Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-32)

• 35 523
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
margi_vr Ако влизаш честита рожденничка  bouquet
За училището винаги е било така.При нас съучинеците ми побъркваха учителката по компютри,ама и тя имаше чепат характер.Нямаше час с нас без да е завършил с главоболие за учителката.
НИе сме хремави от петък вечер,но капем капки и се лекуваме.Прихвана я от някъде,ама ще се оправи Simple Smile
Успех на Ронка и здраво бебче Simple Smile

Някой да знае нещо за майчинството което е за Септември??? newsm78

# 151
Здравейте, минавам да кажа че ние отново сме болни, направо ми иде да ги убия, как успяха чисто здраво дете за една седмица да се разболее...вече много ми писна. А да кажеш, че не е калена. Докато ходеше на ясла имах толкова работа, че не ми оставаше време да седна на компютъра, въобще не си представях, че ще е така, ама какво да се прави...
Рони дали вече не си родила  Wink Надявам се скоро да те видим пак тук  Hug
Лек ден на всички, ние изчезвам пак на доктор  Cry

# 152
  • в полите на.... Балкана
Привет и от мен  Hug
Даа, Ронка я няма и ние като че ли само чакаме новини от нея.
Весе, много ти е натоварено, душа. То нали затова е този форум-да се похвалим,когато има с какво и да се пооплачем,когато ни писне. Дано нещато при теб влязат по-скоро в ритъм. Така е с децата-като тръгнат на ясла и почват болестите. Ама когато се съберат и напрежение в работата и грижи около децата ситуацията става по-изнервяща.
Аз с големия ми син си ходех спокойно на работа, щото него го гледаше баба му вкъщи и не ми е боледувал често. А и да се разболееше си беше вкъщи и имаше кой да го гледа /не че не го мисля цял ден/. Но сега като тръгна на градина и се почнааа. ooooh! Ей го сега пак се е разсополивил. Събота и неделя му капвах клеева тинктура, вит.С .Досега не бях използвала клеевата, ама като че ли има ефект и мисля занапред да си я имам под ръка. Сега покашлява малко,но иначе е добре. Малък Криско гледам тази сутрин и на него му тръгнала циф/в/ката, та сега ще му правя и на него отвари. Оффф, аман от тия настинки  Sad .
Аз пък оная вечер с целия си акъл пих студена бира и се подредих -вчера така ме болеше гърло,че не можех името да си кажа.Много неприятно. И сега ми е още терсене. Sick
Бубе-85, майчинските не ги ли превеждат вторник и четвъртък в началота на месеца, аз вземам още 90% от заплата и така ми ги превеждат.
Айде и аз се пооплаках, Айде някой да се похвали.
Лека и успешна нова седмица на всички. newsm10

# 153
привет и от нас първо да честитя новият дом на рони и да и пожелая леко раждане и дано скоро се обади с хубави вести Heart Eyes а относно майчинството ми обясниха че щом фирмата ми взима на 25 число заплата аз ще взимам след това така че вече ще взимам майчинство на края на месеца значи за септември ще го взема края на октомври #Cussing out #2gunfire

# 154
В нашата фирма заплати се взимаха до 5число.Осигуровки се внасят на 10число.Кога ли трябва да чакам майчинството  newsm78 newsm78 newsm78
Бубето оздравявайте,иначе за разболяването в ясла едва ли има спасение.Чета че има ясли където родители водят болните си деца и носят бележки от личния лекар че са здрави.Жалко за тях.Дано се оправите по-скоро и да не е сериозно.

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 10:20 от buba_85

# 155
Здравейте Simple Smile)   bouquet
ninori и аз съм същата работа като теб с майчинството .... #2gunfire

Пак ли болежки, ей , да няма болести!  Praynig

Ние излизаме на разходка, че все пак се появи слънце над Враца Simple Smile)

Чета че има ясли където родители водят болните си деца и носят бележки от личния лекар че са здрави.Жалко за тях.

Така е и по училищата   #Cussing out

# 156
Здравейте момичета, извинявам се, че нахълтвам в темичката ви. )

Nely1208, моля те изпразни си кутията със съобщенията, за да мога да ти изпратя ЛС.

# 157
За майчинството,казаха ми че като изплатят заплатите и се внесат осигоровките 2-3 след това ще се пуснат парите.Така било втората година.Аз серадвам че при нас тези неща ги правят до 10число.
Иначе за разходки аз днес излизах сама да плащам сметки.Не исках да водя Димана сополива с мен понеже тя като види деца и иска да играе с тях.Не мога да допусна да разболее някое друго дететенце,а няма къде да я пусна да си играе сама на люлки Sad
Надявам се по скоро да се оправи напълно и да я изведа да си поиграе с дечица.Иначе тук в квартала беснее на воля  Joy Joy Joy

# 158
Диме хич не се притеснявай, ако са само сополи- те не са заразни, но пък хора всякакви, може някой да се разсърди.
Иначе на нас нищо сериозно ни няма, но лекаря ме посъветва тази седмица да си останем в къщи да не стане фал. Е какво пък толкоз, като гледам прогнозата за времето, ще бъде слънчево и ще мерим улиците с дребосъка Simple Smile
mona-balona на два пъти те засичам, следващият път ще се обадя   wavey
Колкото до майчинството ( за детските не знам дали се отнася) го превеждат около или след датата на раждане на детето. Айде изчезвам, че ми донесоха дренки- да направя компот, оказа се много ефикасен за разтройство. Отделно и с домати и чушки имам да се занимавам, абеее имам чувството, че от няколко дни само на мивката и печката седя  ooooh! ама съм се заканила, че днес ще е за последно тази седмица ( ей ама то е понеделник, явно няма да стане  Laughing )

# 159
Здравейте майчета!

Още нямаме бебе... чакаме значи?!

Има ли майчета дето искат да спортуват? newsm78

Аз от днес почвам с аеробиката: два пъти седмично понеделник и четвъртак в Младежкия дом.

Залата за джудо, цена 1лв. един час и половина от 18.00часа. Супер натоварване. Peace

Чакам Ви да спортуваме, за да изглеждаме добре трябва да се подържаме добре.

# 160
Bubeto* Само сополи са,но аз пак не смея да я пусна сред деца.Ще има да ме одумва някой после хаха.
За дренките и ние сме си направили няколко буркана,ама на мойта щерка не мога да й дам да пие от него когато се наложи,нищо не може да й дадеш.Вече съм предприела като не става никак и хващам от Сиропите мерителните спринцовки с тях давам.
Зимнината с чушки,домати и тем подобни ги свършихме Слава Богу.То беше печене,белене чудо хаххаха Joy Joy Успех и на вас.
Какво стана с търсенето на работа при теб има ли някакъв напредък?

djona  Това звучи много добре,а и цената не е висока,но много ми е късен този час.Мойта щерка вечер към 20х почва да огладнява,да й се спи,не мога да мръдна от нея.Вечер,а мръднах,а е ревнала.Снощи си изпращаме гости,те викат чао и аз викам чао на Димана.Тя като ме погледна че тръгвам скочи от баща си и хукна по мен и почна да реве хахаха  Joy Joy Joy

Да разкажеш като после от аеробиката как се чувстваш,освен умората и мускулната треска Simple Smile

# 161
Slyn4o , с очила съм, леко ходеща като шемет Simple Smile)

Значе вчера с теб сме се разминали на Здравец. Аз доста те позагледах, но ти въобще не реагира  Rolling Eyes

Ей, ама хич не обичам да чета, че има болни. Дано всички дечица скоро са кукуряци  Praynig

Има ли майчета дето искат да спортуват? newsm78

Ако знаеш само как ми се спортува, но с това моето малко кърмаче, на този етап е мисията невъзможна....

# 162
Ааа, обаждайте се .. аз съм си кьорава . А и познатите са ми доста малко и не очаквам да видя някого и за това не въртя много - много глава по хората Simple Smile

djona, чух и аз , ама трябва с Кайо да ходя... Simple Smile Много искам да се стегна...А и е добра занимавка Simple Smile

# 163
Djona, аз съм за. Само дай повече инфо за това какво ни трябва/ от сорта на облекло,и т.н/, че досега не съм ходила на подобно занимание, а съм много навита.

# 164
Момичета, минавам да се отчета , че и трето зъбче ни никне  newsm47   Laughing

Няма новини от Ронка  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт