Роникак си?
Като не пишеш един ден и ми липсваш 
А да именните дни- аз съм Благовеста, празнувам на 25 март- Благовещение, мъжът ми е Калин- би трябвало да празнува на Цветница, но не празнува, дребното и то е на Цветница
Лека вечер

, благодаря, че рапортува;))))
леле, купон ли е по тия срещи родителски? Много ми е интересно. Май ще потъвам в земята от срам така като я гледам отсега нашата и ще я слагам на орехови черупки 
, беше много интересно, щото това не беше традиционната среща - кой слушал, кой не слушал и т.н. Беше тренинг за нас родителите, играхме на игри, анкети и др. Говорихме си за агресията при децата, за възпитанието, и за много други неща, опознахме се и ние родителите......Не искам да досаждам сега. 

Какво да се прави на първият етаж сме и комшийката над мен голяма чистница го раздава- тупа та се къса. Човек ако не си тупне килима отгоре то все едно не е чистил, нали така
Направо се разтекох под масата. 
Сутрин водя и взимам Ема на градина. Докато тя е там/3часа/, аз се връщам вкъщи, дооправям малкото, после чистя, пускам пералня, миялна и то станало време да я взимам. Следобедите сме навън в хубавото време.
Това обаче няма да ни откаже да се шмугнем в някой търговски център и да зяпаме... 
Да си имаме уважението...липсваш като те нема.
Тези у Враца са невменяеми!
Тази над свекърва ми....е нема такова второ, ей. Тупа навсякъде по всяко време и всичко. От чорап до килим.
Абсолютно на същото мнение съм-вкъщи също няма 
Абсолютно на същото мнение съм-вкъщи също няма 
Правя в самият ден, да има да се манджори нещо и толкоз. Е, естествено, че няма да къпя зеленчуците, демек да сложа супа на масата. Старая се, разбира се. Пък и в търговската мрежа вече има всичко и си купувам каквото ми трябва-сладки, козунаци/ имам горчив опит от миналият Великден/...
Една не им стига. 

накрая само дето писмено не ми обеща, че няма да тупа и да хвърля нищо и лятото докато бяхме там не го правеше
обожавам да ходя по мек килим по чорапи
или да си седя на земята
когато имаш време, тогава

Всяка група си беше отделно и разискваше някаква тема, отговаряща на възрастта на децата. При нас /най-малките/ беше "Агресията".....Жалко, че бяхме много малко - ок. 10 майки...Почерпиха ни и чай. Разделихме се на 3 отбора - първо ни дадоха по една мисъл на велик човек, като пъзел и ние трябваше да наредим думите, да подредим изречението. На нашия отбор от 3 майки се падна "По-добре да не обичаш детето си, отколкото да го обичаш с деспотична любов" - А. Чехов......Всеки отбор коментираше изречението си....Сами разбирате какъв може да е коментара - не бива на детето да се налагат болните амбиции на родителите, трябва да му се даде право на избор......не може да караш детето ти да свири на пиано, след като него го влече примерно футбола или примерно постоянно да повтаряш "не тичай, ще се изпотиш, ще се разболееш, не се цапай, не прави това, не прави онова"....и ред други примери....И така с всеки отбор....После ни раздадоха едни постери, пак написани разни неща, свързани с причините за агресията у децата - недостатъчен сън,храна, лоши взаимоотношения в семейството, ревност м/у децата, раздразнителност у родителите, деспотизъм, повече забрани и наказания,отколкото поощрения и мн.др.......И пак по същия начин всеки отбор коментираше задачата си.....Накрая ни раздадоха 3 въпроса: 

Сутринта оставих малката и като си тръгвах засякох директорката, тя ни поздрави и каза че ще имат празненство, аз и казах, че я водя само за днес и няма да ходи поне до Нова година, на нея и стана криво ( нямам идея защо) и каза, че празненството е за деца които посещават яслата и едва ли не знаят какво да правят като ги заведат някъде ( не помня думите точно които тя употреби, празненството щяло да бъде в партийният дом или нещо подобно). Стана ми много криво, не че щях да я заведа, но тя можеше да си спести думите, защото много ме засегна. После се замислих- за какви педагози говорим след като една директорка на детско заведение може да си позволи да говори така, дали въобще си спомня нещо от Психология на общуване или нещо от сорта
Другата есен така или иначе ще тръгваме на детска градина и ще "ходи" само няколко месеца на ясла.