елексир-мед с пчелно млечице! Peace Продава се по аптеките, във Враца е само една която го предлага, но пусто не знам коя, защото майка ми го купува за последно. Ако те интрересува ще попитам и ще дам инфо. Също капки Умкалор/без химии, напълно естествени съставки/, Саностол, и съвсем скоро ще започна с клеева тинктура. Peace Всичко това подсилва имунитета и може да се дава всекидневно, без Саностола и Умкалор. А щях да забравя Ехинацея-Ехинамакс е точното име под което се предлага по аптеките/също е натурално, само билки съдържа/.
Леле, каква лекция дръпнах. Embarassed Но може пък и да съм от полза на някого.

Аз оставих детето на градина, и сега ще почина малко, а после ще направя нещо за хапване, че трябва и да се манджари нещо.

Да си призная, като си гледам лентичката как скорострелно напредва...направо си ме хвана шубето. Blush Започнах да не спя от притеснение, и само го мисля. Какво мисля и аз не знам, но само това ми е в главата. Май беше по-добре като имах други ангажименти и раждането ми бе на заден план. Пустият хемороид също ме притеснява, страх ме е да не се възпали още повече от раждането...все пак си е напъване. ooooh!
Къде ми отиде оптимизма? Идея нямам, дано се завърне, че да не се панирам когато всичко започне. Поне Калин ще е с мен този път и ще ми пази страха. Малко и от неизвестното се притеснявам..с езика като не съм на ниво и дали ще се разбера с лекаи и акушерки! ooooh! Хайде оставям ви, а аз продължавам да се терзая на тази тема. Whistling

# 58
рони, я се върни в предната тема да се прочетеш сама и се връщай оптимизма  Hug не може така, още малко остана  Wink
за хемороидите се сетих за една приятелка с подобен проблем, каза, че не е станало по-зле, но тя ражда секцио, а това мисля има значение  Rolling Eyes хич не помогнах  ooooh!

скорпи, ти нямаш сърце с тия вкусотии от рано сутрин   chef

а за пушенето - не ме разбирайте погрешно
хич не ми пука кой какви си причинява, стига да не ми пречи на мен
фасове по земята не толерирам, особено пък като има кош на две крачки и особено в двора на детска градина или въобще на място, където играят деца
ако искат и на децата си запалят цигара, техни са си, каквото решат за добре
не одобрявам и това да се пуши вкъщи, пък било то и само в кухнята, защото тя тази въпросна кухня не е херметическа и дима си минава, просмуква се в тапицерии, мебели, килими, пердета.... изсушава лигавицата в носа на децата, боледуват и т.н.
ОБАЧЕ не ми е работа да одобрявам и неодобрявам каквото и да е, аз си гледам моите деца, каквото съм счела за разумно го правя, другата работа си е чужда и не ме интересува
не ми харесва обаче да се пуши до главата на моите деца, или да се хвърлят фасове там, където играят, просто не ми е приятно  Confused

ронка, градината и да я заключат и да не, те си прескачат оградата младежите, и аз съм го правила като тинейджър Simple Smile с тази разлика, че някак си повече пазехме ние, а сега не толкова, но млади луди глави, какво да се прави Simple Smile

кашлица лекувам само с мед и лук
от поне 2 години, ако не и повече, не съм купувала сироп за кашлица
+ мед на гърба
спят спокойно, минава за 2-3 дни, просто съм много доволна
като видя, че се разболяват давам есберитокс (с ехинацея и още нещо си) и обичайно помага, но не винаги Simple Smile

айде толкова от мен Simple Smile
следващия път пак Simple Smile

ПП: нинори, пропуснах  Embarassed честита годишнина, много щастие и обич пожелавам   bouquet

# 59
скорпионче, забравих за очилата да ти пиша
аз като малка носех очила и на мен също се опитаха да ми се подиграват
не знам доколкото василенка ще те послуша, защото е по-мъничка (аз бях на 6г), обаче ако се пробваш да й втълпиш да се прави, че не й пука на тези другите много бързо ще им мине ентусиазма
факт, че на хората, които се подиграват им прави кеф, когато им се връзват
ако тя дава вид, че не й пука и небрежно ръси - говориш така, защото те е яд, че нямаш очила - вече няма да им е забавно
така ме бяха подучили мен навремето и точно седмица продължи "тормоза" Simple Smile после вече не вървеше
иначе ако искаш поговори и с госпожите, все пак са там да коригират такова погрешно поведение...
аз лично бих

Общи условия

Активация на акаунт