Хайде мами от Бургас, да помогнем и през 2010 Година - 21

• 32 399
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Всички сте много активни,браво  Hug .Не знам дали ще мога да дойда довечера

# 121
Хайди сига един да каже къде се намира "Тренто" за такива кореняци бургазлий като мен, дето още не са опряли до туй заведение!!! ooooh!Ще гледам и аз да намина по раничко към 18,30ч, но това не значи че по-раничко ще се отървете от мен!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. GreenЩе нося апарата да ви покажа какво съм сътворила, че още не съм ги качила в ново Коледно албумче!!!!

# 122
http://www.programata.bg/index.php?p=72&c=4&id=1928&l=1

Има и карта http://www.emaps.bg/emaps/content.asp?minx=537734&maxx=53920 … 704577&lng=BG

В общи линии, като се върви от Ботева по Фердинандова в посока Краснодар и се завие към стария съд покрай Кристал Палас - в тази малка пресечка след кафето е  Hug
ама го обясних....

# 123
# 124
Бооооооооооооожкеееееееееее, а аз се бях запътила към НОВИЯ съд ooooh!,
ама щях да я сторя Laughing

# 125
Бременни или не чететееее
да не стават грешки
 Mr. Green

.....аз пък на новия съд не мога да му свикна - то до скоро му виках  Партийния .... сега докато спра да му викам Свободния  не знам колко години ще минат ooooh! ... щом си я карам още на Ленин и 1ви Май понякога  Joy

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 13:55 от Ками*

# 126
Извинявам се на всички, които съм подвела Peace. Редактирах го. Маимп, благодаря, че обърна внимание-забравих че има и нов съд.

# 127
Как мина срещата?Ще докладвате ли,моля  Simple Smile

# 128
Ужас! Никой още не се е отчел  Embarassed
Аз позакъснях за срещата , но все пак успях да се включа. В общи линии разисквахме къде да бъде базара - имало възможност да е и в Мола-а , а там поне ще е топичко и няма да мръзнем. Освен това разисквахме какво би вървяло и какво е останало от базара миналата година. Общо взето се усеща липса на творци тази година. Кризата ли ни удари, ентусиазмът ли ни понамаля  Confused Надявам се Люси да се включи с повече подробности, че тя винаги е по-изчерпателна  Popcorn
А аз търся плат с коледни мотиви. Ако някой е виждал някъде моля да ме насочи.
Освен това се сетих, че миналата година много се търсеха звезди -връх за елха. Вчера ми хрумна една идейка за такива , но още не съм я разработила и като я пробвам ще пиша. Евентуално ще ми трябва златен спрей.

# 129
  • Бургас
Ами честно казано аз умишлено не пиша, защото съм много скептична относно начинанието ни тази година Rolling Eyes Както става ясно и на срещите, а и по активноста тук кворума ни все повече намаля и с пет-шест човека нищо не можем да направим. Предполагам, че има и такива които не пишат но  ще участват и сега е момента да се включат  Hug, Сиси и Сврачето ми липсват. Аз почнах едни глинени играчки за елха Rolling Eyes Rolling Eyes

# 130
  • Бургас
Здравейте, аз не успях да дойда на срещата /благодаря за поканата от страна на Ками/, въпреки че много исках да се запознаем. Засега мога да се включа със закупуване на материали /пишете ми на лични да се разберем/, евентуално като продавачка ако има нужда и най-активно като купувачка  Rolling Eyes
Имам и въпросче - някой правил ли е дарение за Дом майка и дете. Смятам утре да занеса две торби с дрехи и играчки и се чудя дали ще ги вземат  newsm78

# 131
донесох от пловдив от Ани спрей разли4ни цветове-само не разбрах на кой трябва да го предам-признавайте си бързо Wink
действаме за Мола първо с вътрешен човек Sunglasses

# 132
  • тъгата в мен
Аз говорих за спрейовете.Признавам си ..бързо.Пиши на лични как да се разберем Wink
Надявам се(искрено и силно),че до базара ще се отчета с нещо.
Мадлен Hug, почти споделям мнението ти,относно....
п.п.
Боли ме гърлото #Cussing out

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 12:56 от сврачето

# 133
 dontknowТръгнах с огромен ентусиазъм да творя за Коледния базар, но в момента съм на ръба да се изчерпам и то не защото ми липсват идеи,а поради по-горе изброените причини! Rolling EyesС тази грипна епидемия  немога да свърша и нещото, което ме беше помолила и Люси, но се надявам все пак да намеря време от малкия! Tired

# 134
  • Бургас
Ако има свободни спрейове и Оркуд искаше, аз мога да й ги пратя Peace
а за ходене насам натам аз мога с дребната само кажете

Общи условия

Активация на акаунт