Ама кажи какво да правя като мойто комшу е през един етаж и не мога да измисля нищо толкова дългъчко ,че да го дръпна.Освен да зея от терасата,
Янчи,звучи като спам ,но в ясла"Българчета" са били винаги с едни гърди напред
Работят както трябва да се работи с деца.А и с родителите е хубава инициатива.Подкрепям я с две ръце

Бубето* няма те по джедето и те оправдах с това ,че си се видяла в мъж

А това за срещичка на мъжете го казах ,защото ми омръзна само моя мъж да е "бялата лястовичка"
Ама като няма друга помощ отникъде ,няма да си остави жената да бъхти сама.
Прозорците са лъснати преди 2 дни,но само на кухнята.И то ,щото Биби забеляза ,че имаме подарък от врабче.
Та нямаше как!Сега ще трябва да продължа започнатото и да лъсна и другите
дали дса не изчакам и там някой подарък първо 
И да се похваля ,че днес Нани заспа навън и се сложи край на цялото ми тичане ,бутане на количка и носене на ръце към къщи.Близо седмица ми играе този номер преди кухня.Благодарско на майките там ,които ми даваха предимство с тази Киселица

И утре ще я приспя ,ако ли не -няма да излиза

сега се замислям ,че онзи ден не съм заспала-просто съм паднала от изтощение.Добре ,че е мъж ми -да ме пожали 
Грета,я кажи откъде си взимаш кулинарните бои,че днес с 26 не намерихме

П.С.И аз съм за килимите
Рони ,вие съвсем по европейски го давате ,бе душа.Сега ,ако кажеш ,че и с токчета си тропкаш,докато въртиш черпака ,ше ме изкефиш 

. Е, как да ми дойде коледното настроение - аз Коледа я свързвам със сняг, студ, греещи елхи и т.н. М/у другото мисля другата седмица да окичим елхата, да внесе малко ведрина.
.

особено като нямаше щори още направо се радвах много
От къде я взе? Много яко
Ама то той и повече от 2 седмици не може да изкара, все прекъсва....Мъчно ми е ,щото сега идват и празници и децата ще декламират стихчета и песнички на Дядо Коледа, а ние......ще бъдем май само публика
Но пробвай, а после да се похвалиш.