Много са жестоки децата за съжаление.
Аз лично бих поговорила с учителките, все пак са там, за да ги възпитават и учат на някакви новми на поведение. А такова поведенеие от страна на децата не е за толериране.
Поговори и с Василена, обясни й, че децата ги е яд за това, че те нямат очила и т.н. Тони, вече ти е дала идеята.
Тони, никой не те разбира погрешно относно пушенето.
И като цяло гледането на деца.Аз също не харесвам някои неща...Когато родих Ема, Тогава млада и зелена, в резултат много палеща се на тема здравословно хранене на децата, кърмене и т.н. Та доста нерви похабих по градинките, за да обясня, че всъщност АМ не е по-полезно от кърмата.
В един момент си казвах м....та им на всички. Никой не е дошъл да бутне шише с АМ на моето дете, или да му даде шоколад, зрънчо и т.н. Имало е опити за последните, но аз съм там, за да ги предотвратя.
В резултат ме смятаха за сектантка едва ли не. Наричаха детето ми интернет бебе и т.н. Проблем техен, аз знам, че давам най-доброто за моето чаве и го правя така както сърце ме учи.
Пушенето в затворени пространства в присъствието на деца не одобравям. Случвало се е обаче Ема да попадне в така обстановка.

. Видях ти темичката, не е лоша, но не е за всеки-не всеки се осмелява да пише толкова съкровенни неща пред толкова непознати хора. Поне аз не бих,честно да си кажа. Предпочитам да си споделя на живо пред близък човек. Пък лошите моменти не искам да си спомням, камо ли да пиша за тях. Това е мое мнение. Има хора всякакви. А и един съвет: ако можеш малко промени заглавието на темата, да е по-ясно, че инак доста хора подминават /поне аз съм така,де/. например, "какво сте преживяли-щастие и мъка" или "Споделете за най-щастливите и най-тъжните си моменти" или нещо от сорта, да привлече внимание.... Знай че не искам да те засегна по никакъв начин, казвам ти го най-доброжелателно, просто си изказвам мнението, пък ти си знаеш най-добре.
Надявам се да бъда правилно разбрана.
, поздравления. Да бяха повечето като теб. Направо шапка ти свалям
. Може би да са им пораснали децата вече или нямат време, или са се откъснали, отвикнали от форума.....нямам идея. Но не вярвам да са обидени.
. Трябва да си взема детето от градина. кой пък ще чете тия мой щуротии. Благодаря за вниманието 
А, и да кърмиш успешно колкото се може по-дълго
и признавам си не ви изчетох докрай...
,а и знам за много случай на кърмещи и едновременно с това пушещи майчета 

Почти няма къде да отидем с децата през зимата ...Но нали гоним европейските порядки -дано престанем скоро да се опушваме по барове и ресторанти вече.