Хайде мами от Бургас, да помогнем и през 2010 Година - 21

• 32 403
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Ася  Heart Eyes

orkud , утре ще се опитам да се свържа с Радина, за да я помоля да разгледа на складовете за чинии  Peace

..... срещата май се очертава за този петък?

# 106
# 107
  • По света и У нас
Има някаква вероятност да кукна вечерта  Mr. Green, но нищо не обещавам  Wink

orkudHeart Eyes
Бих могла да помогна с някоя и друга чиния  Sunglasses .... но ще стане след сряда следващата седмица, стига да не ти е късно  Hug
Моля Praynig да ми пишеш като бройка, колко биха те устроили? само стъкло ли или може и порцелан/аркопал ? и къде да се пратят/занесат - всичкото инфо може и на ЛС  Peace

alabalaxx - може ли да припомниш какви цветове бюра им трябваха на ПУ  Praynig
В брошурата на Бриколажа гледам има също бюро на промоция, цена 99 лв., цветове: бук или череша. В Бумакса, цветовете бяха горе долу същите  Peace

гогунче - мисля, че те уредих откъм шпатули  Mr. Green, но в петък окончателно ще ти потвърдя  Sunglasses

# 108
Абе, момичета, как се слагаше тази лентичка  newsm78 за базара

# 109

orkud и всички, който искат такъв подпис

Значи, давате цитат на този ми пост.
После копирате целия първи ред  от [ url=   до /url ]   и го пействате в подписа си
Дано го обясних като хората  Embarassed

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 16:35 от Ками*

# 110
Ками, много добре го обясни.Оправих си лентичката, че ми беше още от треска за училище. ooooh!

# 111
  • По света и У нас
попи - ти май караш от базар на базар  Mr. Green

Голям съм заплес, днес бях в Карфур и трябваше да взема покрай другите неща и панерите за прибори за Бата - но забравих  ooooh!, утре пак ще трябва да ходя  Twisted Evil

# 112
Люси, мебелировката в ПУ позволява цветът на бюрата да е сиво- синкав или цвят елша ( ако не се лъжа се казва    newsm78 - много светло дърво).  Днес ми дадоха една идея за една позната, която работи в мебелна фирма ( до Мастърхаус се намира ) и утре ще попитам , колко биха излезли 5 съвсем обикновени бюра. Peace

# 113
За утре вечер съм на линия! PeaceСамо да те помоля Люси, като отидеш утре на Карфура хайде да ми вземеш една от белите глини-струва 2,60лв (ще ти я платя утре)! Praynig Praynig PraynigАз вчера бях там, но не предполагах, че ще ми потрябва още пък и ме хвана яд, че същата си я купих, но за 3,50лв  #Crazyот магазина за художници  ooooh!ей, че му забравих името!!! Blush

# 114
Утре 19ч. на Тренто

нали?

# 115
Koe беше т'ва Тренто  newsm78    Embarassed

Ааа, наблизо ми е  Grinning . Благодаря, Попи!

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 21:23 от alabalaxx

# 116
Ала-Бала до стария съд е.
Засега съм под въпрос за срещата.

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 14:29 от попи

# 117
момичета, аз ще дойда по-рано, към 18-18.30,
към 20 ще си тръгна.
имам болни вкъщи, та затова по-навреме да се прибера.

# 118
ok,
тогава и аз ще се пробвам да мина по-рано  Hug

# 119
  • По света и У нас
И аз, и аз   Crazy
Ще намина да ви видя поне за малко  Hug

гогунче - запрятай ръкави, майчето ми е домъкнало към 500-600 бр. клечки  Mr. Green
Дано успея да опра до Карфура, че програмата ми се очертава  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт