Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-32)

• 35 099
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
 Тони ,браво ,душа!Това с дърпането на килима много ме изкефи, JoyАма кажи какво да правя като мойто комшу е през един етаж и не мога да измисля нищо толкова дългъчко ,че да го дръпна.
Освен да зея от терасата, Mr. Green друго не мога да направя Rolling Eyes

Янчи,звучи като спам ,но в ясла"Българчета" са били  винаги с едни гърди напред PeaceРаботят както трябва да се работи с деца.А и с  родителите е хубава инициатива.Подкрепям я с две ръце Peace  Hug

Бубето* няма те по джедето и те оправдах с това ,че си се видяла в мъж Mr. GreenАко и сега,когато Малинка е на ясла ,не се наспиш -въобще забрави Peace
А това за срещичка на мъжете го казах ,защото ми омръзна само моя мъж да е "бялата лястовичка"
  Ама като  няма друга помощ отникъде ,няма да си остави жената да бъхти сама. Rolling Eyes

Прозорците са лъснати преди 2 дни,но само на кухнята.И то ,щото Биби забеляза ,че имаме подарък от врабче. hahahaТа нямаше как!Сега ще трябва да продължа започнатото и да лъсна и другите Whistlingдали дса не изчакам и там някой подарък първо newsm78

И да се похваля ,че днес Нани заспа навън и се сложи край на цялото ми тичане ,бутане на количка и носене на ръце към къщи.Близо седмица ми играе този номер преди кухня.Благодарско на майките там ,които ми даваха предимство с тази Киселица  bouquet
 И утре ще я приспя ,ако ли не -няма да излиза Crossing Arms
  Thinkingсега се замислям ,че онзи ден не съм заспала-просто съм паднала от изтощение.Добре ,че е мъж ми -да ме пожали LaughingАйде,нахвалих  си го Whistling

Грета,я кажи откъде си взимаш кулинарните бои,че днес с 26 не намерихме newsm78

П.С.И аз съм за килимите PeaceРони ,вие съвсем по европейски го давате ,бе душа.Сега ,ако кажеш ,че и с токчета си тропкаш,докато въртиш черпака ,ше ме изкефиш Mr. Green

# 706
Рони ,вие съвсем по европейски го давате ,бе душа.Сега ,ако кажеш ,че и с токчета си тропкаш,докато въртиш черпака ,ше ме изкефиш Mr. Green
Комшийте отдолу се карат когато Ема тича. Та затова съм оставила токчетата за навън. Mr. Green Wink
Шегувам се, токчета слагам само по празници...Сега с тези ми килограми и "снажна фигура" съм само за къса пола и висок ток! Joy

Янчик, много добре звучи всичко! Дано на повече места е такава практиката!

Определено се змислих...Не обръщам достатъчно внимание на Ема. Прекалено изнервена съм от известно време, само повтарям.."не това, не онова, внимавай да не се изцапаш" Crazy Embarassed Ще се поправя...

Хайде отивам да играем билярд с маймунката, че си хапна следобедната закуска и ме вика. Heart Eyes

# 707
  • в полите на.... Балкана
 Simple Smile
Мараба отново.
Ей, ама много хубаво време тез дни,бе...малеее сякаш е пролет   Nature Sun With Face. Е, как да ми дойде коледното настроение - аз Коледа я свързвам със сняг, студ, греещи елхи и т.н. М/у другото мисля другата седмица да окичим елхата, да внесе малко ведрина.

Бубето, незнам какво да кажа, щях да ти кажа да не обръщаш внимание, но ако беше друг човек, ама на такъв "педагог".....нямам думи. Но си мисля,че не е било лично с/у вас, а просто на персоната й е било криво....
Да вметна и аз за килимите  Mr. Green Ами обичам си ги - не е ли да ми има килимче и перденце-не ми го хвали. А пък и с тез деца все на пода , не си представям другояче. Иначе добре, че сега сме в къща, та нямам комшии отгоре и отдолу Mr. Green....но пък си имам доста шумни такива отзад fiuuuuuu.
Лорич, не става ли и с тез великденските бои за яйца newsm78. Аз доколкото разбрах от авторката на рецептата тя ги е правила точно с такива...А вие докъде стигнахте с ремонтите?
Ронка, Ема що толкоз малко стои на училище - само 3 часа newsm78
Джона, айде, де , къде се покри?, влез си в ролята - дай въпросче  Laughing
Петя , ми ти къде си бе, душа? какво прави "вуртеливата" Юлитка ? Simple Smile
geri и там другите новички - какви ги дробите пък вие?
Бубе85, Димана-калпазана тича ли из гората?
И други и други....
Муцка, ти па душо непоръбена къде се затри? Crazy

# 708
Лори, правилно са ти отговорили- с боя за яйца.Нали е безвредна?! Laughing

# 709
мила аз искам да поръчам ако не си пиши ми на скаип k.m.mihalevi моля ти се

# 710
Добро утро, дами  Simple Smile

Този път сме на чай:

И днес ще е прекрасен ден! sun

# 711
Добро утро!

Янчик, мерси за чайчето. Hug
Днес не заведох Ема на училище...много ми се спеше. Но малкото ме събуди рано, запушено му е нослето и трудно диша. Та го чистих, сменях памперс, кърмих и се разсъних. Но беше късно да я водя вече. Нищо от др. седмица е на линия. А от вторник е по цял ден.
Янчик, Ема е по половин ден,8:30-11:30ч. защото се адаптира. Само седмица ще я адаптирам тук и я пращам по цял ден, че да отдъхна и аз. Иначе в старото училище си я водих по половин ден, защото не ми тежеше следобедите да си е вкъщи, разхождахме се и т.н. А сегаи това училище ми е по-далеч и не си струва за 3 часа да я водя. Пък и най-важното е, че на нея й харесва там и иска да обядва и спи с децата. Peace

Лорич, завидях ти за мъжлето. Simple Smile

Хубав ден желая на всички ви! Hug

Редактирах.

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 09:48 от Ронка

# 712
лорка, не знам душа, не съм се замисляла какво бих правила, ако е 2 етажа нагоре Simple Smile
то и това с килима не го бях обмислила внимателно, просто на момента ми кипна и го дръпнах (ей, тия хормони никому не прощават  Mr. Green )
а сега сме на последен етаж и някак си ме кефи за момента, едно на ръка, че никой не ми тупка отгоре и друго ми е приятно да съм най-високо от всички сгради наоколо  Blush особено като нямаше щори още направо се радвах много  Mr. Green

тая снимка на враца виждали ли сте я Blush
http://flyclub.vratza.com/images/VratzaBig.JPG

# 713
Ей, Тони снимката е супер  newsm10 От къде я взе? Много яко

Рони, аз питах за Ема, щото когато записвах Тими на градина и аз така мислех в началото да бъде до обяд, да се адаптира. Директорката обаче ме посъветва, че така било по-трудно за детето, щото ще очаква да го вземам на обяд и после....По-добре било от раз. Wink Всъщност незнам как е по-добре, щото и до ден днешен той не общува много много с никого  Sad Ама то той и повече от 2 седмици не може да изкара, все прекъсва....Мъчно ми е ,щото сега идват и празници и децата ще декламират стихчета и песнички на Дядо Коледа, а ние......ще бъдем май само публика  Confused

Гледам, че наближаваме 50-та стр. , някой ще трябва да ни прехвърли в нова тема Thinking Весееее........ Wink

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 11:10 от yanchik

# 714
нали, аз съм влюбена в тази снимка откакто я видях Simple Smile
иначе от фейсбук я изкопах  Blush
ей тук има още една разкошна нощна, последната на страницата
http://forum.vratza.com/index.php?topic=2344.120
тя ми е втората по любимост  Heart Eyes
иначе тук има и още Simple Smile
http://forum.vratza.com/index.php?topic=2344.135

# 715
Здравейте,
ние като сме в къща и няма кой да ни тупа килими над главите.Единственото неприятно при нас е когато почнат да се палят шуми и тем подобни хаха.
За снимките,аз съм ги виждала,много са хубави Simple Smile

# 716
На мен ето тази ми стои на десктопа
http://www.flickr.com/photos/joru5/3554652608/

тук също има страхотни снимки от враца
http://photo-cult.com/album.php?lct=48&pg=1

приятно гледане

# 717
еее, тая нощната е направо трепач - сякаш е Лас Вегас  Peace
Рони, а тази на десктопа ти сякаш е снимана от нашто лозе, гледката ни е същата. Имам снимки, но още от стария ни апарат, който е с лента  Embarassed и няма как да ги кача.

# 718
Лори, правилно са ти отговорили- с боя за яйца.Нали е безвредна?! Laughing
А продават ли Великденска боя по Коледа newsm78
Утре ще се разходим с Нани до Кауфланда да се разтърсим.Пък и възглавници да си докупя Peace
 И да споделя колко разочарована останах,като не си открих едни лампички от брошурата.Едвам навих мъжо(ударил го е синдрома на икономическата криза Laughing) да си купим т.нар. шлаух-тези  светещите маркучета за външна декорация.И от обявените уж 10 м. имаше само 6 м дължина.Пък аз исках с едно да украся терасата ,че и прозореца на другата стая ,защото са на една линия:Много ме е яд-май аз щях им се радвам повече от всички Crazy
 Подсетете ме къде  на друго място мога да потърся newsm78
  Тони,Ронка,страхотни снимки сте пуснали. PeaceГледала съм ги ,но хубавото си е хубаво Hug
Рони в предишната ни" квартирка" първоначално бяхме без килим и комшу отдолу щеше да ме бие.Викаше ,че му клопаме и една дума "лонгури ",дето не знаех какво значи. Rolling EyesКато отидохме в зологическата градина в София ,видяхме надписа на една от клетките с маймуни. И викам на мъжлето "ела сега да се видиш'Joy hahaha Joy
 Бубе* аз не схванах какъв е проблема с празника.Никога не са ми казвали подобно нещо в яслата на Биляна.Децата ,които не участваха със стихотворение или песен за Белобрадия старец,седяха в майките си.Не мисля ,че трябва да се лишава дете от подобно преживяване.Аман ,от даскали ,които се вземат прекалено на сериозно Confused
Янчи Wink, ще си изпросиш накрая да ти дойдем на лозето...Така ,де ..Снимки нямаш-направо ни направи един поход до там.Ние ще снимаме Wink
  Красота ,гледка ,гора...абе,дивото в мен почва  все по-силно да ме зове Whistling

И да не се чуди някой що съм толкова активна-сами сме с малката и имам чувството ,че нямам дете.Тя си чопли дивидито,аз клавиатурката HugПей сърце! Hug(а в момента се приспива на пода по коремче Mr. Green
Еееех ,случи детето на майка Whistling

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 21:19 от loritka

# 719
Лори, не зная дали ще намериш боя, но би трябвало да има поне сладкарска- в Кауфланд примерно. newsm78 На мен ми беше останала не отваряна  от Великден. И понеже  виждам, че сериозно си се захванала, да кажа, че не ми харесаха особено на вкус. Mr. Green Ефектни са, но втори път едва ли ще ги направя, а тези семчици направо ми взеха здравето. Пробвах с шоколадови пръчици,те падаха, абе... ooooh! Но пробвай, а после да се похвалиш. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт